Cikkek a(z) ban rovatból

Elhoztuk a Wonka legédesebb kulisszatitkait: megérkezett a mozikba Timothée Chalamet legújabb filmje

Sztárok
December 14-től fut a mozikban a Charlie és a csokigyár előzménysztorija, amiben Timothée Chalamet alakítja a főszerepet. Készülj fel a cukorsokkra, mert ez lehet minden idők egyik legédesebb ünnepi filmje!

Teszt: egy villámgyors számítással kiderítheted, hogy a párod valóban a lelki társad-e

Életmód
Hiszed vagy sem, a szerelemhez valóban létezik megoldóképlet, mi pedig már mutatjuk is neked, hogyan oldhatod meg a lelki társ-egyenletet!

Együtt egy nemes célért – a Koraszülöttekért Országos Egyesületet támogatta a Ziaja Magyarország

Promóciók
A Ziaja Magyarország egy nemes ügy mellett vállalt elkötelezettséget: 2023. november 17-26. között a ’Mutasd meg te is a lila oldalad’ promócióban résztvevő több, mint 100 terméküket kedvezményes áron kínálták vásárlóiknak. A lila körlogóval ellátott bőrápolási készítmények eladásából befolyt összeg 10%-val a KORE (Koraszülöttekért Országos Egyesület) munkáját támogatták...

6 tulajdonság, ami arra utal, hogy magas érzelmi intelligenciájú emberrel van dolgod

Életmód
Az IQ, azaz az intelligenciahányados fogalmával mindannyian tisztában vagyunk. A viszonyítószám azt mutatja meg, hogy milyen intelligenciával, azaz értelmi képességgel rendelkezünk. De mi a helyzet az EQ-val? Az érzelmi intelligenciánk segítségével azt tudhatjuk meg, hogyan érzékeljük és kezeljük saját és mások érzelmeit. Neked magas az érzelmi intelligenciád? Pár apró tulajdonságból kiderül! Az Éva Magazin.hu írása.

A macskanevelés kulcsa a türelem

Promóciók
A macskák félénk és zárkózott állatok, de olyan önfeledten dorombolva képesek átadni magukat a simogatásnak, ha kivívtuk a bizalmukat, ami igazi megtiszteltetés. A szeretet hatására válnak vadállatból igazi társállattá.

A legegyszerűbb cottage cheese recept karácsonyra: A TikTok szerint csak két hozzávalóra van szükség életed legfinomabb sütijéhez

Életmód
Ne aggódj, ezt a receptet tényleg SENKI nem tudja elrontani, még az sem, aki egyébként egyáltalán nem érzi magát otthonosan a konyhában és nem szeret igazán sütni sem.

Melyik szaloncukor a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről

Életmód
Gondoltad volna, hogy még egy karácsonyi édesség is árulkodni tud arról, hogy milyen is vagy valójában? Most kiderítheted a választ!

Pattanásnak hiszed, pedig tilos nyomkodni! A kásadaganat jellemzői és eltávolítása

Egészség
Atheroma, kásadaganat, zsírdaganat: sok néven ismert az az egészségügyi probléma, amit valójában a legtöbben tévesen pattanásnak hisznek.

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

Divat
A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni! Az Éva Magazin írása.

Teszt: Csak a legnagyobb rajongók ismerik fel ezeket a karácsonyi filmeket egyetlen jelenetből

Életmód
December a karácsonyi hangolódás időszaka, amihez a karácsonyi filmek is nagyban hozzájárulnak. Teszteld a tudásod: vajon mennyire ismered ezeket az alkotásokat?

Tartós szemszínváltoztatás műtéttel? Új őrület terjed a interneten, mi pedig utánajártunk, hogy biztonságos-e

Életmód
Ma már szinte semmi sem lehetetlen, még az sem, hogy a szemünk írisze más színben ragyogjon, mint eddig. Ezért a változásként azonban súlyos árat fizethetünk.

Dolgok, melyekkel kordában tarthatod a rendet otthon

Lakberendezés
Azok, akiknél valóban rend van, szeretik a rendszert is. Nekik ezek a jópofa rendszerezők garantáltan tetszeni fognak.

Otthonodban is megtalálható néhány ebből a kifejezetten veszélyes anyagból: jobb, ha vigyázol velük!

