Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) arctisztítás kulcsszóra

Kép

5 hiba, amit a sminked eltávolításánál követhetsz el

Ha már a tökéletes smink elkészítése a kisujjadban van, megtaláltad a kedvenc termékeidet, már csak az eltávolításával érdemes egy picivel többet foglalkoznod. Ha ugyanis nem megfelelően mosod le a sminked, akár évekkel idősebbnek is kinézhetsz. Fogadd meg a következő tippeket, hogy elkerüld a hibákat!

Kép

7 dolog, amit tudnod kell az arctisztításról

Az arcápolás legfontosabb lépése, ugye te sem hagyod ki soha?

Kép

Arctisztítás 1×1 – 5 hiba, amivel árthatsz a bőrödnek

Azt hiszed, az arctisztítást nem lehet elrontani? Íme, 5 szépségápolási hiba, amiről gyakran megfeledkezünk vagy azt gondoljuk, hogy jól csináljuk. Magadra ismersz?

Kép

6 dolog, amit TILOS csinálni arctisztításkor!

Édeseim, hát ki ne imádná a pihe-puha bőrt? Elárulok nektek néhány titkot, amit talán már Ti is tapasztaltatok a saját bőrötökön, hogy nem annyira működik – lehet, hogy ezek között rejlik a megoldás, amiért még mindig nem hidratált, vagy épp pattanásmentes a bőrötök! Íme, az én tiltólistám, a Szalon beauty csapatának tippjeivel megtámogatva:

Kép

6 hiba arctisztítás közben

Ezeket a dolgokat kerüld el, miközben a sminkedet mosod le, és az arcodat ápolod, és garantáltan sokkal szebb lesz az arcbőröd! Érzékeny bőrűeknek különösen ajánlott!

Kép

Arctisztítás felsőfokon - Az üde, ragyogó arcbőr titka - 2. rész

Első részünkből megtudhattad, hogy milyen bőrtípushoz tartozol, és annak megfelelőmik számodra a megfelelőtisztítási módszerek. A folytatásból pedig a mindennapi arcápoláshoz adunk néhány tippet.

Kép

Arctisztítás felsőfokon - Az üde, ragyogó arcbőr titka - 1. rész

Arcbőröd is megérdemli az ápolást és a megfelelő bánásmódot, ezért fontos, hogy odafigyelj rendszeres tisztítására és megtaláld a számodra tökéletes termékeket.

Kép

Csak egy valami

Sminkeltávolítás és arctisztítás egyszerre!

Előző oldal