Ian Somerhalder és Nikki Reed felháborító dolgot mondtak – bocsánatot is kellett kérniük

Getty Images
Kerekes Vivien

Elmesélték, hogyan vágtak bele a családalapításba, de erre senki sem számított!

Nikki Reed és Ian Somerhalder azon hollywoodi sztárok közé tartoznak, akikről szinte sosem hallunk pletykákat vagy megbotránkoztató híreket. A páros mindig nagyon édes dolgokat mond egymásról, a vörös szőnyegen is szuperül mutatnak, és most minden figyelmüket első gyermekükre fordítják, aki júliusban jött világra. Azonban a napokban mégis sikerült rengeteg embert felháborítaniuk egy közös történetükkel, s emiatt még bocsánatot is kellett kérniük.

Olvasd el ezt is!
Nina Dobrev végre elárulta: ezért lépett ki a Vámpírnaplókból

Ian egy podcast műsorban volt vendég, amikor elmesélte, pontosan miért is kezdtek bele a családalapításba a feleségével. A páros eleinte csak arról beszélt, hogy mennyire klassz lenne gyermeket vállalni, Ian pedig ezt követően úgy döntött, hogy eljött az idő, és titokban kidobta Nikki fogamzásgátlóját! A színésznő ebből az "utalásból" értette meg, hogy akkor mostantól próbálkoznak a babaprojekttel.

Eldöntöttük, hogy közösen szeretnénk gyerekeket, és ennek eljött az ideje. De szegény Nikki nem is sejtette, hogy én oda fogok menni a táskájáért és kidobom a fogamzásgátlóját. Egyébként még csak megkezdte a csomagot, így az összeset ki kellett bontanom és kidobnom. Nagyon sok munka volt vele, különösen miután megittam egy-két pohár Sangriát

- mesélte Ian.

Noha Ian biztosan viccesnek gondolta a történetet, szinte mindenkit felháborított a sztori. Az emberek szerint ugyanis mindentől függetlenül sosem lenne szabad mások gyógyszereivel játszani, és pláne nem az engedélyük nélkül kidobni őket. Hiszen a családalapításban két ember játszik szerepet, és a nő döntése is kell legyen, mikor áll le a fogamzásgátlóval. Végül Ian és Nikki és észrevette, hogy ez a történet hatalmas felháborodást váltott ki az emberekből, így elnézést is kértek mindenkitől.

Mindenkitől, akit megbántottuk a történettel, elnézést kérünk

-

– írták, majd hozzátették, hogy noha tényleg nem akartak felháborodást kelteni, örülnek, hogy egy ilyen komoly problémára sikerült felhívniuk az emberek figyelmét.

Olvasd el ezt is!
Ian Somerhalder már megint olyan cukit posztolt az Instagramra, hogy elolvadsz

A páros a bocsánatkérést követően ellátogatott egy díjátadóra – és káprázatosan néztek ki. A galériában meglesheted te is a szuper fotókat!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Nikki Reed és Ian Somerhalder legutóbbi vörös szőnyeges pillanatai