Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Mag kulcsszóra

Kép

Playboy cica lesz Kate Moss

A világ egyik legismertebb topmodellje Playboy cica lesz! A nyuszis magazin ugyanis 60. születésnapja alkalmából kérte fel a 40. életévét betöltő Kate Moss-t, hogy legyen a címlaplányuk. Így duplán ünnepelhetnek.

Kép

Volkswagen Golf találkozó

Szuper programokkal vár a JOY magazin szeptember 21-én a Volkswagen Golf - találkozón, ha ellátogatsz Hungaroringre!

Kép

Vanessa Axente a New York Fashion Weeken

A csodás magyar modell, Vanessa Axente meghódította az idei őszi New York Fashion Week kifutóit. Lássuk, milyen divatbemutatókon lépett fel és tette büszkévé kis hazáját.

Kép

JOY-Eukanuba Cat 'Az én cicám a legcukibb' fotópályázat

A Te macskád a legcukibb? Bizonyítsd be! Küldd el nekünk a legcukibb fotót, amit valaha készítettél róla és ha az ő fotója bekerül a szerkesztőségi TOP 10-be és azt követően a legtöbb szavazatot kapja, szuper Eukanuba Cat csomagot nyerhettek!

Kép

Játékszabályzat az Essence-Joy versenyre

A Joy magazinban meghirdetett “essence – nyerj utazást az MTV EMA-ra és találkozz a sztárokkal a vörös szőnyegen” verseny részvételi feltételei

Kép

Aaron Taylor-Johnson meglepő átalakulásai!

A mindössze 23 éves színész már számos szerepben megmutatta magát, és mondhatni a szemünk előtt nőtt fel. Nem hiszed? Megmutatjuk!

Kép

Filmek, amiket meg kell nézned októberben!

Egy hűvös őszi délutánon és estén nincs is jobb, mint a pasiddal vagy a barátnőiddel fogni magatokat, és egy-egy nagy tál popcornnal beülni mozizni. Hogy mit lesz érdemes megnézni októberben? A JOY most is segít, úgyhogy eláruljuk!

Kép

Még kapható a 2013-as októberi JOY!

Ha még nem szereztétek volna be legfrissebb számunkat, akkor az újságárusnál a legvidámabb színekkel tarkított magazint keressétek. Hogy miért?

Kép

Mert ők a kedvenc Deichmann cipőim játékszabály

Marquard Media Magyarország Kft. – „Mert ők a kedvenc Deichmann cipőim” nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Kép

Ősztől irány a Life1!

A nyár a lazulás időszaka, ilyenkor sok minden elcsábít minket az edzőteremből: inkább vízi sportokkal tartjuk karban magunkat, kirándulunk vagy épp idegen városokat fedezünk fel, de az sem ritka, hogy a kánikula elől bemenekülünk a hűvösbe és édes semmittevéssel múlatjuk az időt. Aztán amikor beköszönt az ősz, ismét beleszokunk a hétköznapok rutinjába, és a laza nyári napok csak szép emlékek lesznek. Ilyenkor ismét vonzóvá válik az edzőterem és elkezdünk arra vágyni, hogy aktív mozgással pezsdítsük fel a dolgos hétköznapokat. A Life1 Corvin Wellness jó megoldás lehet, hiszen változatos mozgásformákat kínál, emellett wellness és beauty szolgáltatásokat is igénybe vehetsz rendkívül kedvező áron.

Kép

Még mindig hódít a frufru! Kelly Osbourne és Hayden Panettiere is vágatott magának!

Amikor már azt hisszük, hogy kezdhetjük megnöveszteni a frufrunkat, mert az kezd kimenni a divatból, akkor megint megjelenik néhány sztár azzal. Figyelem lányok, a frufru láz még mindig tart! Nézzétek, hogy most kik vágattak maguknak!

Kép

Sugarbird Foxy Ladies kollekció 2013 ősz

Augusztus végén zajlott le a Sugarbird „Foxy Ladies” kollekciójának fotózása. A kampány képek hangulatát a magyar származású Terry Richardson sztárfotós stílusa ihlette. Provokáló pózokban elkapott pillanatok, szexi, erotikától fűtött pózok, meghökkentő, gyakran provokáló beállások, gesztusok. Nem ritka a divatfotózásban, hogy klasszikus, ikonikus fotókat újraálmodnak. Ezt tette most Debreczeni Zita fotós is, aki nagy érzékkel hozta ki a lányokból hol a dívát, hol a dögöt. A fotók stílusa pikáns, provokatív, extra szexi kivitelben.

