Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) fekete-fehér kulcsszóra

Kép

Vedd magadra a sakktáblád! Fekete fehér kockák a vörös szőnyegen!

Idén nem csak önmagában a fekete-fehér, de a fekete-fehér kockás mintás ruhák is nagyon menők lesz. Húzzátok fel Ti is magatokra a nektek leginkább tetsző, sakktábla mintás ruháitokat!

Kép

Az Elrabolva szexi sztárja a francia So Chic divatmagazinban! Galéria

Egy igazán színes egyéniség fekete-fehéren, avagy Bond lány, elrabolt feleség vagy egy igazi szupernő? Döntsd el Te!

Kép

Sugarbird 2011-es őszi-téli kollekció divatbemutatója! Képek!

Csipke és szatén koktélruhák, testhez simuló darabok, fekete-fehér, nude és arany színek jellemzik a Covergirls ötösfogatának idei őszi-téli kollekcióját.

Kép

Íme az első darabok a Sugarbird őszi-téli kollekciójából!

Nőies domborulatok, csipke és szatén koktélruhák, fekete-fehér színek jellemzik a Sugarbird őszi-téli kollekcióját. A lányok új kreációikkal az 50-60-as évek díváit, Adrey Hapburn, Sophia Loren és Bridget Bardot stílusát idézik. A ruhákat először egy exkluzív divatfotózáson mutatták be a modellek, akikről most Debreczeni Zita készített képeket.

Kép

Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!

Bár ttt a nyár és vele a szabadtéri fesztiválszezon, ezek általában nem múlnak el egy-egy esőnap nélkül. A borongós napokra is tökéletes kedvenc sztárjaink, Bartók Eszter, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila és egyedi tervezésű fekete-fehér Jack gumicsizma kollekciója, amelyekre most bárki licitálhat.

Kép

Srej Zsófi a Custome magazinban!

Érdemes megnézni Srej Zsófi csodás fekete-fehér fotósorozatát a Custome magazin februári számában, a fiatal magyar modell mesésen fest!

Előző oldal