Végre gratulálhatunk? Állítólag egybekelt Alicia Vikander és Michael Fassbender

Noémi

Nagyon, de nagyon titkos lagzira vágyott a sztárpár!

Olvasd el ezt is!
Ehhez mit szólsz, Angelina? Elkészült az új Tomb Raider-film első plakátja, Alicia Vikander pedig izmosabb, mint valaha!

Nem titkoljuk, Alicia Vikander és Michael Fassbender az egyik kedvenc sztárpárunk: remekül mutatnak együtt. Alicia gyönyörűrű, Michael irtó szexi és sármos, s látszik, hogy nagyon is megvan köztük a kémia. Ja, és nem hakniznak éjjel-nappal a szerelmükkel, hanem igyekeznek megtartani maguknak a legfontosabb dolgokat.

Olvasd el ezt is!
Alicia Vikander és Michael Fassbender bemutatja: ettől a trükktől lesz igazán stílusos egy szerelmespár

A két színész három éve van együtt, most pedig úgy tűnik, még sokkal komolyabbra fordult a kapcsolatuk: a jól értesültek állítják, hogy az új Tomb Raider-film Lara Croftja a hétvégén férjhez ment az X-Men-filmek színészéhez.

A párt a hétvégén Ibizán kapták lencsevégre, ahová barátokkal és a szűk családdal utaztak el. Ez pedig valószínűleg nem egy jól szervezett nyaralás volt, hanem titkos lagzi, ahol a 40 éves színész és 29 éves kedvese keltek egybe.

Nézd meg ezt is!
Nézd meg te is az új Tomb Raider-film legelső előzetesét!

Aliciáról kép is készült Ibizán: a színésznőt egy bájos és persze, hogy fehér vintage ruhában kapták lencsevégre.

Bár a házasságkötést még nem erősítették meg hivatalosan, lehet, hogy erre a mindig titkolózó pártól nem is kell számítani. Pedig mi szívesen gratulálnánk nekik!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Alicia Vikander 10 legszexibb képe beindítja a fantáziát - Michael Fassbender tajtékozna ha tudná, mik jutnak eszedbe