Cikkek a(z) alak rovatból

4 étel, ami csökkenti a mellrák kialakulásának esélyét

Tipp
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért összegyűjtöttük azokat az ételeket, amik segítenek a megelőzésben. Fogyaszd ezeket rendszeresen!

Őszi trendek mindenkinek - 3 szuper tipp a szezonra!

Márk Világa
Mielőtt nekivágnátok a túrának, Édeseim, hogy megtaláljátok az őszi ruhatáratok új kedvenceit, adok pár tippet nektek, mit érdemes keresni! Persze most sem rugaszkodtam el a hordható és könnyen kombinálható daraboktól, de azért, ha valaki lát egy ilyen szuper szőrös kesztyűt, feltétlenül szóljon nekem, Édeseim, mert nagyon hideg telet ígérnek! ;)

Igenis mindenkinek van ideálja!

Szerelem
Sokszor hallottad már, hogy valaki azt mondja, hogy „áááá, nekem nincs ideálom, a személyiség a fontos”? Nem mondjuk, hogy hazudott, de tudat alatt mégis mindig hasonló típusú pasikhoz vagy lányokhoz vonzódik!

14 mondat, amit a gyermektelen nők többé nem akarnak hallani

Tipp
Gyerek nélkül élni nem alacsonyabb rendű állapot; ha a saját döntésünk nyomán alakult így, akkor azért, ha nem, akkor meg azért nem az.

Szabó Zsófi diéta tippjei a csúcsalakért

Sztárok
Szabó Zsófit korábban sokat cikizték a súlya miatt, ám az utóbbi időben ez nem fordulhat elő, hiszen a fiatal színésznő jobb formában van, mint valaha!

Ezért kötelező a második randi

Szerelem
Ha éppen keresed az igazit, már biztosan sok randin részt vettél az utóbbi időben. Viszont akármennyire is nem jön be a srác az első találkozásnál, mindenképpen menj el vele még egyszer, mert szakértők szerint enélkül lehetetlenség megállapítani, hogy kialakulhatna-e kapcsolat közöttetek!

Kate Middleton 10 évnyi elképesztő stílusevolúciója!

Divat
Katalin hercegné, leánykori nevén Kate Middleton egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt 10 évben.

6 álomszép kosztümös film

Tipp
Ma este úgy alakult, hogy egyedül maradsz otthon? Sose bánd, itt van 6 gyönyörű film, melyek visszarepítenek pár évszázaddal!

Blake Lively pont olyan cuki kamaszlány volt, mint te!

Sztárok
A sztárok is pontosan ugyanolyan emberek, mint te, vagy mi, nem tökéletes fogsorral, orral és alakkal születnek!

Frufru vagy nem frufru??!

Márk Világa
A frufru egy olyan különleges hajstlying találmány, ami elég drasztikusan át tudja formálni az emberek arcát. Jó, tudom, az is, ha valaki kopaszra nyírja a fejét egyik napról a másikra, de most nem ez a lényeg. ;) A frufru ugyanis egy olyan, szerintem rendkívül sikkes megoldás, amit ha jól alkalmazunk, gyönyörűen formálhatja az arcot. Nézzünk is néhány celebes példát, hogy nekik sikerült-e megtalálni a tökéletest!

Könyvajánló: Eleni Kounalakis / NAGYKÖVET ASSZONY

Promóciók
Jött, látott és megírta. Eleni Kounalakis, az Egyesült Államok volt budapesti nagykövete megírta a 2010 és 2013 között szerzett tapasztalatait, élményeit, személyes véleményét, azt is, amit szolgálati ideje alatt nagykövetként nem tehetett meg.

Pinterest vs. valóság: így néz ki igazából az otthonunk

Tipp
A közösségi oldalakon mindenki a legjobbat próbálja mutatni – magáról, az életéről, az őt körülvevő dolgokról. Így az otthonunkról is. Mi most megmutatjuk, hogy mi a különbség egy Pinterestes és egy igazi otthon között.

Az 59 éves nagyi még mindig atom testű topmodell

Tipp
Nem semmi! Ősz haja és kora csalóka, a teste mint egy húszévesé, és bátran mutogatja is különböző divatkampányokban. Ráadásul alakjának titkát is elárulta!

Pörgesd az anyagcserédet reggeltől-estig!

Tipp
Így megőrizheted vagy elérheted az álomalakot, és magabiztosabban érezheted magad a legszűkebb rucikban is!

A hosszú és boldog párkapcsolat 9 titka

Szerelem
Beleszeretni valakibe könnyű, hosszútávon együtt maradni, már annyira nem. A kiegyensúlyozott kapcsolaton naponta kell dolgozni. Ezeket mindenképpen csináld, ha az örökkön-örökkére hajtasz:

Emma Watson drámai alakítást nyújt új filmjében, a Coloniában!

JoyTV

Lesd meg októberi címlaplányunk döbbenetes fotósorozatát!

Sztárok
Taylor Swift szépségének és stílusának alakulását gyakorlatilag kamaszlány korától élesben követhettük végig. Nézd, mennyit változott!

Kattanj rá ősszel: fogyassz rendszeresen kölest!

Tipp
Mindenhol azt olvasod, hogy a quinoa az új szuperkaja, amit naponta kellene enni, mert az alakodnak és az egészségednek is jót tesz? Ez valóban így van, de ha nincs lehetőséged beszerezni, tudunk egy olyan alternatívát, amit szintén fantasztikus, de sokkal olcsóbb és szinte bármelyik élelmiszer üzletben megvásárolható!

Julianne Moore és Ellen Page leszbikus szeretőket alakítanak új filmjükben

JoyTV

A legszuperebb strandok – ezeket muszáj egyszer látni!

Márk Világa
Drágáim! Ez a nyár is úgy elröppent, hogy úgy érzem, mintha csak 1-2 hét lett volna az egész. Sok ismerősöm tartott már beszámolót a nyaralásáról és annyi csodás helyről szereztem tudomást, hogy most nektek is mesélnem kell!! Ezek a legizgisebb, legcsajosabb strandok a vizek szerelmeseinek, egy csajos bulizós vagy egy romantikus nyaralásra. Lehet gyűjtögetni ötleteket jövő évre vagy akár idénre, ha valaki last minute utazást tervez! ;)

Csobot Adél férjhez megy

Sztárok
Ráadásul nem is Bencéhez! Új színdarabjában egy olyan nőt alakít, aki épp férjhez készül menni. Bár ki tudja, talán ezután kedvet kap a házasodáshoz...

Dögös sztárok 40-en túl, akik bebizonyítják, hogy a kor csak egy szám

Sztárok
Ha kellene egy kis motiváció ahhoz, hogy leugorj edzeni, nézd csak meg azokat a celebcsajokat, akik bár elmúltak 40 évesek, mégis fantasztikus formában vannak!

Nem tudod, hogy alakítsd át a nappali szetted estivé? Segítünk!

Divat
Ugye olykor neked is nagy problémát okoz, hogy okosan tervezd meg a szettedet, ha munka után még egy buliba vagy randira is beugrasz?

Ételek, amikkel megelőzheted a cukorbetegséget

Tipp
Ráadásul az alakodnak és az anyagcserédnek is szívességet teszel.

Tom Hiddleston énekel, mi olvadozunk!

Sztárok
Kedvenc gonoszunk, Loki új szerepében Hank Williamst alakítja, mi pedig libabőrösek lettünk a hangjától!