Ian Somerhalder már megint olyan cukit posztolt az Instagramra, hogy elolvadsz

Izabella

Meghatódtunk.

Egészen biztos, hogy a sztárvilág egyik legromantikusabb pasija Ian Somerhalder. Igazi rajongással szereti a feleségét, Nikki Reedet, és rendszeresen osztja meg a közösségi oldalakon elképesztően megható és romantikus gondolatait róla. Mióta megszületett a gyermekük, boldogabbak, mint valaha, és kerülik a nyilvánosságot, azonban Ian nem tudott magában tartani néhány mondatot, és az Instagramra posztolta őket.

Olvasd el ezt is!
Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder gyereke

A Vámpírnaplók sztárja kitett néhány gyönyörű kismamafotót Nikkiről, és olyan szép szavakat írt hozzá, hogy teljesen odaleszel.

Csak egy gyors üzenet a gyönyörű feleségemnek. Épp a szoba másik felében pihensz, miután egész éjjel csodálatos anya voltál, és amikor felébredsz, majd elolvasod ezt. Ahogyan ezeket a fotókat nézem, eszembe jut az a lenyűgöző 9 hónap, mikor mindent feláldoztál, hogy megszülethessen a gyerekünk.
A kedvesség, a szépség és a természetesség, ami ezeken a fotókon van, olyan büszkévé tesznek. Annyi örömet és erőt hoztál az életünkbe, amikor terhes voltál! Te vezetted be a terhességbe a szexiség fogalmát. Köszönöm, hogy te vagy a partnerem az életben, és köszönöm, hogy inspirálsz engem, és mindenki mást, aki olvassa, hallja vagy látja, hogy milyen vagy. Szeretlek! A férjed.

-

Elolvadtál most, igaz?

Ha ezek után nem lettél Ian Somerhalder-rajongó, akkor soha. Nézd meg a legjobb szelfijeit!

Nézd meg a galériánkat - 23 kép
Íme a selfie-függő Ian Somerhalder 23 legjobb selfie-je