Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Testalkat témájú cikkek

Kép

Az 5 leggyakoribb popsitípus: a tiéd hol kerekedik?

A kategóriák egy amerikai plasztikai sebésztől származnak – de vajon igaza van?

Kép

Minden idők legemlékezetesebb fürdőruhái

Időről-időre változnak ugyan a trendek, de ami egyszer bevállt és stílusos volt, az örökre az is marad. Így még ma is örömmel hordanánk a következő fürdőruhákat, amelyekben egykor Hollywood legnagyobb csillagai élvezték a napsütést.

Kép

17 dolog, amit a teltkarcsúak nap mint nap átélnek

Ha se a vékonyak, se a kövérek táborába nem tartozol, akkor nagy valószínűséggel te is teltkarcsú vagy. Akkor pedig bizonyára az alábbi 17 dolog számodra is ismerős lesz.

Kép

Elárulom, miért jó, ha ismeritek az alkatotokat!

Az Alma és a Körte szavak a legtöbb hölgynek már nem csak gyümölcsöket jelentenek, és ha azt mondom, Homokóra, biztosan sokaknak Marilyn Monroe csodás alakja ugrik be, nem az Activity időmérő eszköze! ;)

Kép

Ha a Disney hercegnőknek valóságos derékvonaluk lenne

Ezért vannak irreális elvárásaink magunkkal szemben! Pedig ha valós nők lennének, a rajzolt hercegnők sem lennének ilyen tökéletes homokóra alkatok!

Kép

Formás idomú sztárok, akik elégedettek alakjukkal

Bár még mindig inkább a csontsovány nők számítanak korunk szépségideáljának, szerencsére egyre több olyan modell és híresség van, akik felvállalják kerekdedebb idomaikat és nem tágítanak ettől. Nem diétáznak, nem kínozzák magukat, ellenben egészségesen élnek, étkeznek és mozognak. Lássunk néhány ilyet!

Előző oldal