Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

2016 témájú cikkek

Kép

Ezek voltak a People's Choice Awards legszebb szettjei! - A Pretty Little Liars sztárjai tündököltek

Íme a díjazottak névsora és a rendezvény legszebb ruhái! Annyit mondhatunk: a Pretty Little Liars sztárjai magasan nyerték az estét!

Kép

A kínai horoszkóp szerint ezt hozza 2016, a majom éve

Van idő felkészülni rá, hiszen a kínai naptár szerinti új év még nem kezdődött el.

Kép

Itt a nagy 2016-os horoszkóp, lányok!

Igen, Drágáim, idén is elővarázsoltam a csillagjós énemet, hogy megjósoljam, kinek mit tartogat a 2016-os esztendő. Olvasgassátok, és közben ne feledjétek, a sorsotok csak a Ti kezetekben van! ;)

Kép

10 tipp a tökéletesen rendezett gardróbhoz

Itt az új év, az új kezdet, mi lehetne jobb, mint egy felfrissült gardróbbal indítani? Jó, tudom, van még néhány dolog, ami jó lenne az újévre, de kezdjük azzal, amit magunktól is gyorsan meg tudunk valósítani. Ha nektek is tele van a hócipőtök azzal, hogy a gardróbotok olyan, mint Narnia – csak belenéztek és elvesztek benne –, akkor jön Márk, a Gardróbangyal, és minden a helyére kerül – figyeljétek a tippjeimet! ;)

Kép

Napjaink pinup lányai, akik ízig-vérig nők

Mostanában egyre gyakoribbak a sztereotípiákat döntögető, a nőket és férfiakat igazi valójukban megmutató kampányfotók, reklámvideók, és már a kifutókon sem csak a hagyományos értelemben vett szépségek vonulnak. Jól sejtitek, Édeseim, hogy ez boldogsággal tölti el a kis szívem. Bravo minden hasonló, pozitív kezdeményezésnek, ami az elfogadás felé viszi a világot!

Kép

Amy Schumer bátran vállalja a testét: levetkőzött az idei rendhagyó Pirelli naptárban

Igazán rendhagyó volt a 2016-os Pirelli naptár fotózása: Annie Leibovitz egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő, mutatjuk a képeket!

Előző oldal