Cikkek a(z) szám rovatból

Fotók, amelyek bizonyítják, hogy Taylor Swift imádja a Spinédzsereket!

Divat
A Spinédzserek igazi ikonikus sorozat a korosztályunk számára, nem véletlen, hogy Taylor Swift is innen les el divattippeket!

Tessék? Ez a színésznő lett volna Dr. Szöszi!

Sztárok
Nemrég kiderült, hogy nem Reese Witherspoon volt az elsőszámú jelölt Elle Woods szerepére a Dr. Szösziben!

Hien élménybeszámolója álmai sulijáról, a Berklee-ről

Sztárok
Sziasztok, JOY-lányok! Mostantól itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Musicban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Láttad? A 2015-ös ponthatárok elképesztően változatosak

Tipp
Tízezrek sorsa pecsételődött meg csütörtök este nyolckor, amikor kihirdették a bűvös számokat.

Hello, itt Hien!

Sztárok
Sziasztok, JOY-lányok! Mostantól itt a JOY.hu-n osztom meg veletek élményeimet Bostonból, ahol a Berklee College of Musicban tanulok, kövessétek az élménybeszámolómat!

Fogyókúrás tévhitek, amiket felejts el!

Tipp
Rengeteg fogyitanács, megszámlálhatatlan edzős tipp: nem csoda, ha a fitt világban néha nem tudod, mi az, ami valóban hatékony, és mi az, ami csak gátol a céljaid elérésében. Éppen ezért most megdöntünk 3 egészség mítoszt.

5 dolog, amire a paleo étrend akkor is megtanít, ha nem követed

Tipp
Nem akar szűnni a történelmi táplálkozási trend körüli őrület: már az éttermek is külön paleo étlapot kínálnak a vendégeknek, és százszámra jelennek meg róla szakácskönyvek. Lesd el belőlük a hasznos tippeket!

„A TÁVOLSÁGOT, MINT ÜVEG GOLYÓT MEGKAPOD...”

Promóciók
Az internethasználat széleskörű elterjedésének köszönhetően egyre nő azoknak a száma, akik tanulás céljából használják a világhálót.

Trend: eljegyzési gyűrű, amit sosem veszel le

Tipp
Eleinte még igencsak extrémnek számított, amikor egy-egy sztár az ujjára tetováltatott az eljegyzési gyűrűk helyett (gondolj csak Behati Prinsloo-ra vagy Beyoncéra), ma viszont már rengeteg pár követi a példájukat!

Megjelent a JOY 2015-ös augusztusi száma designer neszesszerrel!

Promóciók
A JOY legfrissebb száma most Kata Szegedi által tervezett trendi neszesszerrel kapható!

13 szuper tanács híres nőktől, amit el kell olvasnotok

Márk Világa
Igazság szerint csalóka a cím, mert bár híres nőktől származnak a jó tanácsok, ők is egy számukra fontos személytől kapták ezeket. Sokszor mondják, hogy a jó tanácsokkal egy dolgot lehet csinálni: továbbadni őket, de hiszek benne, Édeseim, hogy van, amit érdemes megfogadni, ami egyszerűen csak feltölt, és amit jó hallani, mert visszaigazolja azt, amit magunk is gondolunk az életről. Olvasgassatok! ;)

Sztárok nyári munkái

Sztárok
A nyári zsebpénzért, az egyetemi tandíjért, a nyaralásra szánt pénzért, vagy a számlák miatt sok sztár dolgozott nyaranta iskola mellett.

Nyári bakancslista szingli csajoknak

Tipp
Akár hiszed, akár nem, a nyárnál nincs is jobb időszak kiélvezni a szingli létet. Oké, elsőre úgy tűnhet, hogy ez nem egy boldog évszak számodra, hiszen nem mehetsz romantikus nyaralásra, viszont helyette rengeteg kalandban lehet részed! Ha az alábbi bakancslista minden pontját kipipálod, biztosan imádni fogod az idei nyarat.

A nők ellenségei: az IR és a PCOS

Tipp
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor érdemes alávetni magad egy alapos kivizsgálásnak, hiszen számtalan úgynevezett lappangó betegség keserítheti meg a mindennapjaidat.

Megjelent a JOY 2015-ös júliusi száma!

Promóciók
A legújabb JOY magazint most Rubint Réka alakformáló dvd-jével is megvásárolhatod!

Színezd ki a nyarat!

Promóciók
Válogass a Dell új, színes notebook kollekciójából

Sarah Jessica Parker gyönyörű esküvői cipőket tervezett- Fotók!

Divat
Habár Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw sokunk számára nem szétválasztható személyek, egy nagyon fontos különbséget azonban muszáj észrevennünk: amíg a sorozatbeli karakter folyton a méregdrága cipők után epekedett, addig a színésznő fogta magát és saját cipőkollekciót dobott piacra, amit most menyasszonyoknak szánt mini kollekcióval is kiegészített. Vajon milyenek lettek az új lábbelik?

17 dolog, amit a teltkarcsúak nap mint nap átélnek

Tipp
Ha se a vékonyak, se a kövérek táborába nem tartozol, akkor nagy valószínűséggel te is teltkarcsú vagy. Akkor pedig bizonyára az alábbi 17 dolog számodra is ismerős lesz.

Új PIXIBOX, az igazi szépségrajongóknak!

Promóciók
Új hónap, új PIXIBOX kiadás most a prémium márkák kedvelőinek! Hazánk elsőszámú meglepetéscsomag szolgáltatója, a PIXIBOX júniusi kiadásában jobbnál jobb márkák kozmetikumaival ismerkedhettek, ne hagyjátok ki a legújabb beauty-boxukat!

Különleges szépségek, akiket meg kell ismernetek!

Márk Világa
Édeseim, itt az ideje, hogy egy kis szót ejtsünk azokról a csodálatos modellekről, akik nem csak gyönyörűek, de olyan hatalmas ambíció és elszántság van bennük, ami példaértékű lehet bárki számára! Ezek a lányok újradefiniálják a szépség fogalmát és megmutatják, hogy ha igazán vágysz valamire, jöhet bármilyen akadály, nincs lehetetlen.

A túl sok napkrém D-vitaminhiányt okoz?

Szépség
A túlzott napsütésnek is megvan a maga árnyoldala. Napvédelem dolgában azonban még mindig számos tévhit kering. Legfőbb ideje tehát, hogy a dolgok napfényre kerüljenek!

23 dolog, amit csak a rendmániások érthetnek

Tipp
Ha imádod a tisztaságot és a rendet, akkor ez a 23 dolog számodra is ismerős lesz.

15 ok, amiért jobb szingli csajként vásárolni

Divat
Szinglinek lenni manapság nem csak sikkes, hanem rendkívül előnyös is, kiváltképp igaz ez, ha divatról van szó, hiszen számos előnye van annak, ha párkapcsolati kötöttségek nélkül vásárolgathatsz. Ne is aggódj hát azon, hogy mikor jön el a nagy Ő, élvezd ki szingliséged és költekezési szabadságod minden percét, hiszen úgysem tart sokáig!:)

Díjat kap a legszexibb toalett?

Tipp
Vajon milyen elvárásoknak kell megfelelnie a legjobb éttermi mosdónak? Mi számít leginkább? A hangulat, a forma, a harmónia vagy pont annak ellenkezője? Egy biztos, soha nem szabad lebecsülni egy illemhelyiség milyenségét!

Beyoncé 2015 legbefolyásosabb híressége

Sztárok
A Forbes idén is számba vette a legbefolyásosabb nőket, a politikusok mellett a Hollywood csillagai és a pop királynői is helyet kaptak, nézd meg, kiket utasított maga mögé Beyoncé!