Nézd meg te is az új Tomb Raider-film legelső előzetesét!

Kerekes Vivien

Az előzetest látva alig bírjuk kivárni a márciusi premiert!

Amióta csak kiderült, hogy Alicia Vikander kapta meg Lara Croft szerepét az új Tomb Raider-filmben, mindenki kíváncsian várta, mennyire passzol majd a színésznő a karakterhez. Tegnap aztán megmutatták a legelső plakátot, amin mindenki megcsodálhatta a színésznő izmos alakját, és ezt látva kétség sem fér ahhoz, hogy tökéletes választás volt a szerepre.

Olvasd el ezt is!
Miii? Alicia Vikander nem is látta azóta az Oscar-díját, hogy megkapta!

A jó hír pedig, hogy végre bemutatták az első nagyon is akciódús előzetest! A sztori elején Lara viszonylag átlagos életet él Londonban, miután viszont megtalálja eltűnt édesapja üzenetét, útra kel, hogy megoldja a rejtélyt. Mivel 2001-ben és 2003-ban már készültek Tomb Raider-filmek, így mindenkiben felmerült a kérdés, hogy a 2018-as változat hogyan kapcsolódik ezekhez.

Azt mondták, hogy a 2013-as játékon alapszik majd a film sztorija. Ez sokkal inkább egy eredettörténet, mint folytatás

- mesélte Alicia egy interjúban.

Alicia az utóbbi időben egyre nagyobb hírnévre tesz szert, a Tomb Raider bemutatója után pedig biztos, hogy még népesebb rajongótábora lesz. Ha kíváncsi vagy, hogy egyébként a hétköznapokban mivel tölti az idejét, nézd meg a galériát, amit a legjobb Instagram-fotói alapján válogattunk össze!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Alicia Vikander legmenőbb Insta-fotói