Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) prada kulcsszóra

Kép

A modellügynökség blog: Megjelent Axente Vanessa 11. Vogue címlapja

Szupermodellünk Magyarországon egyedülálló teljesítménye nem merül ki a Calvin Klein, Chanel és Prada kampányoknál, ugyanis a modellek karrierjében legmenőbbnek számító Vogue magazin oldalain is rendszeresen szerepel. Az utóbbi időkben főleg az amerikai változatban láthattad, de most visszatért a gyökerekhez és a spanyol, német, japán verziók után újra az olasz lap címlaplányaként pózol. Olasz Vogueból ez az ötödik címlapja Vanessának, ráadásul most egy izgalmas haute couture mellékletről van szó.

Kép

Az ördög Pradát visel divatos kulisszatitkai

Gondoltátok volna, hogy már 10 éves a film?! Nem is olyan rég került egyébként szóba, a Style Institute stylistjainak meséltem erről, és Pat Field jelmezes munkáiról a filmes styling óránkon. Nézzük, mi is történt ebben, miért emlékezetesek ennek a filmnek az összeállításai legalább annyira, mint néhány Szex és New York szett!

Kép

Ennyit változott Az ördög Pradát visel 7 szereplője 10 év alatt

Nézd meg, hogy nézett ki Anne Hathaway, Meryl Streep régen és most.

Kép

Eddie Redmayne betört a divatiparba is: ő a Prada új arca!

Eddie Redmayne a feltörekvő generáció egyik nagy reménysége, és úgy tűnik nem csak a filmes szakma fedezte fel őt magának....

Kép

A szezon egyik kiszámítható és megunhatatlan trendje: megint hódít a virágminta!

Az ördög Pradát visel óta tudjuk, hogy semmi áttörés nincs abban, ha valaki tavasszal a virágminta mellett dönt. Viszont mint mindig, így most is van kiskapu, miért is ne lenne?!

Kép

2 tavaszi minta, amit mi már most imádunk!

Az ördög Prada-t visel óta tudjuk, hogy a virágminta nem éppen a legkreatívabb motívum ha tavaszi darabokról van szó.

Kép

9 helyzet, amikor Erzsébet királynő valójában Miranda Priestley

Ha összemixeljük Az ördög Pradát visel kultikus pillanatait Erzsébet királynő arckifejezéseivel, abból egy nagyon vicces végeredmény születik!

Kép

Te szívesen megnéznéd Az ördög Pradát visel musicalt?

Az ördög Pradát visel az egyik kedvenc könyvünk és filmünk örökre. Nemrég kiderült, hogy jön a sztori musical változata, ezért összegyűjtöttük, miért szeretnénk majd megnézni zenei aláfestéssel a színpadon!

Kép

Emily Blunt ördögien szexi Pradában

A színésznő irtó dögös, merész dekoltázsú piros ruhát viselt új filmje premierjén! Igazi "Az ördög Pradát visel" stílusban! Nézd meg szuper szülés utáni alakját, és hogy milyen vicces sztorija van kollégájávall, Tom Cruise-zal!

Kép

Nyerj Prada Candy parfümöt!

Szeretnél Te azok között a szerencsés nyertesek között lenni, akik megnyerik a 3 db Prada Candy parfüm egyikét? Ha igen, akkor válaszolj helyesen a kérdésünkre és máris az esélyesek közé kerülhetsz!

Kép

Magyar lány a Chanel arca

Axente Vanessa megállíthatatlan: a magyar topmodell a Prada, a Hugo Boss és a Calvin Klein kampánya után most a Chanel szépségtermékeinek arca lett.

Kép

Ez most a sztárok aktuális kedvenc táskája

Mi a közös Lily Allenben, Miranda Kerrben, Jessica Chastainben és Jessica Albában? A válasz egyszerű: mind rajongnak a virágos Prada táskájukért!

Kép

Vanessa Axente a Prada kampányban

A fiatal magyar modell, Vanessa Axente egy újabb sikeréről számolhatunk be!!

Kép

Híres férfiak a Prada új tavaszi kampányában

Az olasz divatház megtartja jó szokását, és az őszi kollekciójuk kampányához hasonlóan most is 4 különböző életkorú, meghatározó személyiséggel rendelkező színészt választott a tavaszi férfi kollekció arcaiul. Mi pdig most bemutatjuk a 4-es sármos fogatot.

Kép

Színorgia a kávéfőzőn

Agatha Ruiz de la Prada tárgyai színt visznek a szürke hétköznapokba

Kép

Nézd a Prada show-t élőben az első sorból!

Te is részt vehetsz a híres divatház a 2013-mas tavasz/nyári kollekciójának divatbemutatóján.

Kép

Fergie tüzes Prada cipője! Kép!

Fergie Szent Patrik napján egy igen különleges cipővel jelent meg.

Kép

Edward Norton és Daria Werbowy a Prada új telefonjának arcai

Az LG és a PRADA új, 3.0 okostelefonjának arca Edward Norton színész és Daria Werbowy modell lesz. A globális reklámkampány képeit a brit divatfotós, David Sims készítette.

Kép

Dizájnkávégép a spanyol tervezőtől

A spanyol művészeti- és kultforradalom, a movida madrlieña egyik vezéralakja, Agatha Ruiz de la Prada tervezte a NESCAFÉ® Dolce Gusto® legújabb kávégépeit. A tervező személyesen mutatta be a limitált darabszámban kapható készülékeket Magyarország első NESCAFÉ® Dolce Gusto® üzletében.

Kép

Új parfüm érkezik a Pradatól!

Végre el szeretnéd tudni mondani magadról, hogy Prada-t viselsz Te is? Akkor már kezdhetsz is gyűjtögetni a márka legújabb illatára, a Candy-re!

Kép

Prada Fantasy Lookbok 2010-es téli kollekció!

Ütős kis videóval rukkolt elő a Prada. A 2010-es téli kollekció nem csak nagyon dögös, de számunkra igazán különleges is. Hiszen a rövid kis moziban két magyar lány is feltűnik, Palvin Barbi és Srej Zsófi!

Kép

Divatkirályok közelről egy magyar tollából

Armani, Cavalli, Dolce&Gabbana, Ferré, Gucci, Prada, Valentino, Versace. Ismerősen csengenek ezek a nevek? Ha igen, Csontos Tibor Divatkirályok közelről című könyve pont neked való!

Kép

Különleges illatélmény a Prada új parfümjétől

Nem csak az öltözékünkben érdemes kombinálni a klasszikust a modernnel, érvényes ez ugyanúgy a parfümünkre is.

Kép

Légy képben! Íme a Prada tavasz-nyári kiegészítői!

Nézd meg Te is, mik lesznek a tavasz-nyár legdivatosabb kiegészítői a Prada-nál!

Kép

Prada - Fall Winter 2010/2011 Full Fashion Show

Előző oldal
Következő oldal