Cikkek a(z) shopping rovatból

Hozd magad formába Valentin-napra!

Szerelem
Hamarosan itt a szerelmesek ünnepe, és ha szeretnéd a legjobb formádat hozni, tartsd be ezeket a tippeket:

Szerelmes otthon: 6 lakásdekorációs ötlet Valentin-napra

Életmód
Közeledik a Szerelmesek ünnepe, ezért ha te is szeretnéd ennek alkalmából feldíszíteni a lakást, akkor ehhez most adunk pár tippet!

A legjobb nasi tippjeim (bűntudat nélkül)

Márk Világa
Tudom, Édeseim, a nassolás és bűntudat úgy járnak kéz a kézben, mint a shopping körút és az üres pénztárca. Vagy a bűntudat. Na, de a lényeg, hogy 2016-ra eljutottunk odáig, hogy az ember nem csak a chips és a gumicukor kínálatból válogathat, ha sorozatfüggőségének készül hódolni. Elmondom, miket készítsetek be a tökéletes tévézési élvezethez! ;)

Ajándékötletek a pasidnak Valentin-napra

Szerelem
Hamarosan itt a szerelmesek ünnepe, és ha ti azok közé tartoztok, akik megünneplik, mutatunk pár ötletet, amivel meglepheted a fiúdat!

Fázik a kezünk! – A 10 legstílusosabb kesztyű

Divat
Ha eddig megfeledkeztél volna róla, a tél elengedhetetlen kiegészítője a kesztyű. Erre a hóesés minket is emlékeztetett, szóval gyorsan összeszedtük a legstílusosabb darabokat a mínuszos napokra! Megsúgjuk, hogy elindultak a leárazások is, így kedvezményesen csaphatsz le rájuk!

5 örök darab, amire érdemes gyűjtened

Divat
Az ikonikus dizájnerdarabok nem véletlenül állják ki az idők próbáját: a klasszikus szabásvonal és a nemes anyagok soha nem mennek ki a divatból.

A 8 legjobb pulóver a téli hidegben

Divat
A hideg hónapok beköszöntével előtérbe kerülnek a vastagabb ruhadarabok, így elsősorban a pulóverek, a ruhatárunkban, melyekben, bár melegen tartanak sokszor érezhetjük ormótlannak magunkat. Pedig nem feltétlenül kell így lennie. Mutatunk 4 klasszikus fazont, melyek nem csak időtlenek, de csinosak is.

Most igazán érdemes kényeztetned magadat!

Promóciók
Egy divatos pulcsi, egy bódító parfüm, egy pihentető wellness-hétvége: nem ritka, hogy a karácsonyi nagybevásárlás során, a szeretteidnek szánt ajándékok keresgélése közben döbbensz rá arra, hogy mennyi mindennek tudnál örülni Te is.

Karácsonyi ajándékvásárlás extrákkal: így juthat több minden a fa alá!

Promóciók
Lassan kezdődik a karácsony előtti ajándékvásárlási roham, erre pedig már érdemes most felkészülni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen improvizálnunk, amikor még az ünnepi menü összetevőinek beszerzéséről is gondoskodni kell.

Cuplé születésnapi shopping day: 20% kedvezmény a decemberi JOY-jal!

Promóciók
December 4-én, 5-én és 6-án 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Cuplé budapesti üzletében!

Stílusosan vesd bele magad az őszbe!

Promóciók
Minden naprakész divatrajongó tudja, hogy az ősz a divat világának újévét jelenti. Frissítsd fel ruhatáradat, és újulj meg a MOM Park Shopping Days-en október 1. és 3. között

Ezzel vedd rá a pasidat, hogy elmenjen veled shoppingolni a JOY napokon!

Szerelem
Nyugtasd meg a fiú ismerőseid: bizony, ők is sok mindent találnak maguknak a JOY napok alatt, szóval nem lehet kifogásuk!

A bölcs shoppingolók tízparancsolata

Tipp
Több jó cuccod lehet – olcsóbban.

Ezért imádsz vásárolni - mondja a pszichológus

Tipp
Nő vagy, úgyhogy a természet eleve beléd kódolta!

