Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán

10 dolog, amit csak egy cipőmániás ért igazán
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezerszer megkaptad már a párodtól, hogy állandóan újabb és újabb cipőhegyeket vásárolsz, mégis folyton ugyanazokban a jól bevált darabokban jársz? Ha legnagyobb erőfeszítéseid mellett sem tudsz ellenállni a fashion streetek kirakataiban felsorakozó, tuti lábfeltörős, kényelmetlen sétákat sejtető, de csodaszép lábbeliknek, cikkünkben biztosan magadra ismersz majd!

Összegyűjtöttük Neked (illetve a ‘krónikus cipővásárló’ jelzővel dobálózók számára) azt a tíz szituációt, ami egy cipőmániás mindennapjait jellemzi. Ha az alábbi pontok alapján magadra ismersz, muszáj szembenézned a valósággal: ideje táskákra váltani! :)

1. Már a város összes boltjában felpróbáltad azt a szandált, ami ugyan a 39-es lábadra két számmal kisebb, de mégsem adod fel, hiszen tudod, hogy olyan ez, mint a 36-os farmer: egyszer úgyis kitágul. Egyszer…


2. Nálad a könyvespolc is cipőtartóként funkcionál, de arra legalább figyelsz, hogy a cipők árnyalata passzoljon a berendezéshez. Így már nem is csak saját magadnak, hanem az egész családnak vásárolsz, nem?

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!