Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) bársony kulcsszóra

Kép

Inspiráció a hideg hónapokra

Ha jellemezni kellene az új szezont, akkor mindenképpen a feltűnő, formabontó, extravagáns szavakat használnánk. Búcsút mondhatunk a 90-es évek minimalizmusának és idén télen jöhetnek a vagány outwearek, az élénk színű műszőrmék, oversize, pufi, bársony és bomber minden mennyiségben.

Kép

Egy téli mikrotrend, ami biztosan megosztó lesz: a kordbársony

Az anyag trendek folyamatosan bővülnek, így még mindig tudunk neked újat mutatni!

Kép

Taylor Swift combcsizmája már a téli trendeket idézi!

Taylor Swift zavaros szerelmi életén lassan túl is jutunk. Tom Hiddleston után újra szingliként tengeti napjait és most éppen celeb-kollégáival egyetemben a New York-i divathét bemutatóit látogatja ő is.

Kép

Megosztó trend, ami két hónap múlva egész Hollywoodot meghódítja: a bársony

Sok olyan textil van a divatszakmában, melyet egy időre elfelednek, majd hirtelen előkerül, és mindenki trendet lát benne! Ez történt most a bársonnyal is!

Kép

Készülj már most anyák napjára!

Vásárolj bármilyen Kneipp terméket minimum 6000 Ft értékben és mi megajándékozunk egy Bársonyos Bőr kézkrémmel!

Kép

Bemutatjuk a világ legidősebb cicáját, aki 26 múlt

Corduroy, azaz Kordbársony kora 121 évet jelent macskaévekben, de nagyon jól fest a képeken.

Kép

Kneipp Bársonyos Bőr termékcsalád

Nem véletlen lett a világ egyik legnépszerűbb kozmetikuma a Kneipp!

Kép

5 meglepő mód, ahogy használhatod a kókuszolajat

A kókuszolaj igazi univerzális szépítőszer. Amellett, hogy bársonyossá teszi a bőrödet és selymessé a hajadat, rengeteg módon használhatod!

Kép

Öltözz bársonyba!

A bársony az új selyem! Mindig is eleganciát sugallt, de ebben a szezonban nagyon divatba jött!

Kép

Anita sütött #11 - Vörös bársony muffin krémsajttal

Főszererkesztő-helyettesünk, Anita az első adventi hétvégére készítette el ezt az ünnepi, elegáns és nagyon finom süteményt. Ugye te is meglepnéd vele a szeretteidet?

Kép

Természetes szépségszalon belülről

“Amióta a Biovanne Plus kapszulát szedem, sokkal szebbnek látom a hajamat: dúsabb és csillogóbb lett, a körmöm pedig megerősödött. Ennek nagyon örülök! Az már csak hab a tortán, hogy még a bőröm is szebb lett, valahogy simább, bársonyosabb, mint előtte.” (Anna, 33)

Kép

Tökéletes bőr a tökéletes napra

Itt a nyár, a strandszezon, és a tökéletesen sima lábakhoz semmi másra nincs szükséged, mint a Panasonic epilátorokra. A WET/DRY-teljesen vízálló epilátorok nem csak kényelmessé teszik a szépségápolást, hanem a legjobb eredményt nyújtják, miközben kímélik, tartósan simává és bársonyossá varázsolják a bőrt is.

Kép

Igor tippje: Hogyan viseljünk bársonyból készült ruhát!

Sokan azt gondolják, hogy a bársony anyag csak az idősebb korosztálynak való. Pedig nem! :) Szimplán csak arra kell figyelni, hogy mivel párosítod.

Kép

Ünnepi ruhatár

Az ünnepek alatt legyél minél ragyogóbb! Viselj brokátot, selymet, bársonyt – klasszikus eleganciájukat merész kiegészítőkkel dobhatod fel.

Kép

Bársony Bálint kilépett a Back II Black-ből

Bársony Bálint, a Back II Black szaxofonosa tíz év után úgy döntött, kilép a sztárcsapatból...

Kép

Ne stresszelj!

A bőröd az egyik fő olyan részünk, ami a legtöbb ápolást igényli. Ha nem kezeled megfelelően meg is látszik rajta. Éppen ezért mi megmutatjuk neked mi az, amitől bársonyosan puhává válik!

Kép

Tündöklően puha arc

Íme egy tuti recept, amitől bársonyosan puha lesz az arcbőröd. És nem is kell messzire nyúlnod érte, elég ha csak kinyitod a hűtőszekrényt.

Kép

Mágikus pillantás

Még mindig vadítóan divatosak a füstösre sminkelt szemek. Főszerepet az intenzív színek kaptak: az erőteljes zöld, a bársonyos piros és a rejtélyes kék.

Előző oldal