Cikkek a(z) forgatás rovatból

Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp egy híres színésszel randizgat

Sztárok
Johnny Depp 19 éves lánya már nem csak a modell szakmában, hanem a filmezés terén is kipróbálta magát. Legújabb drámájának forgatásán pedig beleszeretett híres partnerébe!

10 filmjelenet, ami kis híján a főszereplők életébe került

Életmód
Van az úgy, hogy a színészek bevállalnak egy-két veszélyesebb jelenetet, ilyenkor pedig nagyon óvatosnak kell lenni. Az alábbi sztárok bizonyítják, hogy akár az életükbe is kerülhet egy-egy ilyen felvétel!

Itt az új Wait, What?! : kipróbáltuk egymás kaja kattanásait

Életmód
Ketchupos-tejfölös tészta, túró rudis zsemle, téliszalámis sajtkrémes kifli lekvárral: néhány fogás azok közül, amiket megkóstolhattunk a legutóbbi Wait, What?! rész forgatásán, amikor egymás legfurább ételpárosításaira voltunk kíváncsiak.

Itt vannak az első fotók és videók a Men In Black spin-offjáról

Sztárok
A Men in Black spin-offján már gőzerővel dolgoznak a színészek, a forgatások ugyanis megkezdődtek. Most itt van néhány fotó és videó a felvételekről.

Paul Wesley meglepte Nina Dobrevet új sorozata forgatásán

Sztárok
Nina Dobrev és Paul Wesley szuper barátságához kétség sem férhet, ezt pedig legújabb videójuk bizonyítja!

Kínos? Ismert nők mesélnek az első menstruációjukról

Sztárok
Mi a rosszabb annál, amikor megjön? Talán az, ha először egy fehér nadrágban, egy filmforgatáson, mindenféle felkészülés nélkül válsz nővé.

Öt film, amit elkezdtek ugyan leforgatni, de sosem fejezték be

Életmód
Akadnak filmek, amelyek első ránézésre jónak tűnnek, de néhány hét után az egész filmes gárda felhagy a folytatással. Néha egészen meglepő okok miatt!

Jennifer Aniston újra összejött Adam Sandlerrel – A filmvásznon

Sztárok
A szereplőgárdát elnézve már most biztos, hogy Jennifer Aniston és Adam Sandler közös filmje nagy siker lesz. És most itt vannak az első forgatási fotók is!

Áttekintés: minden, amit eddig tudunk a Trónok harca 8. évadáról

Életmód
Alig pár hónap, és kezdetét veszi a Trónok harca legutolsó évada. A forgatást már befejezték, a színészek búcsút vettek a sorozattól, mi pedig elhoztunk néhány infót, amit már tudunk a folytatásról.

Ariana Grande megsérült forgatás közben

Sztárok
Ariana Grande megmutatta a rajongóinak, mennyire megsérült, mikor épp egy tévéműsorhoz forgatott. Remélhetőleg hamar rendbejön,

8 fergeteges titok a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba színfalai mögül

Életmód
Nem csoda, hogy nagy siker a Mamma Mia folytatása, hiszen a színészek kihozták magukból a maximumot a forgatások alatt. Íme néhány izgalmas infó!

24 fotó bizonyítja, hogy a Mamma mia 2 forgatása észvesztő volt

Életmód
Már a mozikban a Mamma Mia 2! Most ez év egyik legjobban várt filmjének forgatására kalauzolunk el téged!

Fotók: Brad Pitt és Leonardo DiCaprio közös filmje zseniális lesz

Sztárok
Már javában zajlik a forgatás Brad Pitt és Leonardo DiCaprio közös filmjéhez, most pedig végre megmutatták a legelső fotókat a helyszínről.

Magyar filmes kaszkadőr mesélt arról, milyen a szakmában dolgozni

Életmód
Nem csak külföldön, hanem Magyarországon is vannak olyanok, akik bevállalják az akciódús jeleneteket egy filmforgatáson: most egy magyar filmes kaszkadőr mesélt nekünk.

Nagyon rosszul fest George Clooney a balesete óta

Sztárok
George Clooney még mindig nincs jól durva motorbalesete után, amit egy forgatásra tartva szenvedett el Olaszországban. Egy friss videó szivárgott ki a színészről.

Reese Witherspoon a Doktor Szöszi 3 megbeszéléséről posztolt

Sztárok
15 év után végre bejelentették, hogy jön a Doktor Szöszi 3, Reese Witherspoon pedig nagyon lelkesen készül a forgatásra. Most videót is posztolt.

Már forgatják az új Pókember filmet: Lesd meg az első fotót!

Sztárok
Kíváncsi vagy az új Pókember filmre? Már nem kell sokat várnod, hiszen gőzerővel készül, és hamarosan mozikba is kerül Tom Holland főszereplésével.

Kylie Minogue megmutatta, hogy néz ki smink nélkül

Sztárok
Az énekesnő gőzerővel a munkára koncentrál, most pedig új klipjéről osztott meg izgalmas infókat. Sőt, még néhány smink nélküli fotót is megmutatott.

Linda Hamilton, a Terminátor színésznője elképesztő formában van

Sztárok
Ugye, emlékszel a Terminátor színésznőjére, Linda Hamiltonra, aki izmos karjaival és erős karakterével a film egyik legnagyobb sztárja volt?

Ez lesz a Trónok harca vége? Sophie Turner új tetkója izgalmas dologról árulkodik

Sztárok
A Trónok harca forgatása a végéhez ért, a nyolcadik évad jövőre kerül adásba. Sophie Turner, a sorozat Sansája pedig úgy döntött, ennek alkalmából különleges tetoválást vállal be.

Forgatási szelfi - Készül a Demóna második része Angelina Jolie-val

Sztárok
Most minden Angelina Jolie-rajongó örülhet, ugyanis a színésznő újra forgat. Elle Fanninggel már nagyon készülődnek, hamarosan érkezik a Demóna 2.

De szuper lenne! A Wonder Woman 2-ben visszatérhet egy nagyon fontos szereplő

Sztárok
Wonder Woman-rajongók, figyelem! Nemrég az első rész egyik főszereplőjét a fotósok kiszúrták a második rész forgatásán - így ha csak nem látogatóba érkezett kollégáihoz, akkor könnyen lehet, hogy ő is szerepet kap a filmben!

Ryan Reynolds nem engedte a gyerekeit a Deadpool forgatására, és nagyon jó oka volt rá

Sztárok
Ryan Reynolds a leglazább színészek egyike, ám ha a gyerekeiről van szó, hirtelen szigorú és következetes lesz. El is árulta, mit határozott el feleségével, Blake Lively színésznővel.

Na, hogy tetszik? Istenes Bence megmutatta új otthonát!

Sztárok
A műsorvezető egy hónapja él a világ másik végén, most pedig úgy döntött, végre megmutatja, milyen helyen is lakik már hetek óta.

Járj nyitott szemmel az utcán: Will Smith Budapestre érkezett, tegnap este pedig a belvárosban vacsorázott

Sztárok
Újabb világsztár érkezett Magyarországra: Will Smith jelenleg Budapesten van, és az elkövetkező hetekben nálunk forgatja legújabb filmjét. Tegnap este pedig egy fővárosi étteremben vacsorázott, amiről fotó is készült.