Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) hamupipőke kulcsszóra

Kép

Hamupipőke ihlette ékszerkollekció

A Swarovski tette még ragyogóbbá kristály díszeivel a Hamupipőke filmet, most pedig meg is vehetjük a Diseny-hercegnő üvegkristály cipellője, mesebeli hintója, és a gonosz mostohája ihlette Swarovski legújabb, mesés kollekciójának darabjait.

Kép

Hamupipőke a Tinderen - Ilyen a 21. századi love story?

Kép

Pingáld magad Hamupipőkévé!

Te is elképzeled már magad legalább egyszer, ahogy a kedvenc Disney-hercegnőd bőrébe bújsz? A MAC segítségével most végre megteheted, mert márciusban limitált Cinderella-kollekciót dob piacra!

Kép

Varázslatos a Hamupipőke új előzetese

Kép

Nézd meg a Hamupipőke első hivatalos előzetesét!

Kép

Modern királylányok, hercegnőket meghazudtoló ruhaköltemények

Íme néhány ruha, csoda és ezek kombinációja. Ezek a csodálatos ruhák, vagy ruhacsodák, nevezzük, ahogy akarjuk, de egyszerűen magával ragadóak. Nézzétek végig galériánkat és közben képzeljétek bele magatokat bátran Ti is Hamupipőke szerepébe!

Kép

A nagy Hamupipőke-próba

Van az a pillanat, amikor a mese valósággá válik, és a most szombat éjszakádból őrizhetsz majd ilyen emlékeket– a Hello Baby Bárból mindenképpen.

Kép

A világ legdrágább cipellője

Hamupipőke irigykedhet, neki csak egy üvegcipő jutott. Mi pedig kíváncsian várjuk melyik multi milliárdos feleség fog lecsapni a gyémántokkal kirakott magassarkúra!

Kép

Idén is megtartották a Hamupipőke topánka próbát! Videóval!

Az idei évben is megtartották az Operabáli Hamupipőke választást. A 3+1 szerencsés nyertes ingyen vehet majd részt a február 13-án megrendezésre kerülő tizenötödik újjászületett Budapesti Operabálon.

Kép

Te is erről álmodsz?

Miről álmodik a lány? Szinte mindenki másról. De ha szeretnél részt venni álmaid báljában, mint Hamupipőke a mesében, akkor...

Előző oldal