Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

élvezetes szexpózok témájú cikkek

Kép

5 szexpóz, amiért odavannak a férfiak

Szeretnéd feldobni a hangulatot a hálószobában? Meglepetést okoznál a kedvesednek, miközben Te magad is intenzív orgazmusra vágysz? Összegyűjtöttük a legjobb szexpozíciókat a férfiak számára, amelyeket a srácok nem csak a saját örömükre szeretnek. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Erre az 5 pózra vágynak leginkább a férfiak, ami mellesleg neked is nagyon tetszeni fog!

Az együttlét akkor a legjobb, ha mindkét fél nagyon jól érzi benne magát. Öt szexpózt mutatunk, amit bevetve a pasid fülig érő vigyorral fog fogadni, no és persze az élmény számodra is felejthetetlen lesz. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

6 póz, ami nem akrobatamutatvány, de mégis forró élményt nyújt

Megreszkírozod, hogy egy vad póznál lehet leestek az ágyról vagy maradsz a klasszikusoknál? Bátran válaszd az utóbbit is, annak ellenére, hogy sokan azt mondják, azok csak a kezdők listáján szerepelnek és nincs bennük semmi extra.

Kép

A legélvezetesebb szexpózok, ha elmúltál 30!

Az intimitás, a szex nem csak a huszonévesek kiváltsága, sőt, kutatások szerint az évekkel csak egyre jobb lesz. Mutatjuk, a különböző életkorokban mely pozitúrák a nyerők, és azt is elmagyarázzuk, miért! És bónuszként jöjjön 3 jolly joker póz, ami minden hölgyet eljuttat a csúcsra, kortól függetlenül. Az ÉvaMagazin.hu cikke.