Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) kis fekete kulcsszóra

Kép

A fehér az új kis fekete! Íme a sztárok kedvenc kis fehér ruhái!

Most már kimondhatjuk, a fehér az új kis fekete! Főleg nyáron. A sztároknál is!

Kép

Victoria Beckham: Menő vagy ciki? #4

A Posh Spiceként híressé vált Victoria Beckham az elmúlt években komoly elismerést szerzett tervezőként, ráadásul stílusa is formálódott, és a világ legjobban öltözött hírességei közé emelkedett. A napokban mégis nagy port kavart Wimbledonban, ahol egy határozottan kombinénak látszó kis fekete ruhában jelent meg.

Kép

JOY Trend tipp: Sötét árnyak

A kis fekete ruhát mostantól nemcsak a karácsonyi ünnepségekre és fontos randikra tartogatjuk. A tervezők a nyári kifutókra könnyű muszlin, csipke, sifon és selyem ruhadarabokat álmodtak meg ebben a színben, kiegészítve némi dögös bőrrel és szexin áttetsző részletekkel.

Kép

Kis fekete, kicsit máshogy - Sztárok fekete nadrágkosztümben

Lányok, szeretnétek egy feketét? De most nem egy jó kávéra, vagy a klasszikus - és igenis kötelező - kis fekete ruhára gondolunk, hanem egy alap darabnak számító fekete zakóra, amit a sztárok is előszeretettel viselnek mostanság a vörös szőnyegen.

Kép

3 trükk, amivel egyszerűen feldobhatod a kis fekete ruhádat!

Közeleg a szilveszteri parti, és úgy alakult, hogy a nagy karácsonyi őrületben csak magadnak nem tudtál vásárolni? Ne izgulj, van megoldás! Íme 3 egyszerű kiegészítő, ami pillanatok alatt feldobja és ünnepivé varázsolja a kedvenc kis fekete ruhádat!

Kép

10 ok amiért tuti sikered lesz egy fekete ruhában szilveszterkor

Megbízol a kis feketében? Jól teszed. Szilveszterre kitűnő választás, mert elegáns és szexi. Márpedig Te mindkettő szeretnél lenni. Nem igaz?

Kép

Elegáns és vékonyít is! 5 szexi kis fekete karácsonyi vacsira vagy céges buliba!

Közelegnek a karácsonyi vacsorák, céges bulik időszaka. Ha gondban vagy, hogy mit vegyél fel, mert most sincs egy rongyod sem, amit felvehetnél, akkor mi most is segítünk!

Kép

Naomi Watts különleges kis feketéje

A színésznő legújabb filmje, a The Impossible bemutatójára egy kis fekete ruhát választott.

Kép

4 tipp, 4 alkalom - Így dobd fel a kis feketédet!

Adott egy kis fekete, jelen esetben egy csipke anyagú, A-vonalú Mango miniruha, aminek a segítségével megmutatjuk, hogy tudod hétvégén, elegáns alkalomkor, munkába és színes kiegészítőkkel hordani a kis feketédet. Íme a mi 4 tippünk!

Kép

Fekete szabályok - ki hordhat feketét és ki nem?

A fekete mindenkinek jól áll. De jóból is megárt a sok. Mikor kerüljük ezt a színt? Erre a kérdésre kerestük a választ.

Kép

Black Drama fotózás

Kép

Milyen smink illik a kis feketéhez?

Coco Chanel talán nem is sejtette, hogy „kis fekete ruháját” még a XXI. században is imájukba foglalják majd a nők. A klasszikus ruhához, amely ott kell, hogy lapuljon minden nő szekrényében, elegáns smink is dukál. Most eláruljuk milyen!

Kép

Sztárok feketében

Hölgyeim tegyék meg tétjeiket. Angelina, Jennifer? Mindenki a feketét választja? Jó döntés. Nézzétek meg a legújabb összeállításunkat, ahol a sztárok feketében tündökölnek.

Kép

Három felejthetetlen kis fekete

Mi az, kicsi, fekete és minden alkalomkor bevethető? Természetesen az örök klasszikus kis fekete ruha, amit a sztárok is előszeretettel hordanak. Vessünk egy pillantást a legemlékezetesebbekre!

Kép

Tipp a kis fekete mellé: apró flitteres clutch

Remélhetőleg a clutch, hangutánzó angol kifejezés senkinek nem hiányzik a mindennnapi szókincséből. Mint ahogy a ruhatárából sem.

Kép

Íme a partyarcok kedvence! Egy dögös "kis fekete"

Ha hétvégén egy kis feltűnésre vágysz, akkor ne keresgélj tovább. Ez a ruha tökéletes megoldás.

Kép

A „kis fekete”

Egy jó darabot a végtelenségig variálhatsz különböző kiegészítőkkel. Íme a mi tippjeink!

Előző oldal