Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ruha fölött viselt melltartó?! Íme egy újabb divathúzás Jenner módra!

celebritesstyles.tumblr.com
Ruha fölött viselt melltartó?! Íme egy újabb divathúzás Jenner módra!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Volt már téma nálunk is, hiszen már akkor se tudtunk szó nélkül elmenni egy ilyen trend mellett...

Pár street style fotót leszámítva nem tűnt akkora nagy divathullámnak ez az egész őrület, egészen mostanáig! Ugyanis Kendall Jennert a heathrow-i reptéren kapták lencsevégre ebben az utazós szettben.

Kép

Tudjuk jól, hogy minden ilyen jellegű "celeblépés" magában hordozza azon aprócskának cseppet sem mondható tulajdonságát, hogy emberek (vagy ezesetben inkább csak rajongók?) milliói követik majd ebben is imádott kedvencüket. Így könnyen lehet, hogy nem kell sokat várni arra, hogy a melltartó tényleg kívülre kerüljön, és elinduljon egy olyan butácska divathullám mint ez... Ami szinte biztosan tiszavirág életű lesz.

Olvasd el ezt is!

Viszont mi se szeretnénk azért annyira rosszmájúnak tűnni, és őszintén szólva, Kendall Jenner-nek még ez is valamiért jól áll. Lehet, hogy genetikailag kódolva van benne az, hogy a legrémesebb darabokat is úgy tudja viselni, ahogy egy egyszerű földi halandó talán soha?! Szóval lényeg a lényeg, hogy hiába éli Kendall éppen ezt a trendet - lehet hogy akár csak egy szett erejéig - szerintünk nem olyan fontos most az ő megjelenéséből inspirálódni!

Te mit gondolsz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!