Szóval nem csak a szerelem a titok? Cserpes Laura nekünk elárulta, mitől néz ki mostanában ilyen szuperjól!

Instagram/Cserpeslaura
Menyes Barbi

Cserpes Laura kétségkívül az egyik legcsinosabb hazai énekesnő, még akkor is, ha nem tipikusan csontsovány alkat. Ám mindig kirobbanó formában van, a kisugárzása nagyon pozitív, és nem lehet nem észrevenni, hogy boldogabb, mint valaha. A Sztárban Sztár énekesnője életében nagy szerepet játszik a sport és az egészséges étkezés is – ezekről faggattuk őt a Joy.hu sorozatában.

Olvasd el ezt is!
Azta! Tényleg komoly Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata – ezt nyilatkozta az úszó

1. Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Felteszem a kotyogós kávémat főni, majd reggelit készítek, mert nagyon fontosnak tartom, hogyan indítjuk a napot. Általában tojást vagy köleskását reggelizem, attól függően, épp milyen kedvem van. Végül arcot mosok, és felkenem a kedvenc krémemet.

2. Mi a legnagyobb kajabűnöd?

Sajnos az utóbbi években megszerettem a desszerteket. A csokiszuflé és sós vajkaramellás jégkrém mindig elcsábít…

Olvasd el ezt is!
Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

3. Feszes popsi: te mire esküszöl?

A Bodyart két éve minden héten legalább kétszer az életem része! Ajánlom minden feszes popsira vágyó hölgynek ezt a mozgásformát! De a hangsúly azt hiszem, itt is a rendszerességen és a kitartáson van!

4. Melyik testrészedet szereted legjobban?

A szememet… Azt mondják, az a lélek tükre.

5. Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Van egy dalom, az Élj pont úgy, ami arról szól, hogy ezekből az időszakokból mindig van kiút! Érdekes, mert ez a dal annak idején a visszajelzések alapján nemcsak nekem segített talpra állni egy mélypontról, hanem sok más embernek is. De ilyenkor talán arra kell gondolnunk, hogy sok rossz után törvényszerű, hogy valami jó is érkezik az életünkbe! Ez nálam is így volt!


Micsoda mázlista! Nézd csak, milyen mesés helyen nyaralt pár hónapja Cserpes Laura!

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
Cserpes Laura festői környezetben nyaralt