Kép

Szupermodellek az Interview Magazin címlapján

Nem kispályáztak az Interview magazin szeptemberi számának tervezésekor. Ez a szám ugyanis a divatra és a modellekre koncentrál, és 7 különböző címplappal adták ki.

Kép

Megszületett Michael Buble kisfia!

Kedd reggel megszületett Michael Buble első gyermeke, mindezt maga az énekes már tegnap este tudatta is a rajongóival, megelőzve a bulvárlapokat.

Kép

Az idei MTV VMA legviccesebb ruhái

Nem minden sztár használja arra a vörös szőnyeges eseményeket, hogy élete legszebb ruháját és külsejét öltse magára. Sokan ilyenkor direkt nagyon vicces, extrém vagy kifejezetten cikis ruhákat öltenek magukra. Az idei MTV Video Music Awards sem volt mentes ilyen ruháktól. Lássuk a top 3-at!

Kép

Iskolaérett döntés

Ismét eljött az iskolaszezon. A kisebbeknek már önmagában az új életritmus és új feladatok, a nagyobbaknak a nyári pihenés utáni átállás jelenti a legnagyobb kihívást. A szuper iskolakezdési akciónak hála semmi akadálya, hogy az írószerek közül is a legjobbakat válasszuk ki a gyerekeknek.

Kép

Pasik póló nélkül #29 - Félmeztelen pasik cuki kutyákkal

E heti 5-ös pasicsomagunk nemcsak szexi, de cuki is egyben.

Kép

Beszéljünk a szépségről!

Látogass el nyáron a Dove eseményeire, ahol egy kanapén ülve, kötetlen beszélgetés keretében többet is megtudhatsz arról, hogyan legyél Te is magabiztos!

Kép

III. Pezsgő Világ Fesztivál

Szeptember 4-én és 5-én a Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál keretein belül varázslatos környezetben, a Buddha-Bárban kóstolhatod végig az eltérő stílusokban, de kivétel nélkül magas minőségben elkészített buborékos italokat, köztük pezsgőket, könnyű proseccókat, finom cavákat, légies crémantokat és champagne-okat.

Kép

Cara Delevingne énekel - Videó!

Cara Delevingne brit topmodell dalra fakadt. Jóbarátjával, Will Hearddal vettek fel egy számot közösen, ami azóta aza angol ITunes lista harmadik helyére verekedte fel magát. Hallgasd és nézd meg Te is, melyik számról van szó!

Kép

David Beckham új H&M kampányfotói szexibbek, mint valaha

Megérkeztek David Beckham legújabb H&M-es fotói, amiket maga az egykori focista is posztolt közösségi oldalán. És milyen jól tette, mert hiszen ezeket a fotókat mindenkinek látnia kell!

Kép

Lady Gaga fura fotói a V magazinban

Lady Gaga újra provokatív és szexi a V magazin őszi amerikai kiadásának címplaján.

Kép

Megvannak az "Én hamburgerem" verseny győztesei!

Másodszor is sokakat magával ragadott az alkotói szenvedély: több mint 19 ezren kapcsolódtak be a McDonald’s „Az én hamburgerem” 2013-as online versenyébe. A játék weboldalán létrehozott több mint 23 ezer tervből a közönség szavazatai alapján 5 kedvenc juthatott a döntőbe, közülük zsűri választotta ki azt a két szendvicset, amelyeket hamarosan a McDonald’s éttermek kínálatában is viszontláthatunk. Idén a McTipszmiksz és a Nyamiburger a befutó, és született egy különdíj is.

Kép

Ilyen a GANT őszi kollekciója

Ti várjátok már az őszt? Mi be kell valljuk, hogy igen. Nem csak azéret, mert nem nagyon akaródzik elhagyni a jó hűvös szobát már ebben a rekkenő hőségben, de divat magazin révén mi mindig előbb értesülünk a szezon legtrendibb darabjairől, és lányok, ha ti is meglátjátok például a Gant új kollekcióját, meg fogtok érteni minket.

Kép

A 3 legjobban fizetett modell 2013-ban

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta az idei év legjobban fizetett modelljeit. Íme a 3 dobogós, köztük az idén legjobban keresett modellel. Szerintetek ki lehet idén?

Előző oldal
Következő oldal