Cikkek a(z) lapos rovatból

2 és fél hónapja szülte meg ikreit, máris lapos és kockás a hasa a szexi színésznőnek!

Sztárok
Fantasztikus formában van Elsa Pataky, aki nem csak, hogy megmutatta, hogy néz ki a teste 2,5 hónappal a szülés után, de egy könyvet is írt, amiben elárulja titkát, hogy segítsen azoknak a sorstársainak, akik gyorsan, akár 90 nap alatt akarnak megszabadulni szülés után a plusz kilóktól.

Kim Kardashian teste is elkészült az esküvőre! Nézd meg a lapos hasát!

Sztárok
Kim Kardashian felkészült élete nagy napjára lélekben és úgy látjuk, testben is.

Ha kényelmesebbre vágysz - 12 menő lapos cipő

Divat
Egy lapos cipő tud legalább olyan szexi lenni, mint egy magas sarkú. És nagy előnye, hogy még kényelmes is. Úgyhogy nem árt, ha néhány lapos cipőt beszerzel nyárra. Mondjuk a JOY Napok alatt, olcsóbban...

Golden Globe 2014 - A győztesek és a legszebb ruhák

Sztárok
Az éjszaka folyamán lezajlott a 71. Golden Globe- díjátadó a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben. A ceremónia háziasszonya ismét Tina Fey és Amy Poehler volt, akik nem hagyták egy percre sem, hogy ellaposodjon a buli. Persze ennyi sztárt összeeresztve, nehéz is lett volna! Na, de lássuk a részleteket és a legszebb ruhákat a vörös szőnyegről.

A 6 legjobb hajápolási tipp

Szépség
Lapos hullámok, szálkás hajvégek? Tippjeinkkel minden problémád megoldódik

Megjelent a JOY 2013-as júliusi száma!

Promóciók
A JOY júliusi számával együtt végre megérkezett az igazi nyár is. Rettentően vártuk, így aztán szeretnénk maximálisan kiélvezni! Ha te is így vagy vele, olvasd végig alaposan a magazint, ugyanis részletes útmutatót adunk a tökéletes nyárhoz!

3 étel, ami segít, hogy lapos hasad legyen

Tipp
Csokival a lapos hasért? Igen, akár ehetsz is a fogyás érdekében! Sőt, van még ezen kívül néhány étel, amik segítenek az áhított lapos has elérésében azzal is, hogy megadják a szervezetednek, amire a kicsattanó anyagcseréhez szüksége van. Repülj rá ezekre az ízletes ételekre, amik tele vannak a megfelelő tápanyagokkal.

Mit egyél reggelire? Megmondjuk! Zsírégető reggeli tippek

Tipp
Állítsd magad zsírégető pályára ezzel a kocka- és/vagy laposhas-barát reggelivel!

Jógázó celebpasik! 5 híres férfi, aki a jóga megszállottja

Sztárok
Szép izmokat szeretnél? Irány a jógaterem! Ez a felszólítás természetesen nem csak nekünk szól, de nem biztos, hogy a pasidat rá tudod venni erre a mozgás formára. Segítsünk? Rendben! Talán meggyőzhetőbb, ha látja, a hollywoodi sztárok közül is egyre többen hódolnak ennek a mozgás formának, ami a testen kívül a lelket is alaposan rendbe teszi.

5 tipp, hogyan ne legyen unalmas a szex

Szerelem
Növelni szeretnéd a libidódat? Akkor nem kell mást tenned, mint a régen megszokott szexuális rituálékat meg kell szüntetned. Ki kell zárnod a stresszt az életedből az egészséged érdekében, valamint fel kell turbóznod az ellaposodott szexuális életedet.

6 tipp, amivel felejthetetlenné teheted az éjszakai randevútokat!

Szerelem
Ellaposodott a párkapcsolatod? Vagy csak tűzet, szeretnél vinni a hétköznapokba? Akkor itt az ideje felperzselned a hangulatot a szerelmi életedben, amihez segítséget nyújtunk most tippjeinkkel!

10 megdöbbentő statisztika a szexről

Szerelem
A mai világban egyre jobban laposodik el a szerelem, a párkapcsolatok és a szex értéke. Sajnos számos tévhittel és rossz berögzüléssel éljük mindennapjainkat, amit ha összefoglalnánk, nagyon is elcsodálkoznánk. Itt van 10 megdöbbentő statisztika a szexről, amely után magadtól sosem mertél volna utánanézni.

Szuper vékony lett Jessica Simpson! Megmutatjuk

Sztárok
A terhessége ideje alatt jó pár plussz kilót felszedő énekesnőnek alaposan meggyűlt a baja a fogyókúrával, de úgy néz ki, mára meg lett az eredménye a sok edzésnek, és diétának.

Exkluzív interjú Lisa Snowdonnal

Sztárok
Nemrég exkluzív interjút készíthettünk Lisa Snowdon topmodellel, akit alaposan kifaggattunk új műsoráról, valamint megtudhattuk tökéletes alakjának titkát, megismerhettük vásárlási szokásait, stílusát és a tökéletes férfiról való elképzelését is. Valamint Lisa tanácsot is ad azon nők számára, akik még bizonytalanok külsejükben és öltözködésükben.

Ashley Greene vörösre váltott! Fotó az új frizurájáról

Sztárok
E havi címlaplányunk, Ashley Greene alapos átalakuláson ment át, ugyanis barna haját vörösre festette.

Divat tippek: Így lehet trendi és nőies a megjelenésed lapos talpú cipőkben is!

Divat
Hajlamosak vagyunk megfeledkezni barátainkról, a lapos talú cipőkről. Ha stílusos vagy csinos szettet szeretnél összerakni, akkor sem kell feltétlenül a tűsarkakért nyúlni. (Persze egy csodás magassarkúnak ki tudna ellenállni?! - de az egy másik történet...). Most inspiráló streetstyle fotók és néhány remek darab segítségével csinálunk kedvet a lapos cipőkhöz!

Bikiniben szexin! Így lehetsz csúcsformában 10 nap alatt

Tipp
Turbóedzésünk alaposan megizzaszt majd, és számíthatsz egy kis izomlázra is - de megéri! Tíz nap múlva garantáltan rá sem ismersz majd az alakodra.

Könnyű napok!

Promóciók
Kellemesen is telhetnek azok a napok, amikor a tested természetes folyamatai alaposan átrendezik szervezeted működését.

8 napozási tanács a gyors és egészséges barnuláshoz

Szépség
Nem számít, hogy egy tengerparti strandon vagy egy hazai tó partján sütteted-e a hasad: nyaralás közben érdemes alaposan feltankolni napfénnyel. És természetesen oda kell figyelned a bőröd egészségére is.

Így fogyókúráznak a sztárok! 10 sztártipp a tökéletes alakért

Sztárok
Lapos has, formás lábak és izmos fenék. Itt az ideje, hogy ne csak álmodozzunk róla. Legyünk mi saját címlapunk oldalán.

Lapos hasat akarsz? Egyél teljes kiőrlésű gabonát!

Tipp
Mindenki tudja, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás idővel meghozza gyümölcsét! És most jöjjön egy kis tudományos alátámasztás, no meg pár tuti tipp, hogy te is fitt legyél!

Így lehet lapos hasad és kerek feneked pilatesszel!

Tipp
Mielőtt a szépészeti sebész kezei alá vetjük magunkat, érdemes elgondolkodni az egyéb lehetőségeken...

Sportcipő is lehet egy igazi divatos műalkotás!

Divat
Akármennyire is szeretjük a magas sarkú cipőket, vannak szituk, ahová azok nem alkalmasak, de egy ilyen darabért még Carrie Bradshaw is leszállna és laposba bújna.

10 szextipp, amit minden nőnek tudnia kell

Tipp
Ha ellaposodott a szexuális életed, tippjeinkkel most felturbózhatod…

5 tuti tipp a közös gyönyörhöz!

Szerelem
Íme néhány tipp, amivel nemcsak kettőtök gyönyörét fokozhatod, hanem felpezsdítheted a mindennapi rohanásban kissé ellaposodott szexuális életeteket. Előre a (közös) élvezetért!