Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) harisnya kulcsszóra

Kép

Szuperhasznos tippek ruhaproblémákra!

Vannak olyan szituk, Lányok, amikor jól jön, ha ismerünk egy-két házi praktikát a ruha- és cipőproblémák gyors orvoslására. A körömlakkos gerillaakciót harisnyafelfutás ellen például már mindenki ismeri, de van még néhány csel, amit jó, ha időnként be tudtok vetni. Össze is gyűjtöttem nektek párat! ;)

Kép

Vitorlásverseny csajoknak!

Egy héttel a Kékszalag verseny után elindul a Kékharisnya Regatta, ahol a hazai hobbi-vitorlázó hölgyek mérhetik össze rátermettségüket!

Kép

Te felvennéd? 8 extrém női harisnya

Az ősz beköszöntével előkerülnek a vastagabb harisnyák, amikkel néhány hétig, hónapig még egy nyári ruha is felvehető. Íme néhány extrém és különleges darab, amit azonban nem biztos, hogy gondolkodás nélkül felvennénk.

Kép

Tippek a száraz bőr ápolásához!

Télen a vastag pulóverek, sapkák és harisnyák kiszárítják a bőrt, akárcsak az alacsony páratartalom, a kinti hideg és a fűtött helyiségek száraz levegője. Eláruljuk, hogyan védekezhetsz a kellemetlenségek ellen, hogy a jégkorszak ne viselje meg a bőrödet.

Kép

Alejandra Alonso a Calzedonia új harisnyakollekció modellje!

Ismerd meg Alejandra Alonsot, a Calzedonia 2012-es tavaszi/nyári harisnyakollekciójának modelljét.

Kép

A Calzedonia karácsonyi ajándéka - Ékkövek minden mennyiségben

A party elengedhetetlen kelléke, fényes és ragyogó, csillogó részletek. A Calzedonia különleges harisnyákat kínál az ünnepnapokra!

Előző oldal