Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) hosszú hétvége kulcsszóra

Kép

Hozzád milyen minivakáció illik?

Egyelőre nem fér bele egy hosszabb nyaralás? Kikapcsolódni és világot látni pedig muszáj! Most mutatunk néhány olyan utazási célt, ahol egy hosszú hétvége alatt is újjászülethetsz!

Kép

A fogyás tízparancsolata

Ha a hosszú hétvége után szeretnéd elkezdeni a bombaforma projektet, eláruljuk, melyek a legfontosabb szabályok a tartós fogyáshoz!

Kép

Bükfürdő a természetes „botox”!

Megijedsz, a saját tükörképedtől? Szervezeted vitaminért, a lelked pedig napfényért kiált?

Kép

Mit tegyél, ha nagy a káosz körülötted?

Itt a hosszú hétvége, ami azt jelenti, hogy egy kicsit pihenhetsz, behozhatod magad, és lenyugodhatsz. De mit tegyél akkor, ha a pörgős mindennapok alatt hatalmas káosz alakul ki? Így űzheted el a stressz a legfeszültebb időszakokban is:

Kép

Ettől fog szuperül indulni MINDEN reggeled!

Remélem, Ti is kiélveztétek a hosszú hétvége minden apró percét, Édeseim!! Én igazi gasztrotúrára vállalkoztam: többször jártam a hétvégi Gourmet Fesztiválon, Csopakra is lenéztem, és mindkét helyen istenieket ettem! ;)

Kép

Szuper programok a hosszú hétvégére

Nem tudod, mit csinálj a három napos hétvégén? Adunk pár tippet mind a három napra!

Kép

A 20 legcukibb húsvéti nyuszi

Ha már húsvét, akkor összegyűjtöttük a legtündéribb tapsifüleseket - a teljesség igénye nélkül, hiszen lehetetlen válogatni a kis cukiságok között! A húsvéti hosszú hétvége, lépésről lépésre!

Kép

Havat hoz a nyuszi idén húsvétra

Legalább is nem túl jó időt, hideget és esőt ígérnek az időjósok. Idén a szabadtéri locsolást mindenképp érdemes elhalasztani, és sajnos a tervezett kirándulást is. De ha már hosszú hétvége, nem hagyunk program nélkül, nézd meg, milyen programokat ajánlunk ebben a három napban!

Kép

Pénteki Pasi #32 - Domhnall Gleeson

Egy férfi legyen nagyon jóképű, vagy inkább sármos? Ez bizony örök kérdés. És vajon megakadhat-e a szemünk egy olyan férfin is, aki lehet, hogy nem a legsármosabb férfi a világon, de valamiért mégse tudod róla levenni a szemed? Na, mai választottunk pont ilyen és ígérjük, rövidre fogjuk bemutatását. Itt a hosszú hétvége, utazzatok el valahova ti is!

Kép

10 kérdés, ami megváltoztatja az életedet!

Egy hosszú hétvége a hegyekben vagy egy wellness központban alkalmat ad arra, hogy végre nyugodtan pihenhess. Gondoltál már arra, hogy a délutáni szieszta közben tehetsz valamit a jövődért is? Tedd fel magadnak tíz rövid kérdésünket – és minden esélyed meglesz rá, hogy hazatérve új, szebb életet kezdj.

Előző oldal