Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

2019 témájú cikkek

Kép

Egymás után vetik alá magukat a híres emberek a 10yearchallenge őrületnek: 14 emblematikus példa

A jeges vödör kihívás és a kirakatbaba-konteszt után itt a legújabb közösségimédia-őrület: a #10yearchallenge, amelyben a bátor vállalkozók két egymás mellé állított fotót posztolnak 10 évvel ezelőtti és mostani önmagukról. Természetesen celebritások sem tudtak ellenállni a vírusként terjengő mozgalomnak.

Kép

2019 kötelező dekorelemei – Ezeket szerezd be idén!

Új év, új szelek fújnak és új trendeket hoznak. Vagy legalábbis átalakítják a meglévőket. 2019 sem marad adós ezzel. Mutatjuk, mit szerezz be idén, hogy otthonod megfeleljen a legfrissebb divatirányoknak.

Kép

16 híres ember, akik idén ünneplik 40. szülinapjukat – Jó pár évet letagadhatnak!

Nemrég még a 20-as éveik elején jártak, most pedig már 40. születésnapjukat ünneplik: összeszedtük, kik azok a sztárok, akik 2019-ben lépik át a negyedik X-et.

Kép

20 híres nő, 20 gyönyörű ruha: ők voltak a Critics Choice Awards díjátadó legstílusosabbjai

Tegnap zajlott le a Critics Choice díjátadó, ahonnan természetesen nem hiányozhattak a legnagyobb hírességek sem!

Kép

2018 népszerű trendjét még érdemes pár hónapig viselned

2018-ban számtalan új trenddel találkozhattunk, ebben a sokszínű választékban pedig akadnak olyanok, amiket magunk mögött hagyhatunk, és olyanok is, amiket még érdemes viselni egy kis ideig.

Kép

Golden Globe 2019: a hat legviccesebb pillanat

Az idei Golden Globe gálán nem volt annyi a megosztó beszólás és a politikai áthallás, mint a korábbi években, helyette inkább a diverzitáson volt a hangsúly, amelynek köszönhetően egyre több a fekete, ázsiai, muszlim etc. jelölt a rangos hollywoodi filmes díjátadókon. Persze poénkodni még a bőrszínekkel is lehet.

Kép

Híres emberek, akik idén ünneplik 50. szülinapjukat - Gyorsan repül az idő!

Gondoltad volna, hogy az alábbi sztárok 2019-ben lesznek 50 évesek? Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy berobbantak a köztudatba 20 évesen!

Kép

A 80-as évek visszatértek: az alábbi szettek pedig be is bizonyítják

A '80-as évek kitörölhetetlen nyomot hagytak a divat világában, és ennek az évtizednek sok szuper trendjét még ma is élvezhetjük.

Kép

3 bokacsizma, ami az elkövetkező hónapok nagy kedvence lesz

Új év, és ez új trendeket is jelent! 2019-ben még hátra van néhány hűvös hónap, ebben a szakaszban pedig a bokacsizmák körüli trendek is változnak.

Kép

Asztrológusok elárulták, hova kellene utaznod 2019-ben a csillagjegyed szerint

Ha idén olyan helyre szeretnél utazni, ahol igazán felszabadult és nyugodt lehetsz, a csillagjegyed megsúgja, hova kéne elmenned.

Kép

2019-es cipőtrendek, amelyekben a szilveszteri partin is ragyoghatsz

Tény, hogy még pár hét hátravan ebből az évből és a tavasz se éppen egy közeli fogalom, ám ha nyitott szemmel jársz akkor már most is lecsaphatsz pár olyan szuper lábbelire, ami jövőre tuti menő lesz.

Kép

2019 négy legnagyobb hajtrendje, amit a híres nők már viselnek is

A retró hullám nem csak a gardróbok polcait forgatta fel, hanem a smink- és a hajtrendeket is; ez pedig jövőre sem változik!

Kép

8 dolog, amit meg kell tenned 2019-ben - A saját boldogságodért

Ha te is szeretnél 2019-ben sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lenni, valamint rengeteg klassz emléket gyűjteni, az alábbi nyolc dolgot muszáj megtenned!

Kép

4 farmertrend, ami uralni fogja 2019-et: imádni fogod őket!

2019-ben is újabb trendek érkeznek majd, és ezúttal a farmerekre is hatással lesz a változás! Jövőre az alábbi darabokat fogják viselni sokan.

Kép

2019-ben az alábbi őrületes sorozatok érkeznek

2019-ben is érkezik néhány szuper sorozat, amit érdemes elkezdeni nézni. Már csak azért is, mert több híres színész is feltűnik bennük.

Kép

Szinte hihetetlen! 7 dolog, ami húsz éves lesz 2019-ben

Gondoltad volna, hogy 2019-ben az alábbi hét dolog ünnepli huszadik születésnapját? Ha meglátod, melyek ezek, szinte el sem hiszed, hogy ilyen gyorsan elrepült az idő.

Kép

Mindent visz a vancouveri rendőrkutyák naptára

Valóban mindent visz, hiszen pillanatok alatt elfogyott az összes naptár, melyet a világ minden tájáról rendeltek a rajongók. A vancouveri rendőrkutyák 2009 óta minden évben elkészítik fantasztikus naptárukat, melynek bevételét teljes egészében jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők.

Kép

Már nincs messze: 15 szuper film, amit végre megnézhetsz jövőre

Hiába érződik úgy, hogy 2019 még messze van, valójában nincs hátra két teljes hónap az újévig! Most össze is gyűjtöttük, melyek azok a filmek, amiket megéri jövőre megnézned a moziban!

Előző oldal