Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) emmy kulcsszóra

Kép

Sztárok kínos pillanatai: Ilyen, amikor cserbenhagy a ruha

Legutóbb a káprázatosan szép színésznővel, Sofia Vergara-val történt egy kis baleset. Épp a "legjobbkor" 20 perccel az Emmy-díjátadó gála előtt. Most összeszedtünk néhány kínos pillanatot, amit a koránt sem tökéletes sztároknak kellett átülniük, mert ruhájuk cserbenhagyta őket.

Kép

A hajikon - Lea Michele 7 frizura tippje

A Glee - Sztárok leszünk sorozat főszereplője nyert már Golden Globe és Grammy díjakat, jelölték Emmyre, a Time beválaszttotta a világ 100 legbefolyásosabb híressége közé, a Victoria's Secret pedig a 100 legszexibb közé szavazta. Mi most egy újabb szempontból is nyerőnek kiáltjuk ki Lea Michele-t - övé az egyik legjobb frizura Hollywoodban!

Kép

Csillogásból sosem elég, Lucy Liunak sem!

Lucy Liu csodálatos, csillogós ruhában jelent meg néhány napja az Emmy Díjátadón.

Kép

Instalove #5- Kedvenceink legjobb Instagramos képei a héten

Micsoda hét! Javában zajlanak a divathetek, ráadásul most adták át az Emmy díjakat is - mi pedig nem győzzük csodálni ezeket a képeket!

Kép

Emmy Awards 2012 - A nyertesek és képek a vörös szőnyegről

Megrendezték a 64. Emmy díjátadót, ahol a legjobb délutáni, nem főműsoridős sorozatokat, műsorokat díjazták. Lássuk a nyerteseket és a csodaszép, vörös szőnyeges ruhákat, természetesen sok-sok hírességen.

Kép

Emmy Awards 2011 - A nyertesek és a vörös szőnyeg

Az Emmy díjátadó a 2011-es évet sem kímélte meg a váratlan pillanatoktól. A vörös szőnyegen a káprázatos sztárok mellett, könnyek, megbánás és forró csókok is felvonultak!

Kép

Emma Stone sminktippje platinaszőke hajhoz!

Emmy Stone idén a platinaszőke hajra esküszik. És milyen jól teszi! Hiszen remekül áll neki, főleg, ha lágy, földárnyalatú sminkkel párosítja azt. Te is könnyedén elkészítheted a fiatal színésznő sminkjét.

Kép

Emmy díjátadó 2010 - A nyertesek és a vörös szőnyeges ruhák

Ha érdekel, kik nem távoztak üres kézzel a 2010-es Emmy díjátadóról, és hogy ki milyen ruhát viselt, akkor mindenképp itt a helyed!

Előző oldal