Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Jessica Alba kulcsszóra

Kép

Megjelent a JOY 2015-ös szeptemberi száma kedvezményes kuponokkal!

Szerezd be a legfrissebb JOY magazint, amellyel most akár 40% kedvezménnyel tudsz felkészülni az őszre!

Kép

Jessica Alba tüzes diétája

A mexikói gyökerekkel rendelkező kétgyermekes színésznő és üzletasszony nemcsak sikereire, hanem bombaformájára is büszke lehet. A fiatal anyuka a rengeteg sport mellett egy igazi tüzes, mexikói ételeket is tartalmazó diétával tartja meg tökéletes alakját, aminek részleteit most mi is elmondjuk Neked!

Kép

A Nr. 1 szabály, amitől lefogyhatsz

Betartani egy kemény diétát csak egy ideig lehet. Ezért jobb, ha egy olyan szabályhoz tartod magad, ami Jessica Albának és Miranda Kerrnek is segít a tökéletes alak megtartásában!

Kép

9 női sztár, aki MINDEN pasinak bejön

Bizony, vannak olyan csajok, akikről a férfi társadalom véleménye egybehangzóan pozitív.

Kép

Jessica Alba fittségének titka

Jessica Alba nemcsak a színésznőként szerzett hírnevet magának – fittségéről és tánctudásáról is közismert. Trükkje egyszerű! Így neked is tökéletesen izmos lesz a tested, ragadj ugrálókötelet!

Kép

Ma ünnepli szülinapját a sztárok nagy kedvence!

Beyoncé, Jessica Alba, Ellie Goulding is imádja azt a csodás cipőt, amit először 1987-ben mutattak be. Ma már a 28. szülinapját ünnepli, a népszerűsége pedig töretlen.

Kép

Jessica Alba levágatta hosszú haját!

A színésznő most tényleg levágatta szép hosszú tincseit.

Kép

Jessica Alba Marilyn Monroe-zott

A színésznő fellibbenő szoknyája látni engedte gyönyörű lábait!

Kép

Új oldaláról mutatkozott be Jessica Alba

Még mi is meglepődtünk, hogy szeptemberi címlapsztárunk milyen tehetséges ebben is!

Kép

Jessica Alba cuki rózsaszínben

Egy reggeli műsor vendége volt tegnap Jessica Alba, aki egy csodaszép és nagyon cuki kis rózsaszín ruhában érkezett a stúdióba.

Kép

Teszteld tudásod kvízzel! Mennyire ismered Jessica Alba-t?

Szeptemberi címlaplányunk, Jessica Alba igazán tehetséges színésznő, aki fiatal kora ellenére már szinte minden műfajban kipróbálhatta magát. Na, de lássuk, te mennyire ismered őt!

Kép

Megjelent a JOY 2014-es szeptemberi száma!

Vágj bele velünk az őszi szezonba, újulj meg a kedvenc magazinoddal!

Kép

Jessica Alba nem tud megválni új táskájától

A színésznő új táskájába annyira beleszeretett, hogy egy pillanatra sem hajlandó megválni tőle.

Kép

Két gyerek után is bombázó! Ez a titka Jessica Albának!

Új filmjét reklámozza Jessica Alba, nem is máshogy, mint egy szexi, fürdőruhás címlapfotóval. És ha már így levetkőzött és megmutatta, hogy néz ki két gyerek után, azt is elmondta, minek köszönheti bomba testét.

Kép

Új frizurájával hódít a Párizsi Divathéten Jessica Alba - Fotók!

Jessica Alba ismét megújult, a színésznő Párizsban új frizurával érkezett egy divatbemutatóra.

Kép

Sztárdömping a Párizsban megrendezett H&M Studio divatbemutatón - Exkluzív fotók és videó!

Tegnap este tartotta a párizsi divathét keretein belül a 2014. őszi divatbemutatóját a H&M Studio. A Grand Palais-ben, 600 vendég - köztük Miranda Kerr, Jessica Alba és Solange Knowles - előtt tartott bemutatón a ruhákat olyan modellek viselték, mint Axente Vanessa, Andrea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart és Saskia. Exkluzív fotók és videó az eseményről a cikkünkben!

Kép

Megújult Jessica Alba! Megmutatjuk az új frizuráját!

Rövidebb frizurára váltott a csodaszép, kétgyermekes színésznő. Nézd meg, milyen lett!

Kép

Divatot teremtett Jessica Alba pulóvere!

Emlékeztek Jessica Alba Phillip Lim for Target BOOM! feliratú felsőjére, amit a New York Fashion Weeken viselt Phillip Lim divatbemutatóján? Nos, az a felső olyan népszerű lett, hogy a világon mindenfelé fashion bloggerek tucatjai vették már fel. Megmutatjuk, hogy kik, mivel párosították.

Kép

Jessica Alba bulizással lazít!

A gyönyörű színésznő mindig is imádott szórakozni járni, és erről a kedvteléséről szerencsére még kétgyeremekes édesanyként sem kell lemondania!

Kép

Instalove #35: Kedvenceink legjobb instagramos képei a héten

A sztárok nem tudnak leszokni az instagramról, úgy, ahogy mi sem! Most a legcukibb csoportképeket gyűjtöttük össze nektek - nézzétek meg, kivel bulizik Jessica Alba, milyen társaságba keveredett Miley Cyrus, Beyonce, Ciara és Cara Delevingne.

Kép

Jessica Alba: akinek minden frizura jól áll

Címlaplányunk, Jessica Alba igazán nem panaszkodhat a hajára, hiszen frizurája mindig tökéletes, hála fodrászának, Robert Ramosnak.

Kép

Jessica Alba 5 legjobb nyári szettje

Felfrissítenéd a nyári ruhatárad? Itt a leárazások ideje, csak egy kis inspiráció kell, és már indulhatsz is shoppingolni - vagy csak feltúrni a szekrényedet néhány elfeledett, de nagyon menő darabért! Hogy segítsünk, összegyűjtöttük Jessica Alba legmenőbb nyári outfitjeit.

Kép

Instalove #34: Jessica Alba 10 legjobb Instagramos képe

Aktuális számunk címlaplányát ezer ok miatt szeretjük: mert gyönyörű és tehetséges, csodás a stílusa, mert szívén viseli a környezetvédelmet... meg persze azért is, mert az Instagramon mindig megosztja velünk élete legizgalmasabb pillanatait.

Kép

5 stílustipp Jessica Albától

A mindig csinos színésznőtől csak tanulni lehet, hiszen stylistja segítségével mindig olyan szettekben jelenik meg, amelyek hibátlanok. Ráadásul igazi stíluskaméleon, aki éppoly magabiztosan visel élénk színeket, mint szexi fekete ruhát vagy férfias nadrágkosztümöt. Íme, 5 stílustipp, amit tőle leshetünk el.

Kép

Trükkös kontyok - Jessica Alba 5 legmenőbb alkalmi hajviselete

A szép színésznő, Jessica Alba (32) míg a hétköznapokon az egyszerű frizurát részesíti előnyben, addig a rendezvények alkalmával szívesebben választ inkább egy rafinált kontyot!

Előző oldal
Következő oldal