Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Mit kulcsszóra

Kép

10 tény a hortenziáról, amit mindenkinek tudnia kell

Az egyik legszebb és legsokoldalúbb virág, ami ráadásul napjainkban különösen közkedvelt. Akár a kertben, akár vázában tökéletes és elegáns éke otthonunknak. De vajon ismerjük-e eléggé? Összeszedtük a legfontosabb és legérdekesebb tudnivalókat róla.

Kép

5 mediterrán film, amit látnod kell, ha idén nem jutsz el a tengerhez

Mikor láttad utoljára a Földközi-tenger lágyan ringató (vagy épp viharos) hullámait? Ha nagyon vágysz oda, de most épp nem engedheted meg magadnak, akkor legalább nézegess olyan filmeket, ahol a gyönyörű színésznők és színészek mellett a Mediterráneum játssza a főszerepet.

Kép

Ne főzd meg, süsd meg! A grillezett vajas kukorica a nyári sláger

Nálunk a nyár sztárja a friss, zsenge csöves kukorica, amit a magam részéről pár éve már nem csak főzve, de grillezve is szoktam fogyasztani, méghozzá egy elképesztően izgalmas fűszervajjal. Erre biztatnálak most téged is!

Kép

Harry hercegnek volt egy titkos Facebook profilja, amit neked is látnod kell

Egy hercegnek vagy hercegnőnek nem szabadna Facebook oldalt kezelnie, de Harry herceg titokban mégis vágyott rá.

Kép

6 fura dolog, amit a történelem során elhitettek a nőkkel a menstruációról

Nők milliói hitték el a menstruációról szóló tévhiteket, amelyeket elolvasva nem is fogod érteni, hogyan gondolhatta úgy bárki is, hogy ezek valóságosak.

Kép

Van egy titok, amit a királyi család nem árult el György hercegnek

Nem egyszerű a királyi családban gyereknek lenni, de Katalin és Vilmos azért nagyon igyekeznek, hogy kihozzák belőle a maximumot!

Kép

Ki is az a Dylan Sprouse? Minden, amit Palvin Barbi pasijáról tudni érdemes

Elárulunk neked mindent, amit Palvin Barbi pasijáról, Dylan Sprouse-ról tudnod kell. Úgy fest, komoly lesz köztük a dolog, így jó, ha megjegyzed a nevét.

Kép

13 híres ember, aki tudatosan nem vállalt gyereket

Nem mindenkinek való a gyerek, és egyesek, például Kylie Minogue vagy Cameron Diaz ezt időben felismerték. Olyan híresség is akad, aki egyszerűen nem akarja a társadalmi nyomásnak alávetni ezt a döntést. Nézegessetek képeket gyermektelen sztárokról és olvassátok el, mit mondanak ebben a témában.

Kép

Nyilvános csók: Meghan és Harry újabb szabályt szegett meg

Meghan hercegné és Harry kapcsolata sok olyan változást hozott a királyi család életébe, amit előtte elképzelni sem tudtak, ám sokszor okoz kellemetlenséget is, hogy nem tartják be maximálisan a szabályokat.

Kép

B terv: 7 tipp, ha nem vettek fel az egyetemre

2018-ban több mint 75 ezer hallgató került be az egyetemekre és a főiskolákra Magyarországon. A gyereked a fennmaradó 30 ezerbe tartozik? Esetleg téged nem vettek fel? Vagy felvettek, de mégsem tudod vállalni a felsőoktatás költségeit? Semmi vész: rengeteg alternatív lehetőséged van még, amelyek bizonyos esetekben sokkal kecsegtetőbbek is, mint újabb öt évre beülni az iskolapadba. Összegyűjtöttünk néhány ötletet – az ingyenes OKJ-képzések csak egy közülük –, hogy mit csinálj, amíg még nem jársz egyetemre – hátha ezzel könnyebb lesz felállítanod egy B, C vagy D tervet.

Kép

Nyári ötlettár: 10 outfit, amit pillanatok alatt lemásolhatsz

Inspirációkból sohasem lehet elég, és az online fotóalbumoknak köszönhetően nem kell félnünk attól, hogy valaha is eljön majd az a nap, mikor kifogyunk a lehetséges szettötletekből, és tanácstalanul szobrozunk majd a gardrób előtt egy instant mentőövért kiáltva.

