Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) fel kulcsszóra

Kép

Igen! Igen! Igen! - Romantikus lánykérések a nagyvilágból! Videók!

Tűkön ülve várod, hogy a pasid mikor teszi már fel a nagy kérdést? Talán ő is csak a megfelelő pillanatra vár, mint ahogy az összeállításunkban szereplő srácok is tették...

Kép

Nyári védelem: nem csak bőrápolás - A legjobb tippek!

Minél jobb az idő, annál több időt töltünk a szabad levegőn. Ha tehetjük, elmegyünk kirándulni, biciklizni, strandolni, nyaralni vagy csak sétálni egyet. Nincs is egészségesebb a szabadban végzett testmozgásnál, de jól tesszük, ha a nyári hőmérséklet-változásoknak megfelelően készülünk fel bármilyen szabadban végzett tevékenységre, legyen szó nyaralás alatti városnéző túráról, strandolásról, a városban lévő biciklizésről vagy a szabadban végzett sportolásról.

Kép

Szerinted terhes vagy nem terhes Jennifer Aniston? Fotó!!

Új Jennifer Aniston film a láthatáron, így megint felröppent a pletyka, miszerint a színésznő talán várandós. De talán most tényleg!?? Nézzétek meg a legújabb fotóin a gömbölyödő pocakját! Mi nem tudunk dönteni. Segítsetek!

Kép

Mit pakolj a fesztiválra?

Lassan elérkezik a várva várt Sziget fesztivál. Ilyenkor azonban nehéz eldönteni, hogy mit vigyél magaddal. Az időjárás sokszor kiszámíthatatlan és emiatt az összes cuccunkat bedobáljuk a táskánkba, hogy biztosan meg legyen minden. Csak amikor odaértünk már a helyszínre, akkor ér villámcsapásként a felismerés, hogy a legfontosabbakat bizony otthon hagytuk. Ez a veszély azonban nem áll fenn, ha megfogadod az alábbi tanácsokat!

Kép

4 kérdés a sikeres randihoz

A 'Szia, hogy vagy?' és 'Milyen napod volt?' kérdések mellett még fel kell tenned párat, hogy jobban megismerhesd a legújabb kiszemeltedet. Mindig mutass érdeklődést és kérdezz taktikusan, hogy minden fontos információt megtudhass. Itt van négy kérdés, amit mindenképpen tegyél fel az első randin!

Kép

Tuti trend: Haspóló

Amikor a tavaszi kifutókon láttuk, nem gondoltuk volna, hogy a rövid, hasat megmutató felsők ekkora sikert aratnak majd nyáron.

Kép

Újra szingli Paul Wesley!

A Vámpírnaplók jóképű színésze és felesége, Torrey DeVitto hat év után külön utakon folytatja!

Kép

Az 5 legjobb fesztiválos kiegészítő 4000 Ft alatt

Egy hét múlva startol a Sziget Fesztivál, készülj fel tuti fesztivál darabokkal!

Kép

Michelle Williams lett az új Louis Vuitton táskakollekció kampányarca

A Louis Vuitton divatház felkérte a dögös Michelle Williamst, hogy ő reklámozza a legújabb kollekciót.

Kép

Sztárok 2 keréken

Hollywood-i körökben is gyakran fel lehet fedezni kerekező hírességeket, ők sem restek egy kis mozgásra. Ezt a tényt az alábbi képsorozatunkkal is alá tudjuk támasztani.

Kép

Eva Longoria-nak új hódolója akadt!

Néhány hete annak, hogy Eva Longoria és Ernesto Arguello felvállalták kapcsoltukat, ám a nagy nőcsábász hírében álló színészt ez sem érdekelte, és kivetette hálóját a szép színésznőre!

Kép

Pénteki Pasi #29 - Rhys Wakefield

Az ausztrál fiúk jóképűek? Bizony, nagyon! És tehetségesek is. Mai választottunk neve elsőre kicsit nehezen megjegyezhetőnek tűnik majd, de biztos, hogy nem fogjátok hamar elfelejteni. Lányok, ismerjétek meg a 24 éves és igen tehetséges Rhys Wakefield ausztrál színészt.

Kép

Összeolvadás éjszakája Party a Viviéra Beach-en

Bacardí&Coke fergeteges produkciójának következő állomása a keszthelyi Viviéra Beach! A látványos show-ról a flaires Mix’n’Dancers csapat gondoskodik, akik a tüzes táncuk után jéghideg Bacardí&Coke-kal hűtik a felperzselt partiközönséget!

Kép

Légy szexi és ragyogó! Válassz flitteres cuccokat! Íme néhány menő darab!

