Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Attól, hogy sikeres leszel, az élet még nem lesz egyszerűbb" - Exkluzív interjú John Newmannel

John Newman,koncert
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Facebook
Twitter
Pinterest
John Newman az EFOTT-on koncertezett, és ahogy mindig, most is elképesztően pörgős produkciót láthatott a közönség. Brutál energiájáról és még sok másról beszélgettünk vele a koncert előtt.

John Newman már nem először járt Magyarországon, EFOTT-os koncertje már a negyedik alkalom volt, hogy hazánk közönségét ugráltatta meg. A 28 éves énekes energiája irigylésre méltó, épp ez az, amit annyira imádnak benne korosztálytól függetlenül a rajongói.

Az utóbbi időben kicsit csendesebb időszaka volt, mostanra azonban John Newman visszatért, és ismét turnézik, egyre több koncertet ad, és újra úton van a turnébusza.

Olyan rég hallottunk felőled, mi újság veled, mivel foglalkoztál az elmúlt egy évben?

Az elmúlt időszakban igyekeztem megbizonyosodni arról, hogy amit csinálok, az tényleg jó és helyes. Mikor azt kérdezik tőlem, hogy mostanában azért voltam-e kicsit eltűnve, mert a privát életemmel foglalkoztam, elmondom nekik, hogy nem, egyáltalán nem erről volt szó. A munkámnnak rengeteg időt szántam, de nem feltétlenül nyilvánosan.

Mint zenerajongó, el kell mondanom, hogy nem szeretem, ha egy zenész túl gyakran, túl sok számot ad ki. A hallgatók megunják. Én ahelyett, hogy sok zenét adtam volna ki, inkább megbizonyosodtam róla, hogy a következő időszak tényleg az az időszak lesz, ami az én utam a zenében. Nem akarom, hogy akik szeretnek, megunjanak, vagy túl egysíkú legyen nekik a hangzásom.

Mi az, ami inspirál a zenéidben?

Ez folyamatosan változik. Mikor fiatalabb voltam, általában az hozta az inspirációt, hogy a lányok nem akartak velem randizni. Ez hallatszik is a korábbi dalok szövegein.

Most boldog kapcsolatban élek, így már nem tud tovább a beteljesületlen szerelem inspirálni, viszont mindig van valami más az életemben, amiről a zenéim szólhatnak.
Attól, hogy sikeres leszel, az élet még nem lesz egyszerű.

John Newman,koncert
forrás: Getty Images

Bár öntudatos vagyok, nekem is vannak szorongásaim, az egészségemmel is voltak problémák, ezekből mindig van mit meríteni inspirációként.

A barátnődről írtál már dalt, ő is a múzsád egy kicsit?

Persze, hogy a múzsám, épp ezért egy kicsit frusztrálja is, hogy nehogy csak a köztünk néha keletkező fesztültségekről vagy vitákról írjak, hiszen erről azért jóval könnyebb. Egyébként nagyon boldogok vagyunk együtt, csak a boldogságot nehezebb zenébe írni.

Örülök, hogy itt Magyarországon beszélgethetünk, és itt koncertezel. Milyen a magyar közönség?

Mindig csodás! Ha kapok felkérést itt zenélni, igent mondok rá, nagyon szeretem az itteni közönséget. Egy nagy fesztiválon zenélni óriási élmény. A Szigetet is imádtam.

Valami rituáléd a koncertek előtt? Kérlek, mondd, hogy van valami vicces kérésed az öltöződbe a bulikra!

Az pont nincs, abszolút nem vagyok díva típus, látod, semmi extra. Csak lógok az öltözőmben a srácokkal, iszom egy sört, dumálgatunk, nevetünk. Nagyon fontos számomra, hogy jó legyen a koncert, nem érzem azt, hogy szükségem lenne rá, hogy bármi extrát csináljak előtte, ugyanis, ha rituáléim lennének, a szerencsében bíznék. Nem a szerencse kell ide, hanem, hogy átéljem rendesen a koncertet, és élvezzem.

Ha erre születtem, hogy előadó legyek, akkor meg is fogom tudni csinálni.

Az imádnivalóan kedves és őszinte srác, John Newman egy rövid videóban beköszönt az olvasóknak, és megköszönte a rajongóknak a sok támogatást, amit kap tőlük. Nézd meg az énekes videóját!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép

Ők a 2024-es MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.