Kép

Aranyos története van Kulcsár Edina kisfia nevének

Kulcsár Edina kisfia hamarosan megszületik, és már nagyon várják őt a szülei. A gyönyörű kismama elárulta, hogyan is esett pont arra a névre a választásuk, amit a kicsi kapott.

Kép

10 artéria tisztító étel, amit érdemes fogyasztanod

A szív- és érrendszeri betegségeket elsősorban az eltömődött artériák, illetve az érszűkület okozza. Tévedés azt gondolni, hogy ezek a sokszor halálos kimenetelű betegségek csak az idősebb generációt érinthetik, így érdemes lehet neked is fontolóra venned a megelőzésüket!

Kép

Napi horoszkóp július 26.: az Ikrek váratlan helyzetben talpraesetten reagálnak, a Skorpiók gyengéd érzelmeiket szeretnék kifejezni

Érdemes megnézni, mit üzen a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tartogat mára is!

Kép

6 megfizethető fürdőruha, amit a híres emberek is viseltek idén

Körbenéztünk, hogy miben süttetik a hasukat a sztárok a strandon. Ám ha azt gondolnád, hogy most megfizethetetlen fürdőruhák jönnek, tévedsz, a filléres, mégis minőségi darabokat ugyanis ők is nagyon kedvelik!

Kép

Minden eddiginél rövidebbre vágatta haját Lucy Hale

Lucy Hale mindig nagyon szívesen változtat valamit frizuráján, így nem gyakran látjuk őt ugyanazzal a hajjal hosszú ideig. De most úgy döntött, alaposan levágatja frizuráját.

Kép

JLo bikinis képe 10 perc alatt 250 ezer lájkot kapott

Jennifer Lopez tegnap ünnepelte a 49. (!!!) születésnapját, amit a szerettei körében töltött. A buliról pedig közzétett egy olyan képet, amiről ma mindenki beszél: fantasztikus formában van ugyanis az énekesnő!

Kép

Most derült ki, mit gondol Ariana Grande eljegyzéséről exe

Ariana Grande a szakítását követően nemhogy hamar megtalálta következő párját, de mindössze pár héttel később már jegyben is jártak! Persze erről exének is van véleménye.

Kép

Többé nem titok: emiatt visel Meghan hercegné mindig magas sarkút

Meghan hercegné stílusérzékéhez kétség sem férhet, ám van egy apró részlet, amit az emberek megfigyeltek már öltözködését tekintve: azt, hogy mindig magas sarkút visel.

Kép

5 trend, amit ma már imádunk, de 10 éve még kiakadtunk volna rajtuk

A divat időnként ismétli önmagát, és annak ellenére, hogy manapság már a trendek többsége nem ér minket villámcsapásként, még nem is olyan régen akadt pár divathullám, amit sosem jósoltunk volna meg előre.

Kép

Van emléked 2 éves korod előttről? Akkor van egy nem túl jó hírünk

A legelső emléked biztosan számodra is fontos, hiszen ez az első dolog, amit fel tudsz idézni gyerekkorodból. Azonban most szakértők meglepő dolgot állítanak!

Kép

Will Smith felesége fürdőruhában mutatta meg alakját

Jada Pinkett Smith és családja jelenleg Olaszországban pihennek, erről pedig egy-két merészebb fotót is mutatott Will Smith felesége.

Kép

Pierce Brosnan és felesége turbékoltak a Mamma mia 2 premierjén

Újra gyulladt az Abba-láz, a héten került a mozikba a Mamma mia 2. A Mamma mia! Sose hagyjuk abbát legalább annyira várták a rajongók, mint az elsőt, de Pierce Brosnan feleségén senki nem tesz túl!

Kép

5 kérdés, amit ma este tegyél fel a pasidnak

Nem csak jobban megismeritek egymást tőle, de az intimitást is visszahozza ez a beszélgetés. Próbáld csak ki!

Kép

5 titok, amit a fogorvosod szeretne elmondani neked

Sokan szeretik addig tologatni a fogászati vizsgálatot, ameddig csak lehet, pedig a saját érdekedben érdemes lenne megfogadnod az alábbi tippeket!

Előző oldal
Következő oldal