Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Barbie baba kulcsszóra

Kép

Így néz ki Barbie rózsaszín álomháza a valóságban

Hogy mi történik, ha egy enteriőr stylist azt a feladatot kapja, hogy készítse el nagyban Barbie álomházát? Olvass tovább és kiderül!

Kép

Ő az új Barbie pasija: ismerd meg "apatestű" Kent!

Nem csak Barbie, de Ken is átesett egy komoly makeoveren!

Kép

Így változott Barbie az elmúlt évek alatt

Nézd meg,hogyan változott kedvenc Barbie babáink arca 1959 és 2012 között!

Kép

Hipszter Barbie kicikizi a menő Instagram szokásaid

Tipikus Instagram-kliséket jelenít meg a Barbie baba Insta profilja, @socialitybarbie. Őszintén: te csinálod valamelyiket ezek közül?

Kép

Barbie babák új külsővel

Sonia Singh művész, grafikus gondolt egyet, vett néhány Barbie babát és átalakította őket. Nézd meg a folyamatot és a végeredményt!

Kép

Boldog szülinapot, Barbie!

A világ legszebb, legokosabb és legimádnivalóbb csajszija ma betöltötte az 56. életévét, ezért nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!

Kép

A gyerekek imádják a "normál Barbie-t"

Az átlagos gyönyörű! Ez a fő üzenete annak a Barbie babának, aminek "normális" 19 éves lány alkata van, sőt még pattanása és narancsbőre is van, mert ilyen egy valódi nő!

Kép

Így néz ki az a Barbie, akit egy igazi nőről mintáztak

Az elmúlt években sok kritika érte a klasszikus Barbie babát kinézete miatt. Most erre válaszul elkészítettét Barbie olyan változatát, amely állítólag a legjobban hasonlít alakra, hajszínre, arcformára, mindenre egy igazi, valós, élő nőre.

Kép

Boldog Születésnapot Barbie!

Márciusban 50 éves a Barbie baba. Ez alkalomból 50 híres divattervező készített 1-1 ruhát egy igazán rendhagyó bemutatóra.

Előző oldal