10+1 titok, amit minden szingli lány jól ismer, de sosem árulna el

Kerekes Vivien

Van, amit csak az egyedülálló lányok tudnak igazán.

Vajon miért gondolják azt az emberek, hogy egy szingli lány csak a párkapcsolat keresésre tud gondolni, és esténként szomorúan fekszik be az ágyba? Mi az oka annak, hogy az egyedülálló szót rögtön összekapcsolják a magánnyal, és nem tudják megállni, hogy ne mondják, "előbb-utóbb úgyis megtalálod a saját párodat"?

Pedig valljuk be, szinglinek lenni egyáltalán nem olyan nagy csapás, mint azt a párkapcsolatban élők hiszik. Sőt, szükség is van az életben egy olyan szakaszra, amikor egyedül vagy, nem kell senkihez igazodnod, és tényleg kiismered önmagad. Még Reese Witherspoon is egyetért abban, hogy 25 évesen kezded csak igazán megismerni magadat, és nem muszáj rögtön megházasodnod!

És bizony a kapcsolatban élők sosem fogják átérezni az alábbi titkokat, de a szinglik pontosan tudják, hogy ezek mennyire igazak!

Olvasd el ezt is!
Magadra ismersz? Jól elvagy szingliként, és csak azért akarsz bepasizni, mert ezt várják tőled

#1. A sorozatok pótolják a pasikat. Mert sokszor nincs is jobb annál, hogy otthon egyedül bebújsz a takaró alá, és megnézed a kedvenc műsoraidat.

#2. Megvan a betanult válaszod arra, hogy "jársz most valakivel?". Mert tuti, hogy a családi találkozókon mindenki arra lesz kíváncsi, van-e végre pasid.

#3. Amikor pedig az anyukád kérdezgeti, mikor lesz már unokája, az arcod valahogy így néz ki:

#4. Mára profi harmadik kerék vált belőled. Mert ha a barátaid kapcsolatba kerülnek, kénytelen vagy megtanulni, hogyan érezd jól magad a "hármas randikon".

#5. Gyakran adsz kapcsolati tanácsokat, de titokban azon gondolkodsz, miért hallgat rád bárki is. Hiszen valljuk be, te vagy az egyedülálló; miért gondolják, hogy tudod a megoldást a szerelmi problémákra?

#6. Többet spórolsz, mint a foglalt barátaid. Mert csakis magadra költöd a fizetésedet, nem kell a pasid szülinapjára/karácsonyra/évfordulóra ajándékot venned, és nyugodtan engeded meg magadnak azt a drága ebédet egyszer-egyszer.

#7. A borotvák nagyon drágák, de neked nem kell rá sokat költened. Amint beköszönt a tél, és harisnyát is húzol a nadrág alá, nem érzed túlságosan fontosnak, hogy kétnaponta a szőrtelenítéssel töltsd az idődet.

#8. Egy rakat indokod van arra, miért nem kell pasi, de titokban tudod, hogy egyik sem igaz. A szingli lányok szeretnek előállni okokkal arra, miért nincs szükségük egy barátra, de igazából ezek mind a képzeletbeli kukában landolnak, ha valaki megdobogtatja a szívüket.

#9. Összepárosítani a melltartót és a bugyit? Ugyan! Ha senki sem látja, felesleges ezzel is vesződni reggelente.

#10. Néha azért eszedbe jut, vajon örökké szingli maradsz-e?

#10+1. De titokban IMÁDSZ szingli lenni, mindegy, mit gondolnak erről mások. Mert bár van, hogy panaszkodsz az egyedüllét miatt, sokszor egyáltalán nem érzed hátránynak, hogy saját magad irányítod az életedet.

Olvasd el ezt is!
Közel négy évig voltam szingli: ez történt, miután felhagytam a szerelem keresésével

Sőt, az alábbi filmek is bizonyítják, miért kell átélni egyszer a szingliidőszakot!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Filmek, amik rávilágítanak, hogy legalább egyszer meg kell tapasztalni a szinglilétet