Feldobnád az unalmas hétköznapokat valami vibráló, csillogó, ragyogó dologgal? Akkor egyszerű szettjeidet dobd fel néhány flitteres kiegészítővel! Mutatunk is most néhányat!

Kép

Megvannak A szürke ötven árnyalata főszereplői?

Hónapok óta folynak a találgatások, kik lennének a legalkalmasabbak A szürke ötven árnyalata című világsikerű könyv filmes adaptációjának főszerepeire. Most két újabb név merült fel. Lehet, hogy meg is vannak a végleges szereplők?

Kép

Szuper cuki új fotók Shakira és Pique fiáról!

Újabb fotókat töltött fel Twitter oldalára Gerard Pique kisfiáról, Milánról, aki a képeket elnézve, nem is olyan pici már! Viszont még mindig nagyon cuki. Sőt... Egyre cukibb! Nézzétek csak!

Kép

Jessica Alba 5 legjobb nyári szettje

Felfrissítenéd a nyári ruhatárad? Itt a leárazások ideje, csak egy kis inspiráció kell, és már indulhatsz is shoppingolni - vagy csak feltúrni a szekrényedet néhány elfeledett, de nagyon menő darabért! Hogy segítsünk, összegyűjtöttük Jessica Alba legmenőbb nyári outfitjeit.

Kép

A legelterjedtebb táplálékintolerancia 5 pontja, avagy amit a laktózérzékenységről tudni érdemes

Civilizációs betegségeink kezelhetőek, különösen ha időben felismerjük őket, hiszen sokan csak a tünetek hosszas együttélése után szánják rá magukat azok kivizsgáláséra, holott az okok gyakran egyszerűek. Becslések szerint a világ lakosságának 75%-a nem képes felnőttkorban rendesen megemészteni a tejcukrot, de egyes afrikai és ázsiai országokban ez az arány 95% is lehet. Hazánkban a szakemberek szerint a teljes népesség 15–20% lehet érintett. Mi lehet ennek az oka? Miért alakult ez ki és hogyan kezeljük?

Kép

Fedezd fel a Jordánia mesebeli kincseit!

Látogass el az Indiana Jones – Elveszett ereklyék forgatási színhelyére, búvárkodj a Vörös-tengerben, száguldozz dzsippel a Wadi-rum vörös sivatagában, lebegj a Holt-tengerben, és fedezd fel a mesés történelmi emlékeket Jordániában!

Kép

Napra készen - 5 napozás utáni tipp

Tombol a nyár, a hőséget csak a vízparton lehet kibírni. Élvezd a napsütés jótékony hatását, de ne feledd napozás után ápolni a bőrödet! Használj speciális napozás utáni termékeket, amelyek rengeteg vizet tartalmaznak, védik, nyugtatják, hidratálják és regenerálják a bőrt.

Kép

Kate Middleton terhességének 9 hónapja képekben

Bár néhány forrás szerint Kate Middleton július 11-re, azaz tegnapra volt kiírva - néhány szerint mára, de van, aki azt mondja, holnapra, agyis július 13-ra - a pici az eddigi hírek szerint még nem született meg. Vagy legalábbis még nem jelentették be. Addig is, amíg ez megtörténik, elevenítsük fel képekben Kate terhességének 9 hónapját!

Kép

2013-as nagy nyári szerelmi horoszkóp

A nyár felemel, hangulatba hoz, vehemenssé tesz, kicsit kifordít önmagadból – ám minden pillanatát élvezni fogod a forróságnak. Ismeretségeket kötsz majd, barátságokat alapozol meg, és végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás vezeti lépteidet. És mindezt hogyan tudod a legjobban megvalósítani? Úgy, ha követed a JOY asztrológusának tanácsait!

Kép

Ryan Reynolds sok gyereket akar, de nem csak fiúkat

Ryan Reynolds a Details magazinnak adott interjújában elmondta, hogy ő is és felesége, Blake Lively is nagy családot akarnak, viszont attól nagyon fél a szexi színész, hogy csak fiai lesznek. Mert ezt viszont nem akarja.

Kép

3 forró nyári smink

Kétségtelenül az élénk színek a nyár slágerei – a szemhéjra, szájra és körmökre kenve kellően feltűnőek is. Eláruljuk, hogyan készítheted el ezeket a színpompás sminkeket.

Kép

Pénteki Pasi #28 - Logan Lerman

Micsoda nyár, igaz? Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen a hollywoodi álomgyár folyamatosan szállítja a jóképű szuperhősöket. Superman után itt az újbb hős, aki augusztus 15-től megdobogtatja a színünket - míg a következő fel nem tűnik. Kedves lányok, ő Logan Lerman, a Percy Jackson - Szörnyek Tengere hőse.

Előző oldal
Következő oldal