Cikkek a(z) nyar rovatból

5 őrülten jó körömlakktrend a nyárra

Szépség
Napsütésben, jó időben – főleg ha még nyaralunk is – szívesen váltunk merészebb színekre öltözködésünkben, sminkben na és persze a körömlakkokban.

Az 5 legjobb strandkaja – szavazz, melyik a te kedvenced!

Tipp
Összeállítottuk az általunk leginkább kedvelt, klasszikus hazai strandételeket, mert kíváncsiak vagyunk, olvasóink körében melyik lenne az abszolút nyertes!

Így készíts még jobb fotókat az Instagramra a nyaralásodról!

Tipp
Segítünk, hogyan készíts szuper jó képeket a nyaralás alatt, amelyek rengeteg like-ot kapnak majd Instagramon. Meg úgy egyáltalán is odáig lesz értük mindenki, meglásd!

A világ 10 legszebb tengerpartja

Tipp
Ezeken a helyeken mi is szívesen elnyaralgatnánk. Te is??

Nyári bakancslista szingli csajoknak

Tipp
Akár hiszed, akár nem, a nyárnál nincs is jobb időszak kiélvezni a szingli létet. Oké, elsőre úgy tűnhet, hogy ez nem egy boldog évszak számodra, hiszen nem mehetsz romantikus nyaralásra, viszont helyette rengeteg kalandban lehet részed! Ha az alábbi bakancslista minden pontját kipipálod, biztosan imádni fogod az idei nyarat.

6 tipp a szexi vakációhoz

Szerelem
Ötletek, hogyan lehet még forróbb a nyaralás a pároddal!

Így készült júliusi nyaralós divatanyagunk

JoyTV

A 12 leghatásosabb tipp a szúnyogcsípések megelőzésére

Tipp
Bár imádjuk a nyarat, akad benne egy-két icipici, aprócska rossz dolog is, amely meg tudja nehezíteni napjainkat. Ilyenek például azok a fránya égő, viszkető szúnyogcsípések. De most x tippet is adunk, hogy úszhatod meg őket idén nyáron.

3 dolog, amit muszáj beszerezned a vízpartra

Márk Világa
Nem tudom, Lányok, hogy Ti mennyire igyekeztek stílusosan felkészülni a vízközeli élményekre, de én szeretek néhány friss kedvencet magammal vinni mindig. Most nektek néztem pár olyan dolgot, amit még szuperebb lesz a nyaralás! ;)

A világ1 0 legdrágább lakosztálya

Tipp
A híresek és gazdagok mindig valamilyen trópusi paradicsomban vagy exkluzív hotelben töltik az idejüket, ha épp el akarnak szakadni a paparazzik folyton figyelő tekintete elől, ám ezek a privát elvonulások bizony nem kis összeget emésztenek fel. Nézd meg velünk a világ tíz legdrágább lakosztályát, ahol egy-egy éjszakáért több tízezer dollárt is elkérnek a luxushoz szokott sztároktól! Te hol töltenél el egy éjszakát?

6 termék, ami megváltoztatta a véleményemet a naptejekről

Szépség
Töredelmesen bevallom, eddig rossz viszonyban voltunk – a naptej meg én... De dolgozunk a kapcsolaton, és úgy tűnik, sikerrel!

Nyaralj Budapesten! Íme 12 kevésbé ismert hely és program

Tipp
Nézzük, mik azok a felfedezésre váró szögletek, kávézók, partszakaszok a fővárosban, amelyekben rögtön úgy érzed majd: most kaptál egy óra vakációt.

Színezd ki a nyarat!

Promóciók
Válogass a Dell új, színes notebook kollekciójából

Johnny Depp a Dior első férfi nagykövete

Sztárok
Szeptember 2-án debütál a Dior új férfi parfümje, amihez a színészt választották kampányarcnak!

10 tipp, hogyan élheted túl a nyarat várandósan

Tipp
Íme 10 tipp, ami megkönnyítheti a nyári, meleg napokat, ha kisbabát hordasz a szíved alatt.

A végtelen nyár hivatalos betétdalát hozza el a kiddo

Tipp
Június elsején, azaz a nyár első napján debütál a kiddo zenekar legújabb videoklipje, melyben a srácok néhány rendhagyó megoldás segítségével valóban a végtelen nyarat idézik meg.

23 ok, amiért a tél jobb, mint a nyár

Tipp
Íme azok a dolgok, amik miatt jobban lehet szeretni a telet, mint a nyarat.

5 kaja, amitől 2 kilót fogyhatsz

Tipp
Ha rendszeresen beépítesz néhány ételt a napi menüdbe, jóval gyorsabban ledobhatod a felesleges kilókat, és egy hónap alatt két kilót is lefogyhatsz önsanyargatás nélkül!

Ciara a Roberto Cavalli új arca

Divat
A 29 éves r'n'b énekesnőt választotta Roberto Cavalli ruhamárkája új arcának.

Így lesz a nyaralásod is fitt!

Tipp
Hamarosan itt a nyár, és a vakációk ideje, amikor a nagy nehezen kialakított bikini-alakot gyorsan el lehet rontani az egyhetes henyéléssel. Ha szeretnéd idén ezt elkerülni, tartsd magad ezekhez a szabályokhoz!

8 színpompás hely, ahova el kell jutni!

Márk Világa
Ha Ti is annyira szeretitek a színes, gyönyörű helyeket, mint én, járjuk körbe együtt a világot. Itt a jó idő, itt az új munkahét, legalább a szemünk vándoroljon kicsit! Lesznek közeli és egészen távoli helyek is és lehet, hogy épp innen kaptok ihletet az idei nyaraláshoz!! ;)

Romantikus nyaralás a sztárokkal

Sztárok
Alig várod, hogy végre egy medence, tó vagy tenger partján heveréssz a szerelmeddel? Ha még sokára indultok nyaralni, de szeretnéd átérezni a feelinget, nézd csak meg a celebek romantikus nyaralós fotóit!

Donatella Versace a Givenchy új arca

Divat
A hír igaz: Donatella Versace lesz a Givenchy új arca a 2015-ös őszi-téli szezonban.

A világ legtöbb hajótársasága egy helyen!

Promóciók
Hajósutak.com Utazási Iroda

26 ok, amiért jobban szeretem a nyarat, mint a telet

Tipp
Nyáron minden annyival egyszerűbb!