Cikkek a(z) gas rovatból

Oprah Winfrey villámgyors kakukkfüves tésztareceptje

Gasztro
Oprah-t csak is imádni lehet, ahogyan a citromillatú kakukkfüves spagettijét is, amit a műsorvezetőnő akkor alkotott meg, amikor alig talált valami élelmiszert a kamrájában.

Nincs most menőbb a zokni-magassarkú kombójánál

Divat
Régen elképzelhetetlen volt, hogy egy pillanatra is megforduljon a fejünkben, hogy a csípős őszi időben zoknit húzzunk a gyönyörű magas sarkú cipőnkhöz.

Ettől te is kifekszel: a legjobb magyar tetris challenge-fotók eddig

Sztárok
Ha fent vagy Instán vagy Fácsén, biztosan te is belefutottál olyan bejegyzésekbe mostanában, amikor színházak, tűzoltók, rendőrök magaslatból fotózott képeken mutatják meg, mi mindenre van szükség ahhoz, hogy el tudják látni munkájukat.

Pazar torták, desszertek – meg nem mondanád, hogy mind vegán

Gasztro
Egy 18 éves Instagram-influenszer készíti ezeket a vegán tortákat, smoothie bowlokat és nyalókákat, szó szerint a szivárvány minden színében.

Amikor már túlságosan ragaszkodsz a tárgyaidhoz: egy pszichológus elárulta, mit tehetsz ebben a helyzetben

Önismeret
Nincs olyan ember, akinek ne lenne legalább egy-két olyan tárgya, amitől nem tud megválni. De mit tegyél, ha már túl sok ilyen lapul a szobádban?

Csinos cipők, amelyeket 30 éves korodra birtokolnod kell

Divat
Minden nő imádja a cipőket, de az "igazi felnőttkor" elérésekor már bizony néhány darab kötelező a gardróbban!

Lady Gaga hatalmasat zakózott Las Vegasban: a show után jégre vágták

Külföldi sztárok
Az énekesnő Las Vegasban az Enigma show közben esett le a színpadról, később már jégfürdőből posztolt.

Magas sarkú cipők, amik garantáltan kényelmesek is

Divat
Biztosra mehetsz ezekkel a magas sarkú cipőkkel: próbáltuk őket, és ígérjük, könnyen és kényelmesen végig szaladsz bennük a legvadabb napokon is.

Az őszi receptek királya: egyszerű, de nagyszerű sütőtökkrémleves

Életmód
Az ősz nem lehet igazi egy jó kis sütőtökös fogás nélkül! Most mutatunk egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb receptet!

Inspirálódj Meghan hercegné kedvenc őszi-téli cipőiből

Green Stiletto
Meghan Markle időnként lecseréli a magas sarkú körömcipőt, a hűvösebb szezonban pedig ezeket viseli!

A JOY Tündér ismét segít: támogasd velünk a Kézenfogva Alapítványt

Életmód
A JOY Tündér idén ősszel a Kézenfogva Összefogás a Fogyatékosokért Alapítványt támogatja 10 Ft-tal, minden eladott novemberi JOY magazin árából.

Milyen kötött holmikat válogass az őszi-téli ruhatáradba?

Divat
A pulóvereken túl is van élet – gondold tovább a kötött darabjaidat, legyen szó egy szoknyáról vagy egy táskáról. Lehet vékony, lehet vastag, a lényeg, hogy jól érezd magad benne és ne válassz szúrós darabot. A kötött anyag megunhatatlan és még praktikus is a hideg ellen.

A rakott krumplinak létezik néhány kevésbé ismert változata, például:

Gasztro
A burgonyagratin egy igazi francia klasszikus, ami önmagában és köretként is megállja a helyét, hús vagy hal mellé.

A Trónok harcában Gwendoline Christie volt a csúnyácska lány, most viszont a vörös szőnyeg királynője

Divat
Valyriai acél most nem volt, Louboutin magas sarkú viszont annál inkább!

Ez gyors volt! Miley Cyrus máris egy másik énekessel keveredett románcba

Sztárok
A fiatal énekesnő nem sok időt hagyott magának kiheverni az elmúlt hónapok szakításait, hiszen máris egy másik énekes oldalán vigasztalódik.

25 kiegészítő az őszi szezonra, amit nem kell megvenned (mert már van neked otthon)

Divat
Az idei őszön és télen ezeket a darabokat biztos látni fogod újra és újra. Nem mondom, hogy szerezz be belőlük párat, mert biztos, hogy egy részüket már most is megtalálod a szekrényedben.

Málta, egy falatnyi paradicsom

Promóciók
Kristálytiszta tenger, sziklás partok, aprócska homokos öblök, évente legalább 300 napsütéses nap, 7000 év történelem, gasztronómiai élmények, mediterrán hangulat egy csipet angol humorral, több hétre elegendő látnivalóval, forgatagos ünnepekkel Európa legdélibb csücskén, Máltán.

Meryl Streep ínycsiklandó 15 perces sütireceptje

Gasztro
Kedvenc színésznőnk nem csak a filmvásznon, a konyhában is nagyokat villant – igaz, a lehető legmegúszósabban. Streep mandulás kekszreceptje ezt alá is támasztja.

El tudsz találni ebből a 12 fűszernövényből 9-et?

Gasztro
Bazsalikom vagy menta? Levendula vagy rozmaring? Most aztán alaposan próbára tesszük a fűszernövény-műveltségedet. Az Éva magazin írása.

Keresztül Amerikán - Bordán Lili útinaplója

Sztárok
Los Angelestől Kansas városán át Brooklynig: A magyar származású, valódi badass színésznő, filmkészítő stílusos, képes naplója a tengerentúlról.

Kate és Meghan kedvenc sarok nélküli cipői

Divat
A két hercegnőről ismert tény, hogy szeretik a klasszikus és nőies magas sarkú cipőket. Viszont az sem elhanyagolható, hogy nagyon is tisztában vannak a lapos cipők erejével is, amiből jó pár ott sorakozik a gardróbjukban. Csináltam is belőlük egy összeállítást!

Egy csípős tojásos falatka most a legmenőbb street food sláger

Gasztro
Az esték lassan legalább olyan csípősek, mint ezek a tojásos lepénykék, így nem árthat egy kis extra forróság. Ha szereted a Jalapeño Popperst, de túl nagy macerának tartod elkészíteni, mutatunk egy egyszerűbb, de legalább olyan ütős harapnivalót.

A tökéletes magas sarkú nyomában

Divat
Mindenkinek szüksége van egy tökéletes magas sarkúra. Legalább egyre, de a legjobb, ha van háromféle is a szekrényedben. Lássuk, hogy mitől lesz egy magas sarkú kényelmes és praktikus!

Variációk bundáskenyérre: öt frappáns megoldás

Gasztro
Imádjuk reggelire, vacsorára, édesen és sósan, bő olajban kisütve és sütőben sülve, de próbáltad már megtöltve, rétegezve, vagy épp feltekerve?

Napi horoszkóp szeptember 13.: az Oroszlánok a végsőkig ragaszkodnak valakihez, a Skorpiók rendkívül népszerűek a környezetükben

Önismeret
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.