Életmód
Sokszor hallhatjuk, hogy a háztartási vegyszereket tartsuk távol a gyerekektől, pedig akár a felnőttek számára is életveszélyesek lehetnek. Erős, szúró szagú, maró anyagok, amelyek nagyobb dózisban és rosszul alkalmazva rosszullétet, súlyosabb esetben akár halált is okozhatnak. Tisztában vagy vele, hogy milyen veszélyeket rejt az otthonod? Megmutatjuk!

Ő lett a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese: szoros küzdelem volt

Sztárok
Széchenyi Lili és Karapancsev Kristóf között dőlt el a verseny.

„Inkább a kocsimban ebédelek, minthogy a munkatársaimmal töltsem ezt az időt is” – itt a TikTok legújabb kiakadása

Életmód
Érdekes kérdést feszeget egy tiktokker, amiről mindenkinek meg van a véleménye: egyedül szereti tölteni az ebédidőt a munkahelyén. Kellemetlen viselkedés vagy jogos felvetés?

A közösségi média mindent elbír? – A filterek kihívója a valóság!

Promóciók
Amikor már a századik agyonretusált, filterezett képpel találkozol, amin a hírességek abszurd, kényelmetlen testhelyzetben pózolnak, akkor igazi felüdülés, ha rátalálsz Celeste Barber parodisztikus Instagram fotóira! A Libri adventi kalendáriumában most bele is lapozhatsz Celeste könyvébe.

Otthonunk védelme: rugalmasság és biztonság egyben

Promóciók
Otthonaink jellemzően a békét és a biztonságot jelentik számunkra, különösen az ünnepi időszakban, amikor mindennél többet jelenthet a hazatérés az egész éves, fokozott tempót követően. Az otthonbiztosítás a nyugalmunkhoz elengedhetetlen, ebben a tekintetben pedig a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) egyedülálló módon nyújt lehetőséget. Az MFO személyre szabott, a fenntarthatósági szempontoknak megfelelő, ügyfélbarát megközelítéssel kínál megoldást az ügyfelek számára.

Hogyan szedd a D-vitamint, hogy valóban hasson? Amire mindenképpen ügyelj!

Életmód
Ha ezentúl így szeded a D-vitamin kapszulát, tényleg segíteni fog, hogy télen is energikus maradhass!

7 étel, amit TILOS újra melegíteni a mikróban: nagyon káros az egészségre!

Életmód
Jobb, ha kiragasztod a tiltólistánkat a konyhádban, mert ha bizonyos ételeket vagy italokat mikróba teszel, az árthat az egészségednek és akár fel is robbanhatnak.

Zsírégető testtekercselés házilag: a szakértő szerint centiket faraghatsz vele!

Életmód
Figyelem, a testtekercselés önmagában nem képes csodákra, de az egészséges étrendet és az edzést szuperül kiegészítheti és felgyorsíthatja az alakformálást.

A legbunkóbb sztárok, avagy kiket utálnak a legjobban a viselkedésük miatt?

Sztárok
Kik Hollywood legelviselhetetlenebbjei?

Ő Drew Barrymore magyar édesanyja, Ildikó: a színésznő sokat szenvedett miatta gyerekkorában

Sztárok
A Golden Globe-díjas színésznő mára megbocsájtott szülőjének, de semmiképpen sem szeretne olyanná válni mint ő.

5 karácsonyi ajándék, aminek mindenki örül – ezekkel képtelenség mellélőni

Életmód
Ezzel az összeállítással szeretnénk egy kicsit segíteni rajtad, ha nem tudod, idén mit ajándékozz a szeretteidnek. Olyan dolgokat gyűjtöttünk ugyanis össze, amik hasznosak a mindennapokban, így mindenkinek jól jöhetnek.

Egyedi ajándékötletek a legkülönlegesebbek számára egy zöldbársony ékszerdobozból

Promóciók
Budapest szívében, a Szent István Bazilika lábánál hazánkban egyedülálló, apró, ám annál értékesebb boltocska nyílik azok számára, akiknek az ünnep nem a rohanásról, hanem a minőségi pillanatokról szól. Limitált ideig, december 6-a és 20-a között, látogatható a luxus pop-up italkóstoló és -bolt, a The—Bar Giftshop Pop-up Store.

Összegyűjtöttük a kedvenc termékeinket a 2023-as évről: tökéletesek karácsonyi ajándékként is

Szépség
Ha bajban vagy az ajándékok megvásárlásával, akkor most hatalmas segítséget fogunk nyújtani neked!