Cikkek a(z) csak rovatból

Miley Cyrus neccharisnyás fotósorozata olyan vad, hogy még az őszi időt is felforrósítja

Sztárok
A napokban jelent meg Miley Cyrus "Used to Be Young" című száma, ami nem csak a rajongóknak, de még az énekesnőnek is könnyeket csalt a szemébe.

5 takarítási tipp, hogy makulátlan tisztaság és rend legyen a lakásodban kevesebb, mint egy óra alatt!

Tipp
Egy óra rengeteg idő, és ha szervezetten fogsz hozzá, mindennel készen leszel, mire megérkeznek a vendégek. Meglátod, 40 perc is bőven elég lesz, hogy fogadóképessé tedd az otthonod, csak kövesd tippjeinket!

5 takarítási tipp, hogy makulátlan tisztaság és rend legyen a lakásodban kevesebb, mint egy óra alatt!

Életmód
Egy óra rengeteg idő, és ha szervezetten fogsz hozzá, mindennel készen leszel, mire megérkeznek a vendégek. Meglátod, 40 perc is bőven elég lesz, hogy fogadóképessé tedd az otthonod, csak kövesd tippjeinket!

Nem segíthet rajta, csak a pszichológus? Téves! 10 dolog, amit a mentálisan beteg barátodért tehetsz

Életmód
Bár az elmúlt években sokkal több szó esik a mentális egészségről Magyarországon is, a legtöbben még mindig zavarba jövünk, ha a környezetünkben valaki depresszióval, kényszerbetegséggel, bipoláris vagy étkezési zavarral küzd. Hogyan viselkedjünk és mit mondjuk? Olyan érintettek adnak most tanácsot, mint Harry herceg, Demi Lovato és Lady Gaga.

Ti vajon összeilletek a pároddal? - Íme a nagy párkapcsolatkompatibilitás-teszt!

Szerelem
Tényleg összepasszoltok, vagy csak a rózsaszín köd rejtőzik a háttérben? Ideje kideríteni!

Sarolta hercegnő lett a világ leggazdagabb gyereke - nem találnád ki, mekkora vagyona van

Sztárok
Sarolta hercegnő Vilmos herceg és Katalin hercegné középső gyermeke, aki még csak 8 éves, de már most ő a leggazdagabb gyerek.

Három tuti nyári frizuratipp, amit hajvasalóval gyorsan elkészíthetsz

Promóciók
Egy jó frizura feldobja az egész napot! Az sem baj, ha nincs időd, hoztunk pár tuti tippet, hogyan varázsolhatsz szupergyorsan csodás hajkoronát magadnak, amihez csak egy hajvasalóra lesz szükséged. Videókat is hoztunk, hogy megkönnyítsük a dolgod!

Mérgező nosztalgia: 4 régi kedvenc sorozatunk, ami mai szemmel irtó gáz

Életmód
Te emlékszel arra, hogy a Szívek szállodájában folyamatosan gúnyt űztek a duci emberekből, hogy a Jóbarátok az első epizódtól kezdve homofób volt és hogy Carrie Bradshow lelkesen bólogatott, amikor Samantha azt magyarázta neki, hogy a biszexulitás csak divat, de egyébként nem létezik? De várj, vannak még meglepetéseink!

8 ruhadarab, amit soha ne viselj, ha repülőn utazol

Divat
Máris megtudhatod, hogy mit érdemes viselned a repülőn, és mik azok a ruhadarabok, amik inkább csak a poggyászodban utazzanak veled!

8 álomszép kis eldugott hely a Dunakanyarban: festményre illik a látvány

Életmód
A Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza, melyet mindenki csak Dunakanyar néven ismer, az ország egyik legfontosabb turisztikai régiója. Azonban az olyan népszerű úti célokon túl, mint Visegrád, Esztergom és Szentendre, számtalan rejtett csodát is tartogat. Ezekből szemezgettünk most nektek. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Érkezik az SATC spinoff-jának harmadik évada, ehhez pedig a rajongóknak is volt egy-két szava

Sztárok
Tegnap jött a hír, hogy érkezik az És egyszer csak… című széria 3. évada.

„Bőven vannak még célok előttem“ - interjú Vas Kata Blankával

Sztárok
Még csak 21 éves, de már most olyan sikereket tudhat maga mögött, amire a magyar kerékpársportban soha nem volt példa.

Tényleg csak úgy tud érvényesülni egy nő, ha elnyomja a többit?

