Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) New York Fashion Week kulcsszóra

Kép

Wow! Ezen a divatbemutatón Snapchat filtereket viseltek a modellek

A social media annyira a mindennapjaink részéve vált, hogy sokan már nem is emlékeznek, vagy nem is emlékezhetnek arra a világra, amikor még képesek voltunk okostelefon nélkül is közösségi életet élni.

Kép

10 érdekesség a divathetekről, amiket eddig talán nem tudtál

Megkezdődött a divathét-szezon és éppen az első állomásán, vagyis New York-ban van a szakma színe-java. A látványos divatbemutatókon, és az annál is színesebb street street fotókon kívül viszont meglehetősen keveset tudunk erről a minden szempontból irányadó eseményről.

Kép

Ők a legstílusosabb hírességek a New York-i divathéten

Ez a 7 sztár szinte sosem nyúl mellé, a szettjük mindig tökéletes! Nem volt ez másképp az idei New York Fashion Weeken sem, ahol persze az első sorokból élvezhették a bemutatókat!

Kép

70-es évek ragyogó sminkje a kifutókról:
így készítsd el

A New York Fashion Week ragyogó sminkjeit most te is elkészítheted, az AVON sminkmesterének segítségével.

Kép

Kerekesszékes modellek a New York Fashion Week-en

Példaértékű! Mozgáskorlátozott modellek ragyogtak az olasz márka kifutóján.

Kép

Kendall Jenner popsit villantott a New York Fashion Week-en

Kim Kardashian húga Tommy Hilfiger divatbemutatóján vonult végig ebben a falatnyi szerelésben, arctetoválással! Csodás alakja van!

Kép

Ilyen volt a New York-i Fashion Week első napja

Kezdetét vette a világ egyik legmeghatározóbb divateseménye, a New York Fashion Week, melynek immár hagyományosan a sminkese a Maybelline New York.

Kép

Divatot teremtett Jessica Alba pulóvere!

Emlékeztek Jessica Alba Phillip Lim for Target BOOM! feliratú felsőjére, amit a New York Fashion Weeken viselt Phillip Lim divatbemutatóján? Nos, az a felső olyan népszerű lett, hogy a világon mindenfelé fashion bloggerek tucatjai vették már fel. Megmutatjuk, hogy kik, mivel párosították.

Kép

Vanessa Axente a New York Fashion Weeken

A csodás magyar modell, Vanessa Axente meghódította az idei őszi New York Fashion Week kifutóit. Lássuk, milyen divatbemutatókon lépett fel és tette büszkévé kis hazáját.

Kép

A New York-i divathét Instagramon keresztül

Kíváncsi vagy, hogy zajlott az 2013-as őszi New York Fashion Week az Instagramon? Akkor nézd meg a bennfentesek feltöltött fotóit!

Kép

Harper Beckham apukájával a New York Fashion Weeken - Galéria!

Apukája, a szexi David Beckham öléből, Anna Wintour mellől, az első sorból nézte végig anyukája, Victoria Beckham divatbemutatóját az egyik kedvenc celebgyerkőcünk, Harper Seven Beckham. Figyelem, szuper cuki fotók következnek!

Kép

Exkluzív interjú Erin Wassonnal a New York Fashion Weeken

A New York-i Fashion Weeken találkozhattam Erin Wassonnal, a Maybelline egyik szuper modelljével, aki elárult pár titkot magáról.

Kép

Larion Oscar 5 sminktippje a New York Fashion Weekről

Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere a New York-i Fashion Weeken járt és első magyarként olyan backstage-ben sminkelt, mint Donna Karan NY. Oscar sok új technikát, trükköt tanult Charlotte Willer nemzetközi sminkmestertől, melyet most megoszt velünk.

Kép

New York Fashion Week 2013 - A helyszínről jelentjük

A New York Fashion Week hivatalos sminkesének, vagyis a Maybelline-nek köszönhetően szépségszerkesztőnk, Rinyu Piroska is ott van a divathéten.

Kép

A Maybelline magyar sminkese a New York Fashion Weeken

Február 6-án megkezdődött a New York-i divathét. Hét sikeres évad után idén ismét a Maybelline a New York Mercedes Benz Fashion Week hivatalos sminkese. Oyan híres tervezők bemutatóin sminkeli a modelleket, mint Rachel Zoe, DKNY, Lacoste.

Kép

Az 5 kedvenc runánk a 2012-es őszi New York Fashion Weekről!

Lezárult a 2013 tavasz-nyári kollekciókat bemutató divathét New Yorkban, mi pedig kiválasztottuk az 5 legcsodásabb ruhát.

Kép

Avril Lavigne új kollekciója a New York Fashion Weeken

Avril Lavigne-t jól ismerhetjük sajátságos stílusáról. Saját öltözködésében is hajlamos sok láncot és bőrt viselni, nem is beszélve a tarkára színezett hajviseletéről. Mit is várhatnánk el saját ruhamárkájától?

Kép

Sztárok és modellek New York Fashion Weeken!

Most megmutatjuk, kik azok a hírességek, akik ellátogattak a még mindig zajló New York Fashion Weekre.

Kép

Elkezdődött a New York Fashion Week!

Oscar de la Renta életműdíjat kapott a Couture Council-tól.

Kép

Sztárok a 2012-es New York Fashion Weeken! Fotógaléria!

Még mindig zajlik a Mercedes Benz Fashion Week, amit nem csak a divatvilágban dolgozók - például a JOY főszerkesztője - látogatnak, hanem a hírességek is.

Kép

A JOY stylistja, Igor a 2011-es New York-i divathétről!

Olvassátok el Igor rövid beszámolóját, véleményét a nemrég lezajlott New York Fashion Weekről. Stylistunk azt is elárulja, hogy mely tervezők kollekciói voltak a kedvencei.

Kép

2011 New York Fashion Week táska körkép

Nézzük meg a New York-i divathét milyen exkluzív darabokat vonultatott fel a táskafronton. Megtudhatod, hogy 2012 tavaszán mivel tűnhetsz ki a munkahelyeden és mivel lehetsz menő a partikon!

Kép

Kövesd élőben a New York Fashion Week eseményeit!

Szeptember 12-én hivatalosan is megkezdődött a 2011-es Mercedes-Benz Fashion Week New Yorkban.

Előző oldal