Érjünk végre a dolgok végére, Drágáim!

Márk Világa
Tegye fel a kezét, aki mindennap elvégez mindent, amit előre eltervezett! Nem vagyunk sokan, igaz? ;) Pedig ki ne ismerné azt a felemelő érzést, amikor végre kipipálhatjuk az utolsó felírt teendőt is – főleg, mikor csütörtök van, a lista pedig még hétfői… De erre is van orvosság! Ha nem megy jól a szervezkedés, adok néhány profi tippet, hogyan rendezhetitek a kis életeteket, hogy egy esti edzés vagy shopping ne tűnjön oázisnak a sivatagban, amihez sosincs érkezésetek.

JOY napok kívánságlista – online szerkesztőnk, Brigi kedvencei

Tipp
Hurrá, hamarosan újra itt a JOY napok! 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! Ez alkalomból pedig több, mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találtok a magazinban.

Nem viccelek: ez a 7 alapvető tudnivaló, ha karcsúsodnál!

Márk Világa
Biztos Ti is próbálkoztatok már egy rakás különböző diétával, ami bevált a kedvenc sztárotoknak, de nektek vagy nem passzolt az életmódotokhoz, vagy nagyon drága volt, vagy egyszerűen csak nem volt hatékony. Tökre megértem, ÉN is kipróbáltam mindenféle fogyókúrákat, amiktől olyan gyorsan szabadultam meg, mint egyszeri shopping királynő a havi fizujától! ;) Na, de EZEKRŐL a praktikákról szerintem mindenkinek tudnia kell, olvassátok, Drágáim!

5 őszi-téli cipő, ami nem hiányozhat egy nő gardróbjából

Divat
Bár nehéz meghúzni a határt, hiszen tulajdonképpen végtelen mennyiségű cipőt el tudna hordani az ember lánya, de ha biztosra akarsz menni, és tudatosan vásárolni, akkor ezt az 5 fazont mindenképp szerezd be őszre-télre!

5 táska fazon, amit mindenképp be kell szerezned a CCC JOY Shopping Day-en!

Divat
Október 3-án a CCC JOY Shopping Day-en ezeket a táskákat is be tudod szerezni, kedvező áron!

Kívánságlistánk a JOY & CCC Shopping Day-re

Divat
Mi már nagyon várjuk az október 3.-át, meg is mutatjuk neked, mik azok, amikre szerkesztőségünk tagjai biztosan lecsapnak majd az akciós napon!

Szerezd be őszi cipőid és táskáid az októberi JOY-jal!

Promóciók
Október 3-án vár a JOY&CCC Shopping Day, amikor országszerte 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a kiszemelt cipőket és táskákat az üzletekben!

Vásárolj be sulikezdésre a szeptemberi JOY-jal!

Promóciók
A legfrissebb JOY 102. oldalán most 20 db kedvezményes kupont találsz, amivel augusztus 27-28-29-én vásárolhatsz!

Divatrajongók, figyelem: ősztől indul a divatiskolám!

Márk Világa
Szeptemberben végre megvalósul, amire már régen vágytam: saját divatiskolát nyitok! Már annyi helyen, annyi módon adtam nektek stílustanácsokat a Shopping Királynőktől a Style Republic-on át egészen a blogomig, hogy úgy érzem, itt az ideje, hogy egy kicsit más formában is átadjam a tudásomat nektek!

Vigyázat, leárazás! 7 hiba, amit nem árt elkerülni

Tipp
A nagy nyári leárazások idején nem árt, ha megfogadsz pár tanácsot, mielőtt felelőtlen költekezésbe kezdenél.

6 alapdarab, amibe megéri befektetned

Divat
A legrégebbi stíluskérdések közé tartozik az ár-minőség egyensúlyának vitatása. Vajon melyik a jobb? A kevés, de drágább minőségi darab, amit sokáig használhatunk vagy az az okos döntés, ha mindent a lehető legolcsóbban veszünk meg, még akkor is ha ez a minőség kárára megy? Marisa Webb divatszakértő elárulja, mire érdemes nagyobb összeget költeni!