Életmód
Neked is bókoltak már azzal barátok és kollégák, hogy „te más vagy, mint a többi csaj”? Az elismerő szavak jól tudnak esni, még akkor is, ha a ki nem mondott kisbetűs rész úgy hangzik: „mert a többi csaj irtó gáz”. De tényleg velük van a baj? És tényleg csak úgy tud érvényesülni egy nő, ha elnyomja a többit? Most nagyon utánanéztünk ennek.

Létezik hatékony és mégis gyengéd izzadásgátló?

Promóciók
Igen, hisz nemcsak te, hanem a Dove is szereti a kihívásokat! Éppen ezért alkotta meg a látszólag lehetetlent: a Dove Advanced Care Original ikonikus izzadásgátlók megújult technológiája segít az izzadás okozta kellemetlen szagok kialakulása ellen, miközben gyengéd ápolást biztosít bőrödnek.

7 párkapcsolati probléma, ami csak a mai modern világban létezik

Szerelem
Az internet és a közösségi média térhódításának köszönhetően sokan küszködnek a szerelemmel. Tudd meg, miért!

Az egész net odavan érte: Cameron Diaz megmutatta a kedvenc saláta receptjét, amit még idén nyáron el kell készítened

Gasztro
A színésznő csak roppanós nyári salátának hívja.

5 híres magyar ember, aki piszkosul leégett a közösségi médiában

Sztárok
Nemcsak a csodák, a botrányok is három napig tartanak. Azt azonban jó tudni, hogy az internet sosem felejt, így nem lesz alkalom, hogy az fel ne bukkanjon olykor-olykor…

Ma már tényleg lehetetlen ismerkedni? Csak a felszínesség maradt? - BÖBE komoly témát feszeget új dalában

Életmód
Megjelent az BÖBE harmadik dala szeptemberben megjelenő EP-jéről - a korábbi kettőhöz hasonlóan ez is magyar nyelven íródott.

10 tény, amit még nem tudtál Elvis Presley-ről: volt egy saját csimpánza és kedvenc étele hányingerkeltő

Sztárok
46 évvel ezelőtt távozott az élők sorából, minden idők egyik legnagyobb sztárja, a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley. A legenda életéről több film is készült, mely megpróbálta feldolgozni a zseniális tehetség életútját. Annyi bizonyos, hogy Elvis lenyűgöző ember volt, akinek rengeteg érdekes szokása, és szokatlan érdeklődési köre csak tarkította az amúgy is érdekfeszítő karakterét.

Le sem tagadhatná világhírű szüleit! Angelina Jolie kislánya máris anyja nyomdokaiba lép

Sztárok
Angelina Jolie igazi anyatigris, ami nemcsak abban mutatkozik meg, hogy mindenben kiáll gyermekei mellett, hanem abban is, hogy mindannyiuk karrierjét és jövőjét teljes mellszélességgel támogatja.

Nem csak mi csodáljuk! Híres nők, akik imádják Katalin hercegné stílusát másolni

Sztárok
Sok szépséges hollywoodi énekesnő és színésznő viselte már az elmúlt években azt a stílust, amit Katalin hercegné tett halhatatlanná!

3 csillagjegy, akire rátalál az igaz szerelem a közeljövőben

Önismeret
A nyár vége igencsak romantikusnak ígérkezik!

Igazi csodaszer a hialuronsav: kihagyhatatlan eleme a mindennapi rutinodnak

Szépség
A bőr- és szépségápolás terén a tudomány folyamatosan kutatja azon összetevőket, melyek segíthetnek az öregedési folyamatoknak a lelassításában. Így nem csoda, hogy állandóan újabb és újabb felfedezések kerülnek napvilágra. Az utóbbi években pedig egy igencsak jelentős csodaszer robbant be a szépségiparba, méghozzá a hialuronsav, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

6 híres nő, akikről köztudott, hogy nagyon sok mindenkivel lefeküdtek

Sztárok
A sztárok szerelmi élete igencsak tiszavirág életű, ami a saját köreikben teljesen természetes, de a rajongók és a világ szemében már inkább visszataszító.

Állandóan édesség után sóvárogsz? 5 egészségügyi probléma, amit így jelez a szervezet

Egészség
Nincs azzal semmi gond, ha néha megeszünk egy csokit vagy beülünk egy cukiba a barátnőnkkel egy sütire. Azonban, ha a vágy a cukros ételek után állandósul és úgy érzed, folyton csak nassolnál, akkor érdemes utánajárni, mi állhat a háttérben. Az édesség utáni sóvárgás és a falási rohamok ugyanis figyelmeztető jelek lehetnek!