Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Pénteki Pasi kulcsszóra

Kép

Pénteki Pasi #16 - Dave Franco

Borúra derű, tartja a mondás, természetes hát, hogy ma is szolgálunk nektek egy jóképű fiatalemberrel. Igazi csemege mai választottunk, hiszen a család egyik tagját már jól ismerjük, és többször is foglalkoztunk vele, de képzeljétek kiderült, hogy van egy kisöccse, aki nem kevésbé jóképű. Kedves lányok, szeretnénk nektek bemutatni James Franco kisöccsét, a 27 éves David John "Dave" Francot.

Kép

Pénteki Pasi #15 - Josh Hutcherson

Kivel randizott Vanessa Hudgens? Majd mi megmutatjuk, ugyanis a heti "Pénteki Pasi" választottunk után kutakodva akadtunk erre az információra, természetes, hogy felkeltette az érdeklődésünket! Josh Hutchersszel, pontosabban a hangjával május 23-ától találkozhattok a moziban, ha eredeti szinkronnal nézitek meg a Zöld urai című filmet.

Kép

Pénteki Pasi #14 - Max Irons, A Burok szexi szépfiúja

Úgy szeretjük a különleges dolgokat! Ezért ha találunk valami különlegességet, az egész szerkesztőség lázba jön! És milyen szerencsések vagyunk, képzeljétek, Jeremy Irons fiába botlottunk. Sajnos nem szó szerint, de még így is beleborzongtunk!

Kép

Pénteki Pasi #13 - Austin Butler, Carrie Bradshaw első szerelme

Tudjátok, ki volt Carrie Bradshaw tini szerelme? Sebastian Kydd. Mi is csak most tudtuk meg, és azonnal hatalmas rajongói lettünk a Carrie naplója című sorozatnak - persze, nem csak miatta. De mindenesetre hozzásegített ez a jóképű fiatal fiú, akiről most a legfontosabb tudnivalókat el is áruljuk! Kedves lányok, a borús péntekre íme egy kis napsütés: ő Austin Robert Butler.

Kép

Pénteki Pasi #12 - Callan McAuliffe

Ausztrál szívtipró a láthatáron! És nem is kell rá sokat várni, hogy igazán széles vásznon és 3D-ben is megcsodálhassuk, kedves lányok, fogadjátok tőlünk szeretettel pénteki választásunkat, Callan McAuliffe-t!

Kép

Pénteki Pasi #11 Nicholas Hoult, a szexi zombi

Egyre többet süt a nap, így a mi kedvünk is egyre jobb. És mi történik ilyenkor? Egyre viccesebb a hangulatunk! Ezért ma egy olyan fiút mutatunk be nektek, akit hamarosan hátborzongató szerepben láthatunk a hazai mozikban. Lányok, íme a jóképű zombi, Nicholas Hoult.

Kép

Pénteki Pasi #10 - A lenyűgöző Alden Ehrenreich

Szeretnétek megismerni egy igazán lenyűgöző pasit ezen a szép pénteken? Kedves lányok, engedjétek meg, hogy bemutassuk legújabb kedvencünket, Ethan Wate-et, azaz a csibészesen sármos Alden Caleb Ehrenreich-t!

Kép

Pénteki Pasi #9 - Colin Kaepernick

Szerethetjük mi is az amerikai focit? Igen, főként, ha az egyik kedvenc rovatunkban, a 'Pénteki Pasi'-ban olvashatunk róla. És lehet, hogy a mi pasink is büszke lesz ránk, ha legalább egy játékos nevét megjegyezzük, és még néhány információval mi is tudunk szolgálni vele kapcsolatban. Lányok, ismerjétek meg ma tehát Colin Rand Kaepernicket.

Kép

Pénteki Pasi #8 - Dominic Cooper

Péntek? Mindenki dőljön hátra, mutatjuk az e heti találatunkat. Lányok, engedjétek meg, hogy bemutassunk nektek egy olyan igazán jóképű angolt.

Kép

Pénteki Pasi #7 - Sam Riley, Kristen Stewart új partnere

Bemutatjuk nektek most címlaplányunk, Kristen Stewart új filmpartnerét, aki ezúttal nem a szexi Robert Pattinson, hiszen Stewart legújabb filmjében, az Úton-ban szerepelnek együtt - amit ti is megnézhettek velünk február 26-án!

Kép

Pénteki Pasi #7 - Jai Courtney

Igazi csemege, hogy a John McClane fiát játszó színészt Jai Courtneyt pont február 14-én, a Die Hard 5 részének hazai bemutatóján láthatjuk, majdnem életnagyságban! És hogy ki is ő? Nézzük csak...

Kép

Pénteki Pasi #8 - Alexander Ludwig

El vagyunk kényeztetve, ez már biztos, hiszen minden pénteken tudunk mutatni nektek egy jóképű fiatalembert. Hogy ki a mai választásunk? Alexander Ludwig, az Éhezők viadala című film első részében megismert rosszfiú.

Kép

Pénteki Pasi #7 - Garrett Hedlund, az Úton című film sztárja

A mai választásunk után biztosan nagyon fogjátok irigyelni Kristen Stewartot, mert a fiatalember vele szerepel együtt a Jack Kerouac regényéből készült Úton című filmben. Íme Garrett Hedlund, egy újabb veszélyesen jóképű amerikai!

Kép

Pénteki Pasi #6 - Anton Yelchin, az új Star Trek film ifjú sztárja

Bár az új évben minden a változásokról, a megújulásokról szól, azért vannak olyan jó és régi dolgok, amiket szívesen meg is tartunk! Ilyen a pénteki szexi pasi rovatunk. Mai választottunk egy különleges fiatalember, Anton Viktorovich Yelchin, aki a hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő Star Trek egyik szereplője.

Kép

Pénteki Pasi #5 - James D'Arcy

Lányok, ugye nem gondoltátok, hogy az ünnepek alatt pihenni hagyunk titeket, és nem tudunk egy újabb jóképű férfit mutatni nektek? Akkor jó, mert a mai választásunk is igen szemet gyönyörködtető lesz !

Kép

Pénteki Pasi #4 - Henry Cavill, az új Superman!

Vigyázat lányok, jövő nyáron komoly veszélynek leszünk kitéve, hiszen visszatér az életünkbe Superman, és az előjelzések alapján biztosan állíthatjuk, sokkal, de sokkal dögösebb lesz, mint valaha! A szuperhőst ezúttal a jóképű angol színész Henry Cavill alakítja.Nem ismertétek eddig? Ezek után biztosan nem is tudjátok kiverni majd a fejetekből!

Kép

Pénteki Pasi #3: David Garrett, a Thomas Sabo új arca

A mai választottunk nem csak azért érdemelte ki a nap legszexisebb férfijának címét a szerkesztőségben, mert őt választotta a Thomas Sabo ékszermárka új kollekciójának képviselőjének - képzeljétek, rajong az ékszerekért -, hanem azért is, mert vonzó külsejéhez páratlan tehetség is társul... De ki is ő? David Garrett 31 éves hegedűművész. A többi a cikkben!

Kép

Pénteki Pasi: Cody Simpson

Új tinisztàr a làthatàron! Figyelem lányok, bemutatjuk nektek a jóképű Cody Simpsont!

Előző oldal