Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Jay Z kulcsszóra

Kép

Beyoncé és Jay Z egy templomba költözik

A sztárpár állítólag egy olyan luxusotthont vásárolt, ami régen templomként üzemel. Less be velünk a fényűző otthonukba!

Kép

Képek Beyonce és Jay Z nyaralásáról!

Hetedik házassági évfordulójukat egy mesébe illő Hawaii nyaralással ünnepelték meg egyik kedvenc sztárpárunk, Beyonce és Jay Z.

Kép

Ezzel a megható felvétellel emlékszik vissza esküvőjükre Jay Z!

Házassági évfordulójuk alkalmából Jay Z megosztott rajongóival egy néhány másodperces videót a csodálatos, 7 évvel ezelőtti esküvőjükről.

Kép

Már kiderült Beyoncéék második babájának a neme is

Bár sem az énekesnő, sem a férje nem erősítette még meg a hírt arról, hogy tényleg második babájukat várják-e, az interneten máris szárnyra kélt egy újabb dolog: a picur neme. Kíváncsi vagy, hogy fiú vagy lány? Akkor olvass tovább!

Kép

Második babáját várja Beyonce? Elgondolkodtató fotó!

Mióta néhány órája új fotót töltött fel magáról Beyonce az Instagramjára, mindenkit egy kérdés foglalkoztat: vajon ezzel a képpel akarta a világ tudtára adni, hogy második gyermekével várandós?

Kép

A hónap híre: Beyonce megint terhes!

Válásról pletykálgat az egész világ, ám úgy tűnik, hogy Beyonce és Jay Z ehelyett inkább tovább bővíti közös kis családját.

Kép

Íme egy kis részlet Beyonce és Jay Z esküvői videójából!

Beyonce és Jay Z közös koncertturnéjuk egyik állomásán egy videó összeállításban az esküvőjükről is bemutatott néhány másodpercet.

Kép

Sztárparádé Beyonce és Jay Z közös turnéjának filmes előzetesében!

Kép

Beyonce és Jay Z románca képekben

Idén már 12 éve alkot egy párt Beyonce és Jay Z, akik azóta már nem csak házasok is lettek, de szülők is. Íme ennek a 12 évnek néhány emlékezetes fotója.

Előző oldal