Azta! Tényleg komoly Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata – ezt nyilatkozta az úszó

Cserpes Laura Instagram
Kitti

Dani először nyilatkozott Lauráról!

Olvasd el ezt is!
Őrülten jól festett Cserpes Laura és Gyurta Dani egy esküvőn

Tavaly novemberben derült ki, hogy Cserpes Laura és Gyurta Dani egy párt alkotnak már ősz eleje óta. Úgy ismerkedtek meg, hogy Dani elment Laura egyik koncertjére, és persze be is mutatkozott neki, majd órákat beszélgettek, és egyértelműen szikrázott közöttük valami. Azután viszont januárig kellett várni az első közös fotókra, amelyeket vakációjuk alatt készítettek:

Azóta pedig olykor-olykor megmutatják magukat a világnak, de azért nem minden velük van tele, az azonban egyértelműen látszik, hogy boldogok együtt, és ez a szerelem más, mint a korábbi kapcsolataik.

Dani pedig nemrég Till Attila Propaganda című műsorában járt, ahol először nyilatkozott a párkapcsolatáról és Lauráról, s elmondta, hogy ez bizony egy komoly, felnőtt kapcsolat. Tilla szerint olyan, mint ha el is jegyezték volna egymást, hiszen mindketten viselnek egy szerelmüket jelképező karkötőt. Dani egyébként ezt mondta magukról:

Olvasd el ezt is!
Végre: közös fotók Cserpes Lauráról és Gyurta Daniról

"Nem bujkálunk, de nem szeretjük kiteregetni a magánéletünket. Azt megtartanánk magunknak, mindig próbáltam távol tartani másokat attól."

-

Szerintünk nagyon cuki páros, és reméljük, boldogan élnek majd forever!