Cikkek a(z) art rovatból

Hangolódj Rita Ora péntek esti koncertjére a legjobb slágereivel

Sztárok
Zajlik a Balaton Sound, a nyár egyik legfelkapottabb fesztiválja, ma este pedig többek között Rita Ora koncertezik a Balaton partján. Ennek alkalmából összeszedtük hét legjobb slágerét!

A ketogén diéta 6 veszélye szakértők szerint

Fitt
Úton-útfélen a ketogén diétáról hallani, amely, ha szigorúan tartják, valóban hozzásegíthet a fogyáshoz. De megalapozott, fenntartható diétáról van szó vagy csak egy újabb extrém fogyimódszerről? A orvosok, dietetikusok véleménye sem egybehangzó. Íme legfontosabb kockázati tényezők:

A főtt kukorica kalóriatartalma nem kevés, de kit érdekel, ha finom?

Egészség
Hiába gondolnánk azt, hogy a kukorica egy zöldségféle, nyilván óriásit tévednénk, hiszen a gabonafélék csoportját erősíti, következésképpen jóval magasabb az energiatartalma is, mint azt elsőre gondolnánk.

Sodródás:"16 kilót fogytam, hetekig tengeribeteg voltam, megérte"

Sztárok
Sam Claflinnak igazán kihívásokkal teli feladat volt a Sodródás című film főszerpelőjének megformálása Shaylene Woodley oldalán, ugyanis az igaz történeten alapuló film hitelességéhez Claflinnak - aki a hajótörött vitorlázó Richard Sharpot alakítja – jelentős súlyt le kellett adnia, illetve tengeribeteg is lett a nagyrészt a Fidzsi-szigetek partjainál, a Csendes-óceán nyílt vizén forgatott jelenetek során. Bár nem volt egyszerű, az angol színész mégis úgy vélekedik, hogy ilyen szerep és élmény az életben csak egyszer adatik meg.

5 szép város a Balatonnál, ahol strandolni és kirándulni is lehet

Életmód
Nálad is minden évben tervben van egy balatoni kikapcsolódás? Ha nem érnéd be mindössze egyetlen délutánnal, mutatunk öt tóparti várost, ahol napokat is eltölthetsz unalom nélkül.

6 frizura, amit simán viselhetsz medencés vagy vízparti bulikon

Szépség
Az sem gond, ha vizesek lesznek a tincseid, sőt, akár még a vizes hajadból is könnyen elkészítheted ezeket a hajkölteményeket. Lássuk a legjobb vízparti frizurákat!

Jennifer Garner legújabb Insta-posztján nevet most mindenki

Sztárok
Az tuti, hogy a nap legviccesebb internetes tartalmát Jennifer Garner szolgáltatta, mikor megosztotta legfrissebb fotóját az Instán.

Meghan Markle soha többet nem eheti az egyik kedvencét

Sztárok
Újabb szabály, amit be kell tartani: ahogy hercegné lett, tiltólistára került egy nagyon fontos alapanyag, amit nem fogyaszthat többet Meghan Markle. És, tudod miért? Mert a királynő nem szereti!

Gyönyörű tengerpartok Európában, ahol olcsón eltölthetsz pár napot

Életmód
Idén nyáron szeretnél a legcsodálatosabb tengerpartokon pihenni és fürdőzni? Akkor az alábbi országoknak feltétlenül ott a helyük a bakancslistádon.

A hiba, amit te is mindig elkövetsz, amikor arcmaszkot használsz

Szépség
Az arcmaszkoknak köszönhetően puhább és üdébb lesz a bőröd, de van egy hiba, amit az emberek többsége elkövet. Vajon te is közéjük tartozol?

18 képregény, ami bizonyítja, hogy a nyár az év legszebb időszaka

Életmód
Te is izgatottan vártad már a nyarat, igaz? Nem csoda, hiszen nem véletlenül tartják ezt az év legszebb időszakának; ezt pedig az alábbi képregények is alátámasztják.

A kalória nem a barátod? Akkor a dinnye az lesz!

Egészség
Ha nyár, akkor görögdinnye, érdemes tehát kihasználnod a szezont és annyit enned belőle amennyit csak bírsz! Egyrészt mert baromi jól hidratál, másrészt mert szuperegészséges, harmadrészt mert a dinnye kalóriatartalma szinte elenyésző.

Mutasd meg, ki vagy! Bemutatkozott a THOMAS SABO 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekciója

Promóciók
Megérkezett a 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekció egymásra rétegzett ékszerkompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Az új szezonban a THOMAS SABO a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával, melyekkel viselőjük teljes egészében kifejezheti személyiségét. Fókuszban a fekete 925-ös sterling silver, a bőr és a márka egyedi, érzékletes formavilága.

7 jel, hogy nem vagy gluténérzékeny, de a glutén nem a barátod

Egészség
Avagy mi a különbség a glutérzékenység és gluténintolerancia között? A glutén elsőszámú közellenség mostanában, és sokan akkor is lemondanak róla divatból, ha a szervezetük tökéletesen fel tudja dolgozni. Viszont ott van az a csoport is, akik ugyan nem szenvednek diagnosztizált érzékenységben, mégsem tesz jót a szervezetük számára. De honnan tudhatod meg, hogy te hova tartozol?

Napi horoszkóp június 28.: a Skorpiók végre lazíthatnak, a Nyilasok komoly lehetőséget kapnak

Önismeret
Mára is üzentek a csillagok, érdemes elolvasni, mit tartogatnak az egyes csillagjegyek!

4 hely Magyarországon, ami úgy néz ki, mint egy igazi tengerpart

Életmód
Te is imádod a homokos tengerpart és a pálmafák hangulatát? Akkor van egy jó hírünk! Ugyanis ehhez nem kell külföldre utaznod...

Napi horoszkóp június 27.: az Oroszlánokban érlelődik a váltás gondolata, a Skorpióknak nagy terveik vannak

Önismeret
Mára is fontos üzeneteket hagytak a csillagok, érdemes megnézni, mit tartogatnak az egyes csillagjegyeknek!

Kezdődik a Volt fesztivál! 5 smink, amit mindenképp próbálj ki a bulizáshoz

Szépség
A bulizás és a zene kedvelőinek nagy örömére a Volt fesztivál 2018-ban is jó pár koncertet tartogat, amire minden korosztály hatalmasat partizhat. De vajon milyen sminkeket érdemes párosítani a bulihoz?

Bizonyíték: Dakota Johnson és Chris Martin mégsem szakítottak

Sztárok
Bár nemrég teljesen más fickóval látták csókolózni Dakota Johnsont, mégsem szakítottak Chris Martinnal, mert a napokban friss képek készültek róluk kéz a kézben!

Egy éves lett Jason Statham fia - Tündéri képeket mutattak róla

Sztárok
Egy éves lett Jason Statham és Rosie-Huntington Whiteley kisbabája, ezt pedig nagy partival ünnepelték meg. Ráadásul kivételesen még fotókat is mutattak a buliról.

Óriási kutyás beach party lesz hétvégén Fonyódon

Kutyadolog
Most hétvégén rendezik meg Fonyódon az egyik legjobban várt balatoni kutyás eseményt, a Dog Beach Fest-et. Három nap intenzív kutyázás és pancsolás a Balatonban. Kihagyhatatlan!

Nagyon intim titkot kotyogott ki szerelméről Ariana Grande

Sztárok
Nem biztos, hogy akartad tudni azt az információt Ariana Grande szerelméről, amit az énekesnő elszólt a minap egy Twitter posztban.

Emma Watson kibékült szerelmével

Sztárok
Nem sokáig tartott a szünet Emma Watson és Chord Overstreet között. A páros máris kibékült egymással, ezt pedig fotók bizonyítják.

Napi horoszkóp június 25.: az Ikrekre nagy meglepetés vár, a Szüzek új kihívásra számíthatnak

Önismeret
A hét első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert valamennyi csillagjegy izgalmas üzeneteket tartalmaz!

Hibák, amiket nem szabad elkövetni grillezéskor

Életmód
A nyárhoz hozzá tartozik a grillezés, amit nem csak a hangulat miatt szeretünk, hanem azért is, mert utánozhatatlanul finom ételek készülnek grillezve.