Cikkek a(z) akt rovatból

7 lélegzetelállító Instagram fotó a vezető divatházaktól

Divat
A nemrég lezárult milánói divathét jegyében közzétett képek egyszerűen tökéletesek.

Kulcsár Edinának beszóltak a kommentelők!

Sztárok
Épp hogy kiderült, Edina kapta meg Gombos Edina állását az Aktív új műsorvezetőjeként, máris elindult a negatív kommentáradat. A szépség persze azonnal reagált a rosszindulatú megjegyzésekre.

EZÉRT ÉRDEMES KÁVÉT INNI, ÉDESEM!

Márk Világa
Mi mással indíthatnánk egy lusta, hűvös, őszi hétfőt, mint egy ódával a kávéhoz? Annyi rosszat hallani róla, pedig (mértékkel fogyasztva) szuperegészséges dolgokat művel velünk ez a karakteres ital. Szóval, Édesem, ha nagyobb függő vagy, mint a Gilmore lányok, ez a cikk neked szól: tanulj a kedvenc frissítődről! ;)

Kulcsár Edina az Aktív új műsorvezetője!

Sztárok
Ő veszi át Gombos Edina helyét a TV2 műsorában.

Itt futhatsz össze a Budapesten forgató Rowan Atkinsonnal!

Sztárok
A vicces Mr. Bean karakterével világhírűvé vált brit színész, Rowan Atkinson már több hete hazánkban forgat, azonban eddig szinte alig mutatkozott nyilvánosan... Most viszont kiderült, merre lakik és szabadidejében merre sétálgat a sztár Budapesten!

Ő Amerika kedvenc női sorozatkaraktere

Tipp
Taylor Swift egy macskáját is elnevezte róla!

Lesd el Leighton Meester stílusát: rohangálós hétköznapokra

Divat
A Gossip Girl karakterei igazi stílusikonok, nem csak Blake Lively, de októberi címlaplányunk Leighton Meester Blair Waldorfja is.

Glutén-, cukor- és laktózmentes krémes recept

Tipp
Ha odavagy a finom édességekért, mégis valamilyen allergia vagy diéta miatt meg kell vonnod magadtól a finomságot, ajánlunk egy mindenmentes változatot!

10 híres nő, aki átírta a szépség szabályait

Szépség
Úgy tartják, a szépségnek ezer arca van. Aktuális trendek ide vagy oda, az alabástromszépségű lányok helyett számomra mindig érdekesebbek azok az új arcok, akik mernek az elvárások ellenére szembemenni az árral.

7 félreérthetetlen jel, hogy ő az igazi!

Szerelem
Ha a következő dolgok gyakran előfordulnak, megismétlődnek az aktuális kapcsolatodban, biztos, hogy nyert ügyed van!

Muri Enikő terhes?

Sztárok
Az X Faktor aranytorkú énekesnőjéről mostanában sokszor felreppent a hír, hogy babát vár, most pedig végre elárulta az igazat!

Több mint 4 óra után ért ki a mentő, meghalt a néni

Életmód
Tisztában vagyok a helyzettel, hogy nagyon sok mentőhívás fölösleges, hogy kicsi a kapacitás, de itt négy óránál is többet kellett várakozni, többszöri kétségbeesett telefonálás mellett.

Rosszul mondtad ki ennek a Harry Potter szereplőnek a nevét

Tipp
Az egyik legfontosabb karakterről van szó pedig…

Disney karakterek ihlette rúzskollekció

Szépség
Kislánykorunk álma valóra vált, kedvenc Disney hercegnőnk vagy karakterünk árnyalatát a szánkra kenve igazi mesebeli szépségnek érezhetjük magunkat. Sőt, ha a gonoszokat preferálnád, Evil Queen árnyalat is van ám!

Ez az ősz legjobb fogyitrükkje?

Tipp
Bár ősszel a tested raktározó üzemmódba kapcsol, te ilyenkor sem szeretnéd veszni a hagyni a bikini formádat, ugye? Ezzel a trükkel megtarthatod a bomba tested!

Újabb Harry Potter szereplő csatlakozik a Trónok harcához

Sztárok
A kviddicspályáról emlékezhetsz a nagyszájú karakterre, akiről eláruljuk, milyen szerepet kap a sorozatban!

Selena Gomez csatlakozik Zac Efronhoz a Rossz szomszédság 2-ben

Sztárok
A nagy sikerű vígjátéknak jön a folytatása, amiben a csinos énekes-színésznő is szerepet kapott! Mutatjuk az első képet a karakteréről!

Így vállalta fel kapcsolatát Tóth Gabi?

Sztárok
Hónapok óta tartanak a találgatások, hogy mi van Tóth Gabi és Trap kapitány között. Bár többször felröppent a hír, hogy egy párt alkotnak, mindig tagadták a dolgot…

A 2015-ös VMA nyertesei

Sztárok
Ismét egy este tele jobbnál jobb fellépésekkel, őrült öltözékekkel, a műsorvezető, Miley gondoskodott a megfelelő őrület-faktorról, és íme, ilyen díjak születtek idén!

4 kontaktlencse baki, amit a legtöbben elkövetnek

Tipp
A kontaktlencse szuper találmány, rengetegen viselik, de nagyon sokan közülük elkövetnek néhány olyan hibát is, ami a szemük egészségébe kerülhet!

Itt a Harry Potter karakterek ihlette rúzskollekció

Szépség
Figyelem, Harry Potter minden rajongó! A varázslatos történet már a szépségiparba is betört, az ajkadra kenheted a kollekció azon darabjait, amelyik karakterek árnyalata leginkább közel áll hozzád!

Filléres praktika a sárga izzadságfoltok eltüntetésére

Tipp
Téged is nagyon zavar, hogy a fehér pólóidon feltűnő, sárgás elszíneződés éktelenkedik hónalj tájékon? Oldd meg a problémát otthon, egyszerűen!

Mit árul el rólad a szemöldököd?

Szépség
A hangsúlyos szemöldök karaktert ad az arcnak, és a személyiségedről is sok mindent elárul! Figyeld meg ezeket másokon is! Azt is eláruljuk, mit közölsz, ha túlzottan tökéletesre alakítod a formáját!

15 sorozatos srác, akikkel sulis korunkban szívesen összejöttünk volna

Sztárok
Ó, azok a csodás gimis évek! Összeszedtük azokat a sorozatkaraktereket, akik a gimnáziumok legcukibb és/vagy legdögösebb srácai, és akikbe biztosan belezúgtunk volna, ha egy iskolába járunk velük!

Henry Cavill dundi fiú volt - Van remény, srácok!

Sztárok
A gimi elvégzése után 10 évvel döbben rá az ember általában, hogy a gimi éppen aktuális "jócsaja", Queen B-je elhízott, a szürke kisegér az 12C-ből, pedig teljesen megdöbbentő módon a legszexibb nővé változott az elmúlt 10 évben.