Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) mellény kulcsszóra

Kép

Egy elfeledett kedvenc, ami nyáron még jól jöhet: a farmermellény

Régóta benne van a köztudatban, mégis kevés figyelmet kap, pedig kombinálhatóság szempontjából nyári időben még teljesen jó lehet!

Kép

Nyáron ne csak rövidben gondolkodj: elő a maxiruhákkal!

A maxiruhákkal egész egyszerűen nem lehet mellényúlni!

Kép

Tévedések divatfronton, avagy 5 darab, amikkel a celebek is mellényúltak!

Kedvenceinktől bár sok minden indult hódító útjára, legalább annyi mindent pakoltak át erőteljesen a "ne tedd" listára... Ma ezek közül válogattunk!

Kép

Lány a szomszédból: Ennyit változott Drew Barrymore 30 év alatt

Drew Barrymore szó szerint a szemünk nőtt fel, hiszen gyereksztárból lett a vörös szőnyeg csillaga, és vele mindenki kedvence. Emlékeztek még a a vadóc lányra, aki néha bizony csúnyán mellényúlt a ruhaválasztással? Azt kell mondjuk, látványos átalakuláson ment keresztül!

Kép

Még Katalin hercegné is mellényúl néha – íme 5 példa

Bizony, még a hibátlan stílusérzékű Katalinnal is előfordul ám! Annyi szépet írtunk már a hercegné stílusáról, most engedjétek meg, hogy egy kicsit pimaszkodjunk ruhaválasztásait illetően.

Kép

A világ legviccesebb sztáros reklámjai

Néha a kedvenceink és mellényúlnak, és amikor épp nem megy nekik annyira a szekér, bevállalják a legidétlenebb haknikat is. Szerinted melyik volt ezek közül a legkínosabb és a legcukibb?

Kép

Lilla tippje: Így hordhatunk egy mellényt 3 féle stílusban

Kedvenc kötelező darabunk a mellény, ami lehet szőrme is, de mi most a kötött verzióját választottuk. 3 különbözô szettel megmutatjuk, hogy hogyan viselheted.

Kép

Ez nem lesz divat! Olivia Palermo mellényúlt!

Olivia igazi stílusikon, szinte minden megjelenése inspiráló, most mégis egy igencsak meglepő szettben jelent meg a New Yorki Balett őszi gáláján.

Kép

Nagyvárosi szőrme sikk - Íme 4 divatos szőrme mellény!

A decemberi JOY-ban Kate Mosson láthattátok, hogy a hétköznapokra egy egyszerű, ám nagyszerű megoldás lehet a szőrmemellény.

Kép

Divatos szőrme, a melegebb napokra

A szőrös cucc elengedhetetlen kelléke az őszi átmeneti ruhatárnak.

Kép

Nagy mellénnyel

Most megmutatjuk neked, hogy a mellénynek hány formája létezik – és nem is kell feltétlenül alá venni valamit...

Kép

Bunda banda

A tél kötelező anyaga a szőrme. Persze csakis a mű! Hiszen szeretjük mi az állatokat, ezért csak utánozzuk őket. Szerezz be magadnak hosszított fazonú mellényt, ez most a szezon kedvenc darabja.

Előző oldal