Cikkek a(z) art rovatból

Csak kapkodtuk a fejünket: csodásan festettek a filmcsillagok az Ocean's 8 premierjén

Sztárok
Hamarosan hozzánk is megérkezik a legújabb Ocean's film, méghozzá az Ocean's 8, amiben Hollywood legmenőbb színésznői játsszák a főszerepet. A premiert tegnap tartották Amerikában, és nem túlzás azt állítani, hogy a filmcsillagok igazi divatbemutatót tartottak a vörös szőnyegen.

Rita Ora megvált szőke frizurájától, új hajszíne pedig kimondottan feltűnő

Sztárok
Évekig hangoztatta, hogy sosem válna meg platinaszőke tincseitől, hiszen ez az imidzséhez tartozik, de most Rita Ora mégis hatalmas váltást vállalt be!

Titokban randizik Jennifer Lawrence, a választottja pedig nem is akárki

Sztárok
Jennifer Lawrence hónapok óta szingli, ám az egyedüllét nem tartott sokáig. A hírek szerint ugyanis a dögös színésznő nemrég belevetette magát a randizásba, és egy elég jó pasi is bekerült a képbe!

Kristen Stewart és Robert Pattinson újra együtt bulizott, és nem is rejtőzködtek

Sztárok
Erre a hírre tényleg megdobban minden Alkonyat rajongó szíve. Robert Pattinson és Kristen Stewart ugyanis együtt bulizott június első napján, és a beszámoló szerint úgy tűnik, hogy már kicsit sem utálják egymást.

Will Smith fia 15 évesen elköltözött otthonról, most végre elmondta, miért

Sztárok
Will Smith imádja gyerekeit, ám ők az utóbbi időben többször is meséltek arról, milyen nehéz volt a reflektorfényben felnőni. Most az is kiderült, miért akart 15 évesen Jaden elköltözni otthonról.

Ariana Grande eszméletlenül fest szőkén, smink nélkül

Sztárok
Ariana Grande gyakorlatilag mindig hosszú, csokibarna loknikkal és copfban látható, és általában erősen ki is sminkeli magát. Az énekesnő fellépéseihez hozzátartozik ez az imidzs, most azonban egy magazin kedvéért megmutatta, hogy egy egészen más stílus is remekül áll neki.

Tökéletes gardrób 5 lépésben

Lakberendezés
Ruhából és cipőből sosem elég. Csak győzze az ember rendben tartani őket. Ehhez kell egy hatalmas szekrény – vagy a szerencsésebbeknek külön gardróbszoba –, némi stílusérzék és egy nagy adag önfegyelem.

Ha az alábbi tulajdonság megvan benned, sokkal intelligensebb vagy, mint az átlag

Önismeret
Egy olasz egyetemen végeztek izgalmas kutatást, amiből kiderült, hogy ha egy bizonyos tulajdonságjegy megtalálható benned, intelligensebb vagy, mint az átlag! A kérdés már csak az, hogy te közéjük tartozol-e?

Luxus szülinapi bulit rendezett Kim és Khloe Kardashian kislányaiknak

Sztárok
A hétvégén elképesztő szülinapi partit rendezett a Kardashian-család, hogy North ötödik, valamint Penelope hatodik szülinapját megünnepeljék. Persze, hogy luxusból nem volt hiány!

Katy Perry véletlenül kiposztolta az üzenetet, amit privátban akart elküldeni Orlando Bloomnak

Sztárok
Simán lehet, hogy te is bakiztál már olyat az interneten, mint Katy Perry. Az ő eléggé vicces baklövéséről azonban most a fél világ beszél.

Napi horoszkóp június 4.: az Oroszlánok felelősségteljes feladattal küzdenek, a Szüzek szorult helyzetükben kapnak segítséget

Önismeret
A hét első napján sem érdemes kihagyni a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Hollywoodi sztárok, akikről nem is tudtad, hogy ikreik vannak

Sztárok
Tavaly születtek meg szinte egy időben Beyoncé és Jay Z, illetve Amal és George Clooney ikrei, de nem is hinnéd, milyen sok világsztárnak vannak még pontosan egyidős gyermekei!

Napi horoszkóp június 2.: az Ikrek nagy lépésre szánják el magukat, a Mérlegek változásokat szeretnének elérni az életükben

Önismeret
Ma is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

2018 legcsodásabb időszaka következik: szerelmi horoszkóp júniusra

Önismeret
Végre, most már tényleg itt a nyár - jöhet az évszak első szerelmi horoszkópja! És nem csak a jó idő miatt izgalmas ez az időszak: három, hihetetlenül kedvező bolygóháromszög most nagyon pozitívan hat majd az érzelmeinkre, a szeretetre és a családra. Próbálj minél több időt víz mellett tölteni, és nézd meg, mit tartogatnak neked a csillagok júniusra!

Ez az oka annak, hogy Eugénia hercegnő fent lehet Instagramon, míg Meghan Markle nem

Sztárok
Mióta Harry herceggel összeházasodtak, Meghan Markle élete még nagyobb fordulatot vett, mint korábban bármikor. Rengeteg szabályt kell betartania, melyek közül az egyik, hogy nem lehet fent egyik közösségi oldalon sem a hercegné.

3 szuper tipp, amivel a selyem ingedet szinte bármilyen ruhadarabhoz tudod párosítani

Divat
Az egyik legkifinomultabb anyagként tartjuk számon, de hiba lenne azt gondolni, hogy csakis egyetlen összeállításban állja meg a helyét. A selyem inget ugyanis szuperül lehet mixelni akár farmer rövidnadrággal, akár egy bőrszoknyával. Bebizonyítjuk!

Wow! Tóth Vera a legfrissebb képén nem visel melltartót

Sztárok
Tóth Vera énekesnő egyre merészebb! A magyar sztár rengeteget fogyott az elmúlt években, ez pedig láthatóan nagyon jót tett az önbizalmának is. Vera most egy merész képpel mutatta meg, hogy végre tényleg jóban van a testével.

Bulis nyaralás a csajokkal? Eláruljuk, miért Barcelona a tökéletes választás

Életmód
Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, nyáron érdemes pár napot a barátnős nyaralásnak is szentelni! Ha pedig szeretnétek fergeteges emlékeket gyűjteni, tudjuk is, melyik városba érdemes elutaznotok.

Napi horoszkóp május 29.: a Bikák a saját terveik szerint haladnak, az Oroszlánok munkája végre megtérülni látszik

Önismeret
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Áll a bál Megán hercegné esküvői ruhája körül - kiderült, nagy hibát követtek el!

Divat
Megán hercegné esküvői ruhája emlékezetes volt, ez nem is kétség. Ám kicsivel több, mint héttel Meghan Markle és Harry herceg esküvője után nem nyugszanak a kedélyek. Valami ugyanis nagyon nem stimmel a tervezéssel.

4 tipp, hogy legyőzd a döntésképtelenséget

Önismeret
Ha valamit nem tudsz eldönteni, az is egy döntés, amivel azt sugallod, hogy nem követed a saját akaratodat, szükségleteidet. Ha gyakran kerülsz nehéz helyzetbe amiatt, mert nem tudsz meghozni egy adott döntést, akkor nagy eséllyel tartasz attól, hogy valaki nem fogadja majd el a válaszodat, vagy rossz végkifejlete lesz a választásodnak.

Ennél egyértelműbb bizonyíték már biztosan nem lesz Orlando Bloom és Katy Perry szerelmére

Sztárok
Katy Perry és Orlando Bloom állítólagos kapcsolata hónapok óta lázban tartja a rajongókat. Bár még egyik fél sem jelentette be hivatalosan a békülést, pár apró, de félreérthetetlen jelből ez már tényleg holtbiztos.

Eminem elég kínos szituba hozta Nicki Minajt

Sztárok
Pár napja arról szólnak a pletykák a sztárvilágban, hogy Eminem és Nicki Minaj egy párt alkotnak. Elsőre elég merésznek tűnik a dolog, így mi is alig akartuk elhinni a dolgot - a rapper azonban a minap nyilvánosan szólt be "barátnőjének".

6 hatékony lépés az arcápolási rutinodban, amitől tökéletesen hidratált lesz a bőröd

Szépség
Tévhit, hogy a bőröd télen tud igazán kiszáradni; az év minden napján szükséged van a megfelelő hidratálásra, hogy az arcod friss, üde és élettel teli maradjon. A szépségápolási rutinodban épp ezért kell betartanod az alábbi hat dolgot!

Napi horoszkóp május 28.: a Rákokra hatalmas kaland vár, az Oroszlánokat váratlan dolog teszi boldoggá

Önismeret
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak számodra!