Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) mosogatógép kulcsszóra

Kép

4 dolog, amit TILOS betenni a mosogatógépbe: veszélyes is lehet!

Ezt listát minden alkalommal tartsd fejben, amikor bepakolod a mosogatógépedet, így sok bosszúságtól kímélheted meg magad a jövőben!

Kép

A Whirlpool Konyhagépek Eleganciája - Funkcionalitás és Stílus Egyben - Vásárolj kedvezménnyel szeptember 24-ig!

A modern konyhatervezés és a háztartási készülékek kiválasztása, összehangolása sosem volt ennyire könnyű és letisztult feladat. A Whirlpool innovatív konyhagépek olyan eleganciát és funkcionalitást biztosítanak, amelyekkel otthona minden szegletét felfrissítheti. Ebben a cikkben bemutatjuk a Whirlpool legújabb készülékeit, melyek bármelyik darabja tökéletes választás lehet az Ön új otthonában. Plusz jó hír, hogy szeptember 24-ig bezárólag 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Whirlpool háztartási gépek! Részletek a cikkben!

Kép

Nem felesleges luxus! 5 tulajdonság, amit nagyon jó, ha tudnak a háztartási kütyüjeid

Extrának mondjuk, meg luxusnak, de nagyon nem az. Mik azok a dolgok, amiket jó, ha tudnak a háztartásodban megtalálható nagy gépek? Összegyűjtöttünk párat. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Mióta az alábbi trükköket bevetve mosogatok, feleannyi idő alatt végzek

Ha nincs mosogatógéped, ezeket jó, ha tudod!

Kép

5 konyhai kellék, amire érdemes komolyabban beruháznod

Tudod, hogy kell bekapcsolni a tűzhelyet, de nem vagy egy nagy konyhatündér, épp ezért nem is szeretsz pénzt költeni a főzőkellékekre? Pedig néhány eszköz megéri a befektetést.

Kép

Hogyan takarítsd ki bacimentesre a mosogatógépet?

Ha a mosogatógéped nem tiszta, az edényeid sem lesznek azok.

Kép

5 dolog, amit muszáj tudnod, ha mosogatógépet használsz

Van pár hasznos tipp, amit érdemes észben tartani a mosogatógéppel kapcsolatban!

Kép

7 konyhai holmi, amitől érdemes lenne megszabadulnod

Ha nincs már egy négyzetcenti hely sem a konyhapulton, ahova letehetnél egy tányért. Ha nem tudod úgy kinyitni a konyhaszekrényt, hogy ne essen ki belőle valami. Ha tíz bögréd van a mosogatógépben, de legalább ennyi tisztád is van a polcon, akkor ideje kiszelektálnod egy-két konyhai kütyüt!

Kép

17 dolog, amit mosogatódépben is elmoshatsz!

Ha a mosogatógépben csak az edényeket és tányérokat tisztítod, nem is használod ki teljes értékűen a gépet! Nézd csak, mennyi mindent bedobhatsz – és többé nem kell bajlódnod velük!

Kép

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Kép

A legújabb trend: főzz a mosogatógépedben!

Vadiúj főzőtrend hódít az USA-ban: miközben a mosogatógéped tisztára mossa az edényeidet, el is készül a vacsorád!

Kép

11 dolog, amire minden nő vágyik, miután anya lesz

Vannak dolgok, amik nem szükségesek, amíg az embernek nincs gyereke. Igazából fel se tűnik a hiányuk. Aztán megszületik az első gyerek, és mindennél jobban örülnénk karácsonyra mondjuk egy mosogatógépnek, néhány belebújós cipőnek vagy egy nagy alvásnak.