Nina Dobrev végre elárulta: ezért lépett ki a Vámpírnaplókból

Getty Images
Kerekes Vivien

Két évvel azután, hogy elhagyta a sorozatot, végre kiderült, miért is tette.

A Vámpírnaplók rajongóit sokkolta a hír, amikor 2015-ben Nina Dobrev bejelentette, hogy kilép a sorozatból. Az ok sohasem derült ki, de sokan gondolták úgy, hogy nehezen tudott együtt dolgozni korábbi szerelmével, Ian Somerhalderrel. Pláne azok után, hogy a színész továbblépett, és épp Nikki Reeddel, Nina egyik közeli barátnőjével jött össze. A valódi indok viszont közel sem ez volt, a színésznő ugyanis most maga árulta el, mi késztette arra, hogy meghozza ezt a döntést.

A legfontosabb oka ugyanis annak, hogy otthagyta a sorozatot, a félelem volt. Nina attól tartott, hogy a Vámpírnaplók befejezése után nem fog munkát kapni, ezért eljött, hogy új szerepekben próbálhassa ki magát. Gyakran megesik ugyanis, hogy egy színészt összemosnak a karakterével, és onnantól kezdve csak olyan munkákat kap, amelyekben hasonló személyt kell eljátszania. Nina pedig nem akart örökké tinédzser maradni, sem pedig azt, hogy ezzel azonosítsák őt.

Amit meg akarok tenni, nem feltétlenül az, amit elvárnak tőlem. Nem akarok tiniket alakítani többé. Felnőtt szerepekre és kihívásokra vágyom, és arra, hogy tehetséges filmesekkel dolgozzam együtt, izgalmas történeteket meséljünk el, és emiatt muszáj volt válogatósnak lennem.

-

Részben emiatt is mert kilépni a Vámpírnaplókból, hiszen akkoriban még nagyon felkapott volt, és tudta, hogy lehetősége lesz válogatni a szerepek között. Azóta már három filmben is játszott, ráadásul a legutóbbiban még azt is bevállalta, hogy dublőr nélkül vegyenek fel egy életveszélyes jelenetet.

Olvasd el ezt is!
Először jelent meg a nyilvánosság előtt kisbabájával Nikki Reed és Ian Somerhalder

Nem Nina az egyetlen, aki azt kérte a készítőktől, hogy írják ki a sorozatából. Az alábbi sztárok is hasonlóan döntöttek:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy írják ki a sorozatból