Ehhez mit szólsz, Angelina? Elkészült az új Tomb Raider-film első plakátja, Alicia Vikander pedig izmosabb, mint valaha!

Noémi

Hamarosan érkezik a vadiúj Lara Croft!

Olvasd el ezt is!
Miii? Alicia Vikander nem is látta azóta az Oscar-díját, hogy megkapta!

Angelina Jolie után Alicia Vikander kapta Lara Croft szerepét az új Tomb Raider-filmben. A színésznő abszolút odatette magát a felkészülési időszakban: brutálisan izmosra gyúrta ki magát, kockahasa láttán pedig nekünk is tátva maradt a szánk.

Olvasd el ezt is!
Angelina Jolie már a múlté: nézd meg, milyen dögös a Tomb Raider új főszereplője!

Most végre elkészült a film első plakátja, amin a nemrég Oscar-díjat nyert Alicia már cseppet sem az a törékeny, madárcsontú lány, ahogyan korábban minden filmben: a karjai szálkásabbak, mint valaha!

Az már biztos, hogy Alicia Lara Croft-ja egészen más lesz, mint amilyen Angelina Jolie volt 2001-ben. Az új film ugyanis azt mutatja be, hogyan lett Lara az, aki: régészlányból egy igazi kalandor.

És Alicia szettjei is egészen mások: míg Angelinát bőr cuccokba, forrónadrágokba és lehetőleg fekete holmikba öltöztették a filmesek, addig az új Lara Croft ruhatára egészen más jellegű holmikból áll majd össze.

A új alkotásra sajnos még várnunk kell: 2018 márciusában kerül a mozikba.

Te is kíváncsi vagy a filmre, vagy számodra Angelina az igazi Lara Croft, és kész?


Kíváncsian várjuk, hogy vajon Angelina is ott lesz-e a film márciusi premierjén...Most viszont megnézheted, hogyan fest a színésznő és családja a vörös szőnyegen!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Angelina Jolie egész családja egy fotón pózol