Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) nő kulcsszóra

Kép

Egészségesebb mindennapok okostelefonnal

Már nem csak a férfiak, de a nők is egyre többen használnak okostelefont. Nem meglepő, hiszen az Androidos készülékek valódi szabadságot adnak.

Kép

Palvin Barbi igazi díva!

Fiatal modellünk komoly nőként pózol a Harper's Bazaar-ban!

Kép

Őszinte vallomások szerelmi háromszögekről

Lehet két férfit egyszerre szeretni? A magazinban olvasóink vallanak arról, hogyan kerültek szerelmi háromszögbe, miként élnek kettős életet két partner és kétségek között. Itt férfiak osztják meg veletek két nővel fűszerezett életük titkait.

Kép

3 pasi elárulja, miért nem akar soha megnősülni

A magazinban párokat faggatunk arról, hogyan állnak a házassághoz. Fontos még a papír és megható ceremónia? Az elkötelezettség jelképe a jegygyűrű vagy egy divatjamúlt szokás? Érdekes válaszokkal! Itt három megrögzött agglegény mondja el, miért nem fogja soha egyetlen nő sem oltár elé rángatni őket.

Kép

Hét év Tibetben

Ugyan nem mai darab, viszont kötelező olvasmány a keleti kultúra rajongóinak. A könyv sikerét az is bizonyítja, hogy megérett egy újabb kiadásra, a belőle készült filmet pedig valószínüleg minden nő látta, aki Brad Pitt rajongó.

Kép

Íme 3 pasi legfontosabb szexélménye!

Hogy mire vágyik egy nő, azt a férfi csak egy igazi nőtől tudhatja meg. Előtte a nőnek sem árt kideríteni, hogy mit is szeretne valójában. Ebben segítünk a magazin szex rovatában. Itt három srác meséli el legfontosabb szexélményeit, amikor igazán jó kezekbe kerültek és megértették, hogy mire is vágyik egy nő.

Kép

Lily Allenből divattervező lett

Újabb "énekesnőből lett tervező" került föl a divat térképére! A hölgy nem más, mint Lily Allen. A pimasz dalszövegeiről és fülbemászó számairól híres Lily kollekciója meglepően elegáns és stílusos.

Kép

Reese Witherspoon esküvői ruhája

Megérkeztek az első hivatalos fotók a színésznő esküvőjéről. A divatblogok, hírportálok és természetesen mi is villámsebességgel vetettük rá magunkat a képekre!

Kép

JOY Top50 álompasi jelölt: Ryan Gosling

A szomorú szemű kanadai színész, rendszeresen zúg bele a forgatásokon a partnernőibe. Járt már Sandra Bullockkal és Rachel McAdamsel, jelölték már Oscarra és hiába tévesztik össze az amerikaiak Ryan Reynoldsal, mi nagyon jól tudjuk, hogy ki ő.

Kép

Boldog születésnapot Nivea!

100 éves lett a kis kéktégelyes bőrápoló. Gondoltad volna, hogy a népszerű testápoló már egy évszázada kényezteti a nők (és férfiak) bőrét?

Kép

Fesd zöldre! Menő zöld körmök

A divattörténelem ismétli önmagát. Annak idején hastopot és magas talpú cipőt hordtunk és bordóra lakkoztuk a körmünket. Nos, a hastop és a magas talpú ismét porondon van, a körmeink pedig bezöldülnek!

Kép

Eláruljuk Emma Roberts szépségtitkait!

Julia Roberts unokahúga nem azért vesz rúdtáncórákat, hogy megismételje híres nagynénje Micsoda nő!-beli szerepét, ő így tartja formában magát.

Kép

Magyar lányok az Avon Voices elődöntőjében!

Magyar hölgyek a legjobbak között. Az Avon Voices büszkén hirdette ki az elődöntősök névsorát.

Kép

5 romantikus lánykérés története

Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

Kép

JOY Top50 álompasi jelölt: Benicio Del Toro

Földünk egyik legsármosabb dél-amerikai színészéről van szó, hölgyeim. Az új Marlon Brandoként emlegetett fickónak ezer és ezer arca van. Ő tipikusan az a férfi, akinek első látásra is a lelkébe szeret bele a nő. Ráadásul Del Toro halálosan jóképű is.

Kép

Harc a narancsbőr ellen - Így szabadulj meg a cellulitisztől!

A nők 90%-ának életét keseríti meg a makacs narancsbőr. Ha te is ezzel a problémával küzdesz, olvasd el tippjeinket és vedd fel a kesztyűt a gödröcskék ellen.

Kép

5 trendi és divatos öv 5000 forint alatt!

Összeállításunkból megtudhatod, hogy melyek a legmenőbb darabok.

Kép

Timberlake körül hemzsegnek a nők!

Justin Timberlake nem szűkölködik szép társnőkben. Augusztusban Cameron Diaz oldalán láthatjuk a Rossz tanár című meglehetősen szabad szájú vígjátékban, és nem sokkal utána a Barátság extrákkal című szerelemmel és erotikával teli komédiában játszik Mila Kunis-szal és Emma Stone-nal.

Kép

Jakuzák Holdja

Sokkoló, brutális és őszinte vallomás a japán alvilág szigorúan zárt világáról és egy nőről, aki képes volt kitörni belőle.

Kép

Az idei tavasz legmenőbb sminkjei

Most bemutatjuk nektek a 2011-es tavasz legtrendibb és legdivatosabb smink tippjeit!

Kép

JOY Top50 álompasi jelölt: Haumann Máté

A játékos fiú, akinek Haumann Péter csak 'Apu', az elszánt színész, aki szerelmes a szakmájába és a felnőtt férfi, aki szerint a színjátszásban az emberek termékek, akár a Coca-Cola.

Kép

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Álomesküvő, álomruha, álomférj. Tudom, hogy ha egy nő ráveszi a pasiját, hogy házasságra adja a fejét, akkor a tökéletes jelzőt szeretné elé, nem pedig a humorosat. Na jó, ezzel talán mi férfiak is így vagyunk. Azonban az élet ennél sokkal viccesebb forgatókönyvíró. Édesen szunyókáló pillangók, rossz kezekbe került fényképezőgép, túlságosan kitárulkozó menyasszony, kukkot sem értő vőlegény. Nevetőgörcs, fehérruhában.

Kép

Ciki! Csomókban hullik Lady Gaga haja!

Megtette hatását Lady Gaga haján a rengeteg szőkítés. Az énekesnő bevallotta: csomókban hullik a haja.

Kép

Xtreme3 Refresh és Coconut Dream

A Wilkinson legújabb illatosított eldobható borortvái férfiaknak és nőknek

Kép

Dalma

Fejős Éva és az Ulpius-ház könyvkiadó ismét összedolgozott, így született meg Dalma, az írónő legújabb kisregénye.

Előző oldal
Következő oldal