Cikkek a(z) ted rovatból

Imádtad A szolgálólány meséjét? 5 könyv, amit érdemes elolvasnod

Életmód
Ha szereted a disztópikus könyveket, és szívesen olvasnál olyan történeteket, mint A szolgálólány meséje, mutatunk is pár regényt, ami tetszeni fog!

Az SMS-ezési szokásaid kihatnak a párkapcsolatodra is

Szerelem
Nehéz olyan férfit találni, akivel hosszú távon is el tudod képzelni az életedet. Attól, hogy az első néhány randi jól sikerült, az még nem garancia arra, hogy évekkel később is szuper lesz a kapcsolat. Egy apró jel viszont utalhat arra, hogy mennyi ideig maradtok együtt, elég csak rápillantanod a telefonodra.

8 ok, amiért érdemes lenne rendszeresen fügét fogyasztanod

Egészség
Nem elég, hogy a füge mézédes, illatos és kívánatos, ráadásul még baromi egészséges is. Tudtad, hogy a torokfájástól kezdve az álmatlanságon át, egészen testsúlycsökkentésig mennyi mindenre vetheted be?

Tanulj az őseidtől: Ezeréves gyógymódok modern kori problémákra

Egészség
Ahogyan a következő tippekből látszik, a történelem hasznos tanulságokkal szolgál, amikkel megvédheted az egészségedet. A Men's Health tanácsaiból te is sokat tanulhatsz!

Még fogyasztható a tojás? A módszer, amivel kiderítheted

Egészség
Ha már egy ideje ott áll a hűtőben a tojás, nehéz lehet eldönteni, hogy még megeheted-e. Pedig van egy szuperegyszerű tipp, amit ilyenkor bevethetsz!

6 unaloműző tanács pároknak, punnyadás ellen

Szerelem
Bár most még szuper idő van, és rengeteg szabadtéri program közül választhattok, vannak olyan napok, amikor hiába vagy a pároddal, mindketten unalomba fulladtok és mondjuk a telefonotokat nyomkodjátok. A következő tippeket ilyenkor bátran bevetheted!

Jöhet egy kis ajánló? Ezek 2018 legizgalmasabb új sorozatai

Életmód
Ha szívesen néznél valamit ma este, és szereted az izgalmas fordulatokat, az alábbi 2018-as sorozatokat egyenesen imádni fogod. Sőt, azokat is összegyűjtöttük, amik ősszel érkeznek, és biztosan jók lesznek.

Ebből a tesztből kiderül, mit szeretnek benned a férfiak

Szerelem
Nem mindig annyira nyilvánvaló, hogy mit szeret benned a párod, vagy mivel vonzod magadra a férfiak figyelmét. A következő tesztből kiderítheted, miért imádnak annyira az ellenkező nem képviselői!

Meghan hercegné szőke hajjal is nagyon szép

Szépség
Meghan hercegnének talál elkellene gondolkoznia szőkén? Most megnézheted, hogy állna neki ez a hajszín!

Már a legmenőbb fesztivál cipellőket is beszerezheted az idei Sziget fesztiválon!

JoyTV
Nézzetek körül Lillával, a Deichmann stylistjával, hogy milyen meglepetések (és cipők) várnak rátok az idei Szigeten!

Boldogabb élet: mitől szabadulj meg a csillagjegyed szerint?

Önismeret
Néha csak annyi kell a valódi boldogsághoz, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amik hátráltatnak vagy negatív energiákkal látnak el. Most eláruljuk, mit kellene kidobni az életedből a csillagjegyed szerint!

Esküvői hagyományok, amiket bátran megszeghetsz

Álomesküvő
Javában dübörög az esküvői láz, biztos te is megfordultál már néhányon, ha pedig esetleg a sajátodat tervezgeted, biztosan gondolkozol azon, hogy mi az, amit „kötelező” úgy csinálni ahogy, és mi az, amit nem muszáj követni!

Sminkcuccok, amikből sosem elég

Szépség
Mindegy, hogy a természetes kinézetet szereted, vagy esetleg Kylie Jenner is elbújhatna sminkstílusod mellett, egész biztos, hogy a neked is vannak olyan termékek, amikből több is lapul a neszeszeredben. És néhány darabból nem is elég egy!

Mindig alapozófoltos a napszemüveged? Könnyen kitrükközheted

Életmód
Mindenkinek van egy piszkos kis titka, lehet, hogy neked a napszemüveged belseje az? Eláruljuk, mit tehetsz a szemcsidbe ragadt alapozó ellen.

Ezt tedd meg még idén nyáron a horoszkópod szerint

Önismeret
Élvezd ki az augusztust úgy, hogy a hozzád legjobban passzoló programokkal töltöd az idődet. A csillagjegyed segít ebben is.

A vörös szőnyegen is sokan viselik: válassz te is ezüstös szandált

Green Stiletto
Ha létezik olyan cipő, ami sosem megy ki a divatból, biztos, hogy az ezüstösebb, fényesebb cipők közéjük tartoznak. A sztárok is előszeretettel viselik a hétköznapokban és a vörös szőnyegen is, ezt pedig nyugodtan megteheted te is!

Fontos esemény előtt pattanásos lesz az arcod? Ez az oka!

Szépség
Biztos, hogy veled is előfordult már, hogy éppen egy fontos eseményre készülődtél, amikor észrevetted, hogy egy hatalmas piros pattanás jelent meg a homlokod közepén.

Fura trend hódít a sztároknál: Fehér csőzokni az új kedvenc

Divat
Ha azt hitted, a cipőből kilógó fehér zokni ciki, akkor most jól figyelj, hiszen épp ez a fazon hódít a legnagyobb sztárok körében is.

Repülj úgy, mintha az első osztályon ülnél: 6 hack, ami megkönnyíti az utazásodat

Életmód
Mindenki, aki repült már, szívesen kipróbálná a repülők első osztálya nyújtotta kényelmet. Szerencsére ehhez elég néhány okos trükk, és máris a business classon érezheted magad.

Ezért betegszel meg könnyebben nyaralás alatt, vagy közvetlen utána

Fitt
Ha tudod az okát, könnyebben elkerülheted a bajt!

Nyári stílustipp: Bohém mindennapok

Green Stiletto
Tombol a nyár és vele együtt a fesztiválszezon is. Nagyon menő összeállításokat lehet látni a bulikban, de ha nincs kedved a nagy tömegekhez, akkor is viselheted ezt a stílust. A hétköznapokon is hordj hippi hangulatú ruhákat és hozzá menő cipőket!

5 mediterrán film, amit látnod kell, ha idén nem jutsz el a tengerhez

Életmód
Mikor láttad utoljára a Földközi-tenger lágyan ringató (vagy épp viharos) hullámait? Ha nagyon vágysz oda, de most épp nem engedheted meg magadnak, akkor legalább nézegess olyan filmeket, ahol a gyönyörű színésznők és színészek mellett a Mediterráneum játssza a főszerepet.

Ismét divatba jön néhány kínosnak hitt 2000-es évekbeli trend

Divat
Azt hitted, feledésbe merült az összes trend a 2000-es évekből? Nagyon tévedsz, ugyanis ezek közül néhányat ismét imádnak a trendeket kedvelők.

Hétfőnként alig haladsz a munkáddal? 5 hiba, ami a háttérben áll

Életmód
Ha hétfő, akkor szinte mindenki nehezen veti bele magát a munkába. Sokszor viszont nem az tehet erről, hogy hét elején járunk, hanem az, hogy elköveted az alábbi hibákat.

Hamarosan elkészülhet a Reszkessetek, betörők folytatása, amelyben kedvenc színészünk is helyet kap

Sztárok
Ha te is imádod a Reszkessetek, betörők filmeket, biztosan szívesen megnéznéd a folytatást is. Hamarosan megteheted.