Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A királyné, aki stílusosabb, mint Katalin?

A királyné, aki stílusosabb, mint Katalin?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Fülöp spanyol herceget tavaly nyáron koronázták Spanyolország királyának, miután apja, János Károly lemondott a trónról. Ezzel pedig új királynéja is lett az országnak Letizia Ortiz személyében.

A beiktatás szerény körülmények között zajlott, hiszen az új uralkodó elkötelezett a takerékoskodás mellett, Letizia fehér ruhája ennek megfelelően mellőzött mindenféle pompát, mégis elegáns és stílusos volt. A királyi pár gyermekei, a nyolcéves Leonor és a hétéves Sofia is részt vettek a koronázáson.

A korábbi tévés műsorvezetőből kékvérűvé fogadott Letizia igazi stílusikonnak számít hazájában: öltözködése modern és letisztult, nagyon hasonlít Catherine hercegnéére, de talán egy fokkal merészebb és szexibb annál.

Az InSyle összeszedett néhány fotót Letizia királyné korábbi megjelenéseiről – ide kattintva nézhetitek meg a képeket és dönthetitek el, ki a stílusosabb a két előkelőség